Gönderen Konu: GETIRDIKLERIME BIR YENISINI DAHA EKLIYORUM  (Okunma sayısı 6605 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa UYARLAR

• *
GETIRDIKLERIME BIR YENISINI DAHA EKLIYORUM
« : 22 Aralık 2011, 17:44:30 »
Ankaraya erdinc ozkandemire  takip ettigim ve cok iyi bir iliski kurdugum ispanyadan mazorra ciftliginden bir disi yavru daha kazandiriyorum.Daha once bu yavrunun baska karin abisinden olma bir disi yavru getirmistim yavrunun durumundan sahibi olan erdinc ozkandemir  begenilince bir disi daha istegi oldu kendisi gibi pointer tutkunu herkese sonuna kadar yardim vardir  diyerekten.Jose ile guzel bir baglanti kurduk istedigimiz ciftlesmeden daha dogumunun gerceklestigi 2 gun sonra iki disi olmasina ragmen birisi brezilyaya digeri ise ispanyaya gitmisti.Uzun israrlar uzerine boyle bir kandan edinmek istedigimizi anlattim.Benim gibi birini kirmak istemedigini ve turkiyeye umarim daha iyi kanlar girer ve benim kanlarimdan herkes memnun olur ve olsun  diye  ispanyadaki musterisine bir dahaki sefere sen buralisin her zaman olur diyerek bize disiyi kazandirdi tabiki bu calismamiz 2 aydir suruyordu.Yavru teslimi bana ocak oyunda olacagi icin simdi paylasimini yapiyorum bende insallah 13 ocakta ankaradayim simdiden erdinc beye hayirli olsun.Bircok kez hollandadaki yetistiriciden getirmistim ispanyaya secmemin sebebi hem araci olan tanidigim devamli gorsutugumuz bir yetsitirici oldugu icin hemde ispanyada kalca rontgen resmi ceken bir kac uretici icine giriyor mazorra ciftligi.Oncelikle ulkeye duzgun kanli fizik anatomisi iyi olan pointerler girsin daha sonra onlarin icinden yariscilari biz eleyebilelim.Hepsi iyi olacak diye bir unsur yok ama ya yavrusu tutarsa yada kani saglamdir yanlis egitilmistir ama super yavuarlar veren bir disiyse iste burda anatomisi duzgun fizikleri uygun pointer olmasi daha fazla one cikar bana deli gibi kosan ama disi bozuk olanin geregi yokki heleki ulkeme hayatta yok diye dusunuyorum.

Yavrunun annesi Aka de la mazorra

Yavrunun babasi Robi De la Mazorra

Iste yavrumuz disi soyadi de la mazorra ama adini ben bile bilmiyorum heh ;D

Ayni anne babanin daha onceki olan erkek yavrusu buda getirecegim yavrunun baska batim kardesi oluyor

Erik Kartella

« Son Düzenleme: 22 Aralık 2011, 17:56:57 Gönderen: Mustafa UYARLAR »
Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Ynt: GETIRDIKLERIME BIR YENISINI DAHA EKLIYORUM
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2011, 17:49:22 »
Maaşallah yavrunuz çok iyi görünüyor Mustafa bey..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

• *
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2011, 17:56:17 »
Maaşallah yavrunuz çok iyi görünüyor Mustafa bey..
Burak bey yavruyu ben getirecegim yani bulan ve aratirip alan kisi benim ama esas sahibi anrakada erdinc ozkandemirdir .Yorumunun icin sagolun Saygilar
Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2011, 18:01:52 »
maşallah ülkemize çok güzel bir kandaha geliyor grurlanmamak elde değil.hayırlı olsun allah nazardan saklasın.
Mesut TURHAN
1980-Balıkesir / Altınoluk

Çevrimdışı Zeki BAKIRLI

• *
« Yanıtla #4 : 22 Aralık 2011, 18:20:27 »
Ülkemize hayırlı olsunda , bu konuyu niye erdinç arkadaş açmıyorda siz dile getiriyorsunuz, siz bu işi ticarimi yapıyorsunuz yani reklam olsun diyemi mustafa bey bu konu acıldı. ?
Zeki BAKIRLI
1976-Afyon

