Gönderen Konu: Atthaus (Matthaus) vom TİRİKONES  (Okunma sayısı 21457 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Atthaus (Matthaus) vom TİRİKONES
« Yanıtla #25 : 04 Ocak 2012, 17:28:47 »
hayırlı olsun güzel dd

Ertan abi yorumun iin teşekkür ederim.
kenan'ım maşşallah kocaman olmuş bu kerata yahu ilk elime aldığım günün fotosuna bakınca.... kiloda yerinde daha boyda atacak ne güzel bi av arkadaşın olacak ilerde .. bol kazasız belasız avların olur inşallah... ben birde dişi almayı düşünüyorum muhteşem av yapıyolar olmuşken tam olsun değilmi...  :))))
Ümit kardeşim güzel yorumların için teşekkürler . zaman hızlı geçiyor bak bizim yavru kocaman oldu her yönüyle çok memnunum aportuyla kokusuyla itaatiyle beni çok mutlu ediyor bana Matthaus'u seçtigin için sana bir kez daha teşekkür ederim.
benim besleyecek yerim müsait olsa hiç durmam iki yaparım drahthaar sayısını imkanın varsa ve saglam bir kan bulabilirsen hiç durma derim.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2012, 17:30:03 Gönderen: Kenan TEKİN »
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Emre ÜRE

• *
« Yanıtla #26 : 04 Ocak 2012, 17:31:31 »
kenancım öncelikle merhaba. paylaşımın hakikatten çok güzel olmuş yavrunun da maşallahı var çok iyi bir gelişim göstermiş .biraz kilo fazlalığı var biraz zayıflatırsan daha iyi olur kanaaitindeyim fazla kilo bu aylarda çökük bel olaylarına sebep verebilir o yüzden biraz zayıflatman iyi olur bence .bu yavruyu alırken ki olaylarını yakından biliyorum ama sen bu yavruyu sonuna kadar hak ettin ve gerçektende bu işe ne kadar meraklı olduğunuda yavrunun bakımıyla ve eğitimleriyle göstermiş oldun .yavru seçimi içinde söylenebilecek pek fazla bişey yok çünki gerçekten de çok iyi köpeklerden çifleştirerek doğan yavrulardan elde ettin .cemil benim yakın arkadaşım caja ın almanyadan geldiği günü biliyorum ayrıca ayhan abimizin zeronunda nerden nasıl geldiği ortada .cemilin bana hediye olarak verdiği bir kardeşleride bende inş yakında resimlerini çeker siteye koyarım .inş igs sınavında hep beraber bir araya geliriz görüşmek üzere sevgiler..
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2012, 17:34:03 Gönderen: Emre ÜRE »
Emre ÜRE
1973 İZMİR
0 532 485 00 08

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 04 Ocak 2012, 17:43:51 »
kenancım öncelikle merhaba. paylaşımın hakikatten çok güzel olmuş yavrunun da maşallahı var çok iyi bir gelişim göstermiş .biraz kilo fazlalığı var biraz zayıflatırsan daha iyi olur kanaaitindeyim fazla kilo bu aylarda çökük bel olaylarına sebep verebilir o yüzden biraz zayıflatman iyi olur bence .bu yavruyu alırken ki olaylarını yakından biliyorum ama sen bu yavruyu sonuna kadar hak ettin ve gerçektende bu işe ne kadar meraklı olduğunuda yavrunun bakımıyla ve eğitimleriyle göstermiş oldun .yavru seçimi içinde söylenebilecek pek fazla bişey yok çünki gerçekten de çok iyi köpeklerden çifleştirerek doğan yavrulardan elde ettin .cemil benim yakın arkadaşım caja ın almanyadan geldiği günü biliyorum ayrıca ayhan abimizin zeronunda nerden nasıl geldiği ortada .cemilin bana hediye olarak verdiği bir kardeşleride bende inş yakında resimlerini çeker siteye koyarım .inş igs sınavında hep beraber bir araya geliriz görüşmek üzere sevgiler..

