0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet 2 ocak da drahtarın domuza karşı verdiği savaşı göreceğiz.
turgay abımm sevdıgım bır abımm ama senın gbı adama poınter yakısıyorr aklın gıder bakk ona gore cengız abı turgay abıı samsundan sevgılerle
zafer le cıkacaklar emin ol geri vites yok ya domuz ya o gider eyvallah kardeşim zaten Cengiz de vazgeçemez pointer den daha vakti var dd ye geçmek için
yahu biz yıllarca denedik denedik buraya oyle geldik ne demiş ünlü Türk düşünürü;; YOLUN SONU DRAHTHAAR ;;Şaka bi yana hepinize saygılar sevgiler sevgili dostlar...
Ben bu işin sonunu iyi görmüyorum. Kennedy gibi devirecekler gibime geliyor bizi
turgay abinin şu anki yaşına gelince bir drahtarda ben besleyeceğim
korkma toprağım benden kimseye zarar gelmez kalteyi hiç bir zaman tartışmam hangi ırk olursa olsun benim için kalite kalitedir bak senin yavruyu hediye edersen ona bile hayır demem ona göre
Turgay abi bu yaşına gelmeden bu ırkı tanıdığı için yaşadı. Sen elindeki ırklarla devam edersen fazla yaşamazsın Allah muhafaza gırtlak kanserinden götürür adamı Topram elinde kendice güzel köpeklerin var. Bu yavruyu alırsan güzelim seterler pointeri verecek yer ararsın. Azıcık stajını tamamla kemale er ondan sonra sıra drahthaara gelince haber et. Bi sınav yaparız. Kara ambar kamyoncular derneği üyeliği gibi üye kaydı yaparız topram.