• *
« Yanıtla #5 : 22 Aralık 2011, 18:57:08 »
Ülkemize hayırlı olsunda , bu konuyu niye erdinç arkadaş açmıyorda siz dile getiriyorsunuz, siz bu işi ticarimi yapıyorsunuz yani reklam olsun diyemi mustafa bey bu konu acıldı. ?
Zeki bey bu isi ticari amacli yapmiyorum daha onceki aylarda takip etseydiniz benim getirdigim kopekelrin butun resimlerini atarak getirdigimi yazmistim.Bu getirdigim yavrudan degil bir kurus almak ustune arabamla yol yapip kendim hafta sonu ucup teslim edecegim ben bunun adina ulkeye guzel kan girmesi ve dostluk,arkadaslik insanlik diyorum sizin oralarda ticaretse olabilir saygi duyarimDiyorum egerki ulke pointerciligi adima katkim olursa ne ala bana sevinirim.Cunku ulkeye o kadar yabanci kopek giriyorki ulkem insani neler oldugunu nasil bir kopek oldugunu bilmeden aliyor.Ben bunu bilinclerdirmek amacli kendim yapiyorum.Ikincisi getirecegim yavrulari sectigim gibi isteyen arkadasimizida seciyorum yani havadan oyle ben istiyorum param var diyene degil bu ise gonul vermis bu isi severek yapan bu isten para kazanmak amacli degilde ulke adina kalite pointeri yakalamak isteyen ustelik yarismak isteyenlere getiriyorum cunku avcinin verecegi para yaziktir bu turk buyuk yaris kopekleri yavrusuna benim sectiklerim en azindan oyle.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2011, 19:00:09 Gönderen: Mustafa UYARLAR »
Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA

Çevrimdışı Alpaslan ASLAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 22 Aralık 2011, 19:08:33 »
MUSTAFA  kardeşim daha öncede seninlende yüz yüze görüşmüştük senin nasıl meraklı bir ve bu işi nasıl takip ettiginide biliyorum .ülkem adına böyle güzel kanları kazandırdıgın için teşekkürler abim.sen bakma böyle muhabbetlere .alan memnunsa satanda gerisi tefarrut.
Alpaslan ASLAN
1974 izmir-Buca 0535 275 23 14

Çevrimdışı E.Özkan DEMİR

• *
« Yanıtla #7 : 22 Aralık 2011, 20:37:07 »
değerli mustafa arkadaşım benim için yapmış olduğun fedakarlıklardan dolayı teşekkürler herşeyiyle ilgilendin ve bu güzel kanıda almamda yardımcı oldun inşallah bu güzel kanlarla ülkemiz adına iyi işler ve güzel bir ırkın gelişiminde bizlere öncülük eder ve bu ırkı ülkemizde dahada iyi ürete biliriz bir kez daha tüm avlak camiası önünde teşekkürler
mustafanın yaptığı reklammı reklamdır fakat çıkarları için değil ülkesine kazandırdığı kanları sergilemek içindir sıradan köpekler olmadığını gösterme amaçlıdır .bana kalsa ben hiç bir zaman köpeklerimi göz önünde sergilemem
Erdinç Özkan DEMİR
1975 ANKARA
05306036855

• *
« Yanıtla #8 : 22 Aralık 2011, 21:09:39 »
MUSTAFA  kardeşim daha öncede seninlende yüz yüze görüşmüştük senin nasıl meraklı bir ve bu işi nasıl takip ettiginide biliyorum .ülkem adına böyle güzel kanları kazandırdıgın için teşekkürler abim.sen bakma böyle muhabbetlere .alan memnunsa satanda gerisi tefarrut.
Guzel sozlerin icin sagol alpaslan abi saygilar hollandadan
Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA

bilal paşa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 22 Aralık 2011, 21:16:36 »
ülkemizde böyle iyi kanların artması çok güzel ... hayırlı uğurlu olsun ...

Çevrimdışı Anıl ALTUĞ

• *
« Yanıtla #10 : 22 Aralık 2011, 23:15:39 »
Mustafa eline sağlık.yavru güzelmiş.sahiplenen arkadaşada hayırlı olsun
Anıl ALTUĞ