Emre abi drahthaarımı alırken baya araştırma yapmıştım senlede uzun telefon görüşmeleri yaptık ve bana bazı konularda çok yardımcı oldun yol gösterdin öncelikle ben sana teşekkür ederim. Senle aynı batım bir drahthaar beslemek ne kadar dogru yolda oldugumu gösterdi söyledigin gibi Caja ve Zero Almanya menşeyli drahthaarlar bizdeki yavrulatıda inşallah atalarının seviyelerine çıkarlar. O kahverengi sakallarda hala aklımda Samed arkadasın Alfasına baya baktım netten. Bir dahaki batımda yine başını agrıtacak gibi görünüyorum.
İnşallah bir mani çıkmazsa igs de görüşürüz. saygılar.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2012, 17:45:57 Gönderen: Kenan TEKİN »
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Emre ÜRE

• *
« Yanıtla #28 : 04 Ocak 2012, 17:55:21 »
rica ederim kardeşim .kahverengi sakallılardan kendime ayırmadım anneleri gipsy bende olduğu için :) görüşmek üzere kardeşim .
Emre ÜRE
1973 İZMİR
0 532 485 00 08

Çevrimdışı Ahmet YAZICI

• *
« Yanıtla #29 : 04 Ocak 2012, 20:02:39 »
cem bey selamlar.5 kardeşinin öldüğünü söylemişsiniz biliyorsanız sebebini öğrenmeyi çok isterim.iyi akşamlar.
Ahmet YAZICI
1971 ankara

Çevrimdışı Emre ÜRE

• *
« Yanıtla #30 : 05 Ocak 2012, 11:40:36 »
ahmet bey öncelikle merhaba cemin 5 kardeşi deyişi sanırım yanlış anlamadan dolayı olabilir 2 kardeşi öldü bir tanesi bendeki ve bir taneside yine yakın arkadaşım ve kardeşim anıl erel deydi aşılarının olduğu halde yavruları kanlı ishalden kaybetmiştik .yine bir kardeşleri bende asko oda kanlı ishale yakalanmıştı ama onu kurtardık allaha şükür herhangi bir problem olmadan ben cemin yerine sizi aydınlatmak istedim konuya vakıf olmam sebebiyle sanırım bir kardeşi de ankarada veteriner bir arkadaşımızda sizde ankaradansınız yavrunun bir taneside siz de olabilirmi tahmin sadece saygılar sevgiler ..
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2012, 11:44:33 Gönderen: Emre ÜRE »
Emre ÜRE
1973 İZMİR
0 532 485 00 08

Çevrimdışı Ahmet YAZICI

• *
« Yanıtla #31 : 05 Ocak 2012, 13:55:54 »
Emre bey tahmininiz doğru ayka bende . selamlar.
Ahmet YAZICI
1971 ankara

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #32 : 05 Ocak 2012, 15:49:52 »
uzun yıllar keyifli avlar yapassınız inşallah.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Emre ÜRE

• *
« Yanıtla #33 : 05 Ocak 2012, 16:54:12 »
çok sevindim ahmet bey hatta arkadaşlarınız almıştı yavrunuzu izmirden galiba bir gün tanışmak dileğiyle selamlar
Emre ÜRE
1973 İZMİR
0 532 485 00 08

Çevrimdışı Ahmet YAZICI

• *
« Yanıtla #34 : 05 Ocak 2012, 20:42:48 »
Ben de c isterim tanismayi,selamlar
Ahmet YAZICI
1971 ankara

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 05 Ocak 2012, 20:58:18 »
Ahmet abi Nevşehirede beklerim gelirsen kardeşlere av yaptırtırız.
Ayka'nında paylaşımlarını bekliyoruz yalnız fotograf çekmek biraz zor oluyor bu canavarlar yerinde durmuyor sürekli hareket bu fotoları çekmek için çok ugraştım
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ahmet YAZICI

• *
« Yanıtla #36 : 05 Ocak 2012, 21:05:57 »
Kenan bey ,elektronik ve bilgisayar konusunda biraz sorunluyum ama çabalicam.iyi aksamlar.
Ahmet YAZICI
1971 ankara

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #37 : 05 Ocak 2012, 21:10:02 »
Hayırlı olsun Kenan bey DD güzel seçim..bnde bu yıl tanıyanlardanım..
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #38 : 06 Ocak 2012, 18:35:14 »
uzun yıllar keyifli avlar yapassınız inşallah.

Mehmet bey yorumunuz için teşekkürler

Hayırlı olsun Kenan bey DD güzel seçim..bnde bu yıl tanıyanlardanım..

