Ben şunu bir türlü çözemedim,tamam isteyen istediği fiyatı yazsında arkadaşlar hiçmi dikkatinizi çekmiyor,ilk zamanlar fiyatlar neredeydi sonra birileri çıktı yok bü tüfek şöyle yok bu tüfek böyle yok ülkeye girişi yok yok bu avrupa iiyide yahu burası sanal ortam burası pazar değil,burda insanlarla yüz yüze pazarlık yapıp anlaşabileceğin ve piyasayı şekillendirebileceğin bir yer değil.Bakın birisi arttırınca diğeride hemen arttırıyor ve sonuçta genel bir artış oluyor bilmem anlatabildimmi,sizcede birşeyler yanlış gitmiyormu.
Ben 1-2 sene önce şu s56 dene tüfeğin temizinin 1500-hadi 2000 tl ye bulunduğunu avcı abilerimizden duyuyordum,hatta bana bırak yerlileri sana bi s56 alalım diye ısrar ediyorlardı,ee şimdi3000-3500,bununda türkiyeye girişi yok galiba:)
Bu sanal alem böyle,fiyat yükseltmek için birebir,ama ters yöndede kullanılabilir de biz yapamıyoruz.
Şuna katılırım yeni model bir tüfektir atıyorum beretta 400 mü ne,onun fiyatı hadi yüksektir,çünkü yeni heryerde yok,peki şu eski beretta brwninglere noluyo,birileri çok güzell tüfek dediği için bi bakıyosun hoop fiyat uçuveriyo,bu tüfeği bilen bilir falan filan,fiyatları biz yükseltiyoruz biz,bende dahil paramızın kıymetini bilmiyoruz.