Çevrimdışı Zeki BAKIRLI

• *
« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2011, 00:46:54 »
Zeki bey bu isi ticari amacli yapmiyorum daha onceki aylarda takip etseydiniz benim getirdigim kopekelrin butun resimlerini atarak getirdigimi yazmistim.Bu getirdigim yavrudan degil bir kurus almak ustune arabamla yol yapip kendim hafta sonu ucup teslim edecegim ben bunun adina ulkeye guzel kan girmesi ve dostluk,arkadaslik insanlik diyorum sizin oralarda ticaretse olabilir saygi duyarimDiyorum egerki ulke pointerciligi adima katkim olursa ne ala bana sevinirim.Cunku ulkeye o kadar yabanci kopek giriyorki ulkem insani neler oldugunu nasil bir kopek oldugunu bilmeden aliyor.Ben bunu bilinclerdirmek amacli kendim yapiyorum.Ikincisi getirecegim yavrulari sectigim gibi isteyen arkadasimizida seciyorum yani havadan oyle ben istiyorum param var diyene degil bu ise gonul vermis bu isi severek yapan bu isten para kazanmak amacli degilde ulke adina kalite pointeri yakalamak isteyen ustelik yarismak isteyenlere getiriyorum cunku avcinin verecegi para yaziktir bu turk buyuk yaris kopekleri yavrusuna benim sectiklerim en azindan oyle.

Benim için reklam olmuş yada ticari olmuş öenmi yok , ha sen niyetini ortaya koymuşsun ne güzel, bilgilendirmen için teşekkür ederim merak ettigim herkes aldıgı köpegi koyuyor sen gönderdigin köpegi paylaşınca bu şekildede düşünmekte normal oluyor ..

değerli mustafa arkadaşım benim için yapmış olduğun fedakarlıklardan dolayı teşekkürler herşeyiyle ilgilendin ve bu güzel kanıda almamda yardımcı oldun inşallah bu güzel kanlarla ülkemiz adına iyi işler ve güzel bir ırkın gelişiminde bizlere öncülük eder ve bu ırkı ülkemizde dahada iyi ürete biliriz bir kez daha tüm avlak camiası önünde teşekkürler
mustafanın yaptığı reklammı reklamdır fakat çıkarları için değil ülkesine kazandırdığı kanları sergilemek içindir sıradan köpekler olmadığını gösterme amaçlıdır .bana kalsa ben hiç bir zaman köpeklerimi göz önünde sergilemem

segilemedigin için bu sorular soruluyor özkan paylaşsan bizde sormazdık ... hayırlı olsun.
Zeki BAKIRLI
1976-Afyon

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2011, 08:39:15 »
Tebrikler kardeşim mükemmel kanların ülkeye girmesi için yaptığın çabalar takdire şayandır.
İbrahim ÖZEL 05304684000
[email protected] 1976 Bursa-Adana  

Çevrimdışı Arif KAŞLIOĞLU

• *
  • (0532 452 78 44) 0Rh+ ORTAKENT/BODRUM
« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2011, 09:59:21 »
ülkem adına böyle güzel kanları kazandırdıgın için teşekkürler

BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE,BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM "ADAM MI DİYE"

• *
« Yanıtla #14 : 23 Aralık 2011, 11:37:47 »
Guzel Yorumlarini esirgemeyen butun abi ve arkadaslarima tesekkur ederim insallah daha iyisi sizlere
Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA

burak ertan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 23 Aralık 2011, 13:09:00 »
ülkem adına böyle güzel kanları kazandırdıgın için teşekkürler

Çevrimdışı Yakup DİLEKÇİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 23 Aralık 2011, 13:59:35 »
arkadaşlar, mustafa beyi kutluyorum, her şeyden önce, türk avcılarının iyi köpek sahibi olmasından dolayı yaptığı güzel çabadan dolayı, bu benim şahsi görüşüm, böyle yurt dışında kalıpta av veya av köpeklerine gönül vermiş, ve ticaride olsa bir emek veren arkadaşımız olarak herkez teşekür etmesi lazım, bence kimse babasının hayrına bu işlerle uğraşmıya bilir, ben herşeyden önce bu işin, gönül işi olduğunu ve ticari olarakta bu işin pek yapılacağını düşünmüyorum, çünki bu işler
gönül verilmezse, bu köpeklerin temizliği be pisliği ile kimse uğraşmaz, bunu zaman ,zaman ağilemizin istemediği halde onları bile hice sayabiliyoruz ,kendi adıma düşüncelerim, ben mustafa beye çok teşekür ediyorum katkılarından dolayı.
Yakup DİLEKÇİ
1952 ÇORUM

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 23 Aralık 2011, 14:06:07 »
Güzel bir soydan güzel bir pointer daha... Umarım sahibinin yüzünü her daim güldüren iyi köpek olur...
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Mustafa YAMANER

• *
« Yanıtla #18 : 23 Aralık 2011, 17:33:30 »
Mustafa kardeşim hayırlı,uğurlu olsun.ALLAHIM can pekliği versin. herzaman taze kan iyidir.         
Mustafa YAMANER
1965 EREĞLİ-KONYA / ADANA

Çevrimdışı Yusuf ÖZMEN

• *
« Yanıtla #19 : 23 Aralık 2011, 22:06:50 »
hayırlı olsun arkadaşım.iyi güzelde niye sadece yarışma böyle bi köpekle herkes avlanmak ister.bence ters bir durum eğer bişeyler kazandıracaksan a dan z ye herşey tam olmalı.yanlış anlaşılmasın sadece bir soru.saygılar
YUSUF ÖZMEN

• *
« Yanıtla #20 : 23 Aralık 2011, 23:16:53 »
arkadaşlar, mustafa beyi kutluyorum, her şeyden önce, türk avcılarının iyi köpek sahibi olmasından dolayı yaptığı güzel çabadan dolayı, bu benim şahsi görüşüm, böyle yurt dışında kalıpta av veya av köpeklerine gönül vermiş, ve ticaride olsa bir emek veren arkadaşımız olarak herkez teşekür etmesi lazım, bence kimse babasının hayrına bu işlerle uğraşmıya bilir, ben herşeyden önce bu işin, gönül işi olduğunu ve ticari olarakta bu işin pek yapılacağını düşünmüyorum, çünki bu işler
gönül verilmezse, bu köpeklerin temizliği be pisliği ile kimse uğraşmaz, bunu zaman ,zaman ağilemizin istemediği halde onları bile hice sayabiliyoruz ,kendi adıma düşüncelerim, ben mustafa beye çok teşekür ediyorum katkılarından dolayı.

Yakup abi bu guzel yazina ne cevap yazsam diye dusundum dusundum ama bulamadim eline diline saglik sagol abi sende sagol.
Güzel bir soydan güzel bir pointer daha... Umarım sahibinin yüzünü her daim güldüren iyi köpek olur...
sagol huseyin yorumun icin insallah daha iyisi sana elinde saten guzeli var
Mustafa kardeşim hayırlı,uğurlu olsun.ALLAHIM can pekliği versin. herzaman taze kan iyidir.         
Guzel yorumundan dolayi tesekkur ederim mustafa abi
Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA

• *
« Yanıtla #21 : 23 Aralık 2011, 23:25:22 »
hayırlı olsun arkadaşım.iyi güzelde niye sadece yarışma böyle bi köpekle herkes avlanmak ister.bence ters bir durum eğer bişeyler kazandıracaksan a dan z ye herşey tam olmalı.yanlış anlaşılmasın sadece bir soru.saygılar

Yusuf bey diyorum cunku yasiniz yazmiyordu buygumseniz abi demek isterim.Guzel bir soru ben neden yarisma icin dedim.Onu belirteyim yarisma icin hazirlayacak kisi avci gibi dusunmez bu bir yarisma kosan anne babadan oldugu icin cogu kisiler asiri kizli acilan bir pointer bulabilir.Yani yarisma kani oldugu icin yarismak isteyen kisiye stili uyar.Gelelim en onemli buldugum konuya bende avci olarak buyudum babamda avcidir.Egerki av kopegi istiyorsam avrupadan turkiyeye gelene kadar yaklasik 1750 euro masrafi bulan bir pointeri goturumde ava sokmam yazik olur evde kalsin.Niye surdanbir coban kopegi gitti paralar ama yarisma olursa farkli diyelimki aldiniz yaristiniz kalite belli oldu alirsin yavrusunu yaparsin avini yavrusuyla yok kardesim ben bunu avci kopegi yapacam dersen oda olur ama oncelikle kalitesini one cikarmasi icin yarismalara girdirirsin en az 3 yasina kadar kalite belli donersin kopeginle ava en azindan kaliteyi gorursun.Yani pratik olarak soyle bir ornek vereyim avrupadan cok genc kaliteli bir futbolcu genc aliyorsunuz asiri buyuk paraya aliyorsunuz cocugu amator maclarda oynatmaya calisiyorsunuz sizce onu kazanirmisiniz yoksa kalitesinin one cikmasini engellemismi olursunuz bu bir ornek kimse yanlis anlamasin.Ben turkiyede avlansam acik diyorum bu kadar buyuk parayi veripte yavru avrupadan almam getirmis kalitesini belli olan kopegin yavrusunu uygun fiyata alirim diye dusunuyorum.
Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA

Çevrimdışı Özgür KAYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 24 Aralık 2011, 15:35:21 »
Özgür KAYA
1977-Memleket KAYSERİ-İkamet KARS