Serhat kardeşim yorumun için teşekkürler drahthaarla erken yaşta tanışan şanslı avcılardansınız.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Cemil TİRİKON

• *
  • http://imageshack.us/photo/my-images/863/scannedat
« Yanıtla #39 : 07 Ocak 2012, 22:55:30 »
kenan kardeşim merhaba yavrunun ömru uzun avı bol olsun kardeşim çok güzel  olmuş yavrun hayrını gor inşallah kardeşim bol avlar
Cemil TİRİKON
1968 izmir

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 07 Ocak 2012, 23:34:08 »
cok guzel drahthaar massallah
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 09 Ocak 2012, 21:43:02 »
kenan kardeşim merhaba yavrunun ömru uzun avı bol olsun kardeşim çok güzel  olmuş yavrun hayrını gor inşallah kardeşim bol avlar

Cemil abi güzel yorumların için teşekkür ederim .Böyle kaliteli bir kanı Almanyadan ülkemize kazandırdıgın , burada sınavlara katılıp üretim izni ve damızlık ünvanı ile ürettigin ve de bizlere sundugun için bir kez daha teşekkür ederim

cok guzel drahthaar massallah

teşekkür ederim Veysel kardeşim
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #42 : 09 Ocak 2012, 22:01:14 »
MAAŞALLAH...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 10 Ocak 2012, 11:04:23 »
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #44 : 10 Ocak 2012, 13:50:36 »
kenan kardeşim köpeğin allah için iyi kanlardan geliyor ne kadar övünsen az. her ne kadar kanı çok iyide olsa bu konuda biraz bilgi sahibiysem DACHWİESE ve ERTHAL çiftleşmesi bence yanlış olmuş . Dr. Christof ve Thorsten 'ı tanıdığım kadarıyla bana yanlış geldi. yinede hayırlısıyla sana kazasız belasız avlar yapar inşallah.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #45 : 10 Ocak 2012, 22:06:17 »
Uğur abi söyledigin gibi çok iyi kanların eşleşmesi . Bu batımdan alan arkadaşlarda drahthaar ırkını yakından takip eden ve üretim sınavlarında en üst düzeyde puan alan arkadaşlar . Caja ve Zero gençlik ve üretim izni sınavlarını geçmiş drahthaarlar inşallah bizim yavrularımızda saglıklı sıhhatlı büyüyüp güzel avlar yapıp bizi mutlu ederler.
Yorumun için teşekkürler , saygılar.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ramazan ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • trofeci
« Yanıtla #46 : 12 Ocak 2012, 15:20:50 »
M aşallah harika bir dd tüyü kadar avı olsun...
Ramazan Çetin 1965
Balıkesir/Sındırgı
0532 225 85 48
]

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #47 : 12 Ocak 2012, 16:56:27 »
kenan kardeşim köpeğin allah için iyi kanlardan geliyor ne kadar övünsen az. her ne kadar kanı çok iyide olsa bu konuda biraz bilgi sahibiysem DACHWİESE ve ERTHAL çiftleşmesi bence yanlış olmuş . Dr. Christof ve Thorsten 'ı tanıdığım kadarıyla bana yanlış geldi. yinede hayırlısıyla sana kazasız belasız avlar yapar inşallah.
kenan kardeşim dachwiese çiftliğinin sayibi WİLFRİED STEFFENS dır ve son eşleştirmesindede ERTHAL  kullanmış incelersen sitesinden görürsün ortada bir hata varsa WİLFRİED STEFFENS de  yapmış TÜRKİYEDE çiftleştiren arkadaşlarda yapmış sen üzülme ben ortada bi hata göremedim!!

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #48 : 13 Ocak 2012, 21:11:46 »
M aşallah harika bir dd tüyü kadar avı olsun...
Ramazan bey yorumunuz için teşekkür ederim
kenan kardeşim dachwiese çiftliğinin sayibi WİLFRİED STEFFENS dır ve son eşleştirmesindede ERTHAL  kullanmış incelersen sitesinden görürsün ortada bir hata varsa WİLFRİED STEFFENS de  yapmış TÜRKİYEDE çiftleştiren arkadaşlarda yapmış sen üzülme ben ortada bi hata göremedim!!
Cem abi konuya net bir açklama getirmissin . saygılar.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #49 : 15 Ocak 2012, 21:28:02 »
Cem bey doğru söylüyorsunuz sahibi Steffens fakat o çiftlik bir kooperatif gibi çalışır esas kopek sahipleri farklıdır. Her neyse konuya dōnersek hangi eşleşmede erthal den hangi köpeği kullanmış bana linkini yollarmısın.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA