Gönderen Konu: << BOL FERMALI, VİDEOLU KEKLİK AVLARI >> DÖRDÜNCÜ VİDEO EKLENDİ  (Okunma sayısı 28286 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
Emrah güzel av olmuş Adof u ve seni tebrik ederim güzel görüntüler
Emrah TATAR
1973 - MANİSA

Çevrimdışı Faruk KORKMAZ

• *
  • ''HUNTİNG FOREVER''
Abi Adoff'un da senin de Maşallah'ın var.Rastgele...
Faruk KORKMAZ
1