Gönderen Konu: DRAHTARCI DOSTLAR TURGAY SULU'YA BUNU YAKIŞTIRAMADIM  (Okunma sayısı 14897 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Turgay SULU

• *
  • DRAHTHAAR YOLUN SONU :)
Ynt: DRAHTARCI DOSTLAR TURGAY SULU'YA BUNU YAKIŞTIRAMADIM
« Yanıtla #25 : 28 Aralık 2011, 21:30:14 »
yahu biz yıllarca denedik denedik buraya oyle geldik ne demiş ünlü Türk düşünürü
;; YOLUN SONU DRAHTHAAR ;;
Şaka bi yana hepinize saygılar sevgiler sevgili dostlar...

Turgay SULU 1969
AKSARAY - ANTALYA

Çevrimdışı Mehmet YILMAZ

• *
« Yanıtla #26 : 30 Aralık 2011, 12:39:29 »
ne bileyim banada drahtar çok itici geliyor tüy yapısı ve bakışlarını sevemedim bir türlü ama zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duymak lazım ben 2 yıldır seterle avlanıyorum ve çokda memnunum ama görüntü ve şekil olarak pointerden başkası yalan bana göre ama amaç av ise en iyi köpek av yapan köpektir saf olmuş kırık olmuş nafile nacizane fikrim ustalara saygılar
Mehmet YILMAZ1979 Denizli ikamet Afyon

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
« Yanıtla #27 : 30 Aralık 2011, 12:55:55 »
turgay abımm sevdıgım bır abımm ama senın gbı adama poınter yakısıyorr :D :D :D aklın gıder bakk ona gore :D cengız abı turgay abıı samsundan sevgılerle
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Turgay SULU

• *
« Yanıtla #28 : 30 Aralık 2011, 13:24:06 »
Evet 2 ocak da drahtarın domuza karşı verdiği savaşı göreceğiz.
zafer le cıkacaklar emin ol geri vites yok ya domuz ya o gider  :)

turgay abımm sevdıgım bır abımm ama senın gbı adama poınter yakısıyorr :D :D :D aklın gıder bakk ona gore :D cengız abı turgay abıı samsundan sevgılerle
eyvallah kardeşim zaten Cengiz de vazgeçemez pointer den daha vakti var dd ye geçmek için  :)

Turgay SULU 1969
AKSARAY - ANTALYA

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 30 Aralık 2011, 13:29:47 »
zafer le cıkacaklar emin ol geri vites yok ya domuz ya o gider  :)
eyvallah kardeşim zaten Cengiz de vazgeçemez pointer den daha vakti var dd ye geçmek için  :)
ÜSTAD bunların geri vitesi bile dört çeker,, ağır devir,, ne yapar eder,, söker çıkarır,, başka yolu yok <<ya olacak ya olacak>>
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 30 Aralık 2011, 15:29:09 »
yahu biz yıllarca denedik denedik buraya oyle geldik ne demiş ünlü Türk düşünürü
;; YOLUN SONU DRAHTHAAR ;;
Şaka bi yana hepinize saygılar sevgiler sevgili dostlar...

turgay abinin şu anki  yaşına gelince bir drahtarda ben besleyeceğim :D :D ;D ;D ;D

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #31 : 30 Aralık 2011, 15:36:47 »

teşekkürler eşrefim.

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 30 Aralık 2011, 15:39:05 »
Ben bu işin sonunu iyi görmüyorum. Kennedy gibi devirecekler gibime geliyor bizi ;D ;D ;D

korkma toprağım benden kimseye zarar gelmez kalteyi hiç bir zaman tartışmam hangi ırk olursa olsun benim için kalite kalitedir bak senin yavruyu hediye edersen ona bile hayır demem ona göre  :D :D ;D ;D

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Ergin KIRAY

• Free Üye
  • *
  • Özü sözü doğru olanlayım
« Yanıtla #33 : 30 Aralık 2011, 16:31:14 »
Başlığı görünce bende bakmadan edemedim ,bende aynı olayı yaşadım biliyorum gerçekten Turgay Drahthaar ırkına gereken önemi ve değeri en iyi şekilde gösteren bir insan kendisini selamlıyorum
Ergin Kıray 1969 Lüleburgaz 0535 550 6456

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #34 : 31 Aralık 2011, 08:34:23 »

turgay abinin şu anki  yaşına gelince bir drahtarda ben besleyeceğim :D :D ;D ;D ;D

Turgay abi bu yaşına gelmeden bu ırkı tanıdığı için yaşadı. Sen elindeki ırklarla devam edersen fazla yaşamazsın ;D ;D ;D Allah muhafaza gırtlak kanserinden götürür adamı ;D ;D ;D

korkma toprağım benden kimseye zarar gelmez kalteyi hiç bir zaman tartışmam hangi ırk olursa olsun benim için kalite kalitedir bak senin yavruyu hediye edersen ona bile hayır demem ona göre  :D :D ;D ;D

Topram elinde kendice güzel köpeklerin var. Bu yavruyu alırsan güzelim seterler pointeri verecek yer ararsın. Azıcık stajını tamamla kemale er ondan sonra sıra drahthaara gelince haber et. ;D ;D ;D
Bi sınav yaparız. Kara ambar kamyoncular derneği üyeliği gibi üye kaydı yaparız topram. ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Turgay SULU

• *
« Yanıtla #35 : 01 Ocak 2012, 00:59:20 »
Turgay abi bu yaşına gelmeden bu ırkı tanıdığı için yaşadı. Sen elindeki ırklarla devam edersen fazla yaşamazsın ;D ;D ;D Allah muhafaza gırtlak kanserinden götürür adamı ;D ;D ;D

Topram elinde kendice güzel köpeklerin var. Bu yavruyu alırsan güzelim seterler pointeri verecek yer ararsın. Azıcık stajını tamamla kemale er ondan sonra sıra drahthaara gelince haber et. ;D ;D ;D
Bi sınav yaparız. Kara ambar kamyoncular derneği üyeliği gibi üye kaydı yaparız topram. ;D ;D ;D
yuru be Rıdvanım :)

Turgay SULU 1969
AKSARAY - ANTALYA