Gönderen Konu: bu tüfek hakkında bilgisi olan var mı?  (Okunma sayısı 3428 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Remzi NURBAKİ

• *
bu tüfek hakkında bilgisi olan var mı?
« : 27 Aralık 2011, 22:42:16 »
bu tüfekten kullanan var mı, yada bilen, duyan, gören? babamdan bana kaldı ama o kadar araştırmama ragmen hiç bi bilgiye ulaşamadım. fişek seçimi nasıl olmalı, fişek olarak ne tavsiye edersiniz? bu tüfek hakkında en ufak bilgiye dahi ihtiyaç duyuyorum, lütfen bilgisi olan herkesten yardım istiyorum.
teşekkür ederim

image hosting gif

upload images

jpeg image hosting

image hosting jpg

image host

jpg image hosting

png image hosting

image hosting jpg
Remzi NURBAKİ
1982 istanbul

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Ynt: bu tüfek hakkında bilgisi olan var mı?
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2011, 22:51:44 »
İlk defa görüyorum.Genel görünüm,işçilik, detay işçiliği fevkaledenin de fevkinde.İlk bakışta hangi yabancı marka diye dikkat kesildim ama yerli logoları görünce şaşkınlığım daha da arttı,özel bir üretim olmalı.İyi çalıştığını da tahmin ederim.
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2011, 00:49:11 »
büyük ihtimal iflas etmiş bir firmanın tüfegidir...bukadar kalite işçilikle tüfek üretip ucuz fiyata satmanın dogal sonucu olmuştur iflas :))

domuza kurşun,bıldırcın çulluk avları yapar :))  tüfek her fişegi atarda hangi ava hangi fişekler atılır onu araştır derim...rastgelsin.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Remzi NURBAKİ

• *
« Yanıtla #3 : 31 Aralık 2011, 00:45:32 »
yorumlar için çok teşekkürler.
tüfeğin iyi çalıştığını babamın tecrübesinden biliyorum ama daha denemek nasip olmadı. magnum fişek hiç atmadığını biliyorum, magnum fişek atmak sorun yaratır mı? yeni resimler ekliyorum bunlar daha net sanırım, şokların-mekanizmanın-çift namlunun resimleri. yorumlarını bekliyorum.
tekrar teşekkürler, herkese iyi yıllar dilerim

image hosting

image host

adult image hosting

hosting images

jpg image hosting

image hosting jpg

gif image hosting
Remzi NURBAKİ
1982 istanbul

Çevrimdışı Hikmet KIRMIZIOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2014, 15:31:52 »
bende vardı batan silah sanayi 71 namlu gazlı otomatik güzel avlar da yaptık atışlarda sonra babam istedi ona devrettim cok pahalı olmayan huglu civarında yapılan bi silah
  • Ata Neo & Beretta 1301 Otomatik
  • Rizzini Aurum Süperpoze & Yıldız Çifte
1986 Balıkesir

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2014, 16:10:54 »
Bir ara bu Vatan Silah Sanayinin tüfekleri toplatılıyordu ama bu model hakkında bir bilgi yok. tüfeğiniz ruhsatlı mı?

"Üretim izni olmayan tüfeklerle ilgili Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığında yürütülen adli tahkikatın devam ettiği, Vatan silah sanayi tarafından 13.12.2012 tarihinde Kennedy Markası için tescil alınıp faaliyet izin belgesine işletildiği, tescil tarihinden sonra faturası kesilmiş tüfeklerin ruhsatlandırılması, bu tarihten önce üretilen ve ruhsatlandırılan tüfeklerin toplanmasına devam edilmesi, Beyşehir Cumhuriyet başsavcılığının şifai talimatı ile toplanması gereken “by star army serra, star huğlu, azizoğlu, çörtil markalı tüfeklerin toplanmasına devam edilmesi, görevlendirilecek olan bilir kişi raporu hazırlanıncaya kadar tüfeklerin birimlerde geçici olarak muhafaza edilmesi, sadece toplanan tüfeklerle ilgili muhafaza altına alma tutanağı, tüfek ruhsat fotokopisi ve tüfek sahiplerinin kimlik fotokopilerinin Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma dosyasına eklenmek üzere Beyşehir İlçe Emniyet müdürlüğüne gönderilmesi, geçici olarak muhafaza altına alınan tüfeklerle ilgili ne tür işlem yapılacağı konusunda yürütülen soruşturmanın sonucunda tekrar bilgi verileceği bildirilmiştir."
1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2014, 19:23:11 »
 Ben ilk bakışta merdivenaltı diye tabiredilen piyasada bolca bulunan faturasız tüfeklere benzettim. Açıkçası işçiliğindede abartılıcak bitaraf bulamadım resimlerden gördüğüm kadarıyla. Ben olsam aslını cismini bilmediğim tüfekle magnum fişek atmazdım, ciddi sakatlanmalara yolaçabilir. Ruhsatı varmı merakettim bende?
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 19:26:18 Gönderen: Serkan GÜNGÖR »
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2014, 23:37:27 »
merhaba remzi bey slug namlu çok hoşuma gitti daha doğrusu gezi hoşuma gitti üsten bir resmini koyabilirmisiniz bende öyle gezli bir namlu yaptırayım
bu arada güzel tüfek bence de işçiliği güzel gözüküyor güle güle kullanın
« Son Düzenleme: 16 Mart 2014, 23:38:38 Gönderen: Yavuz YILDIZ »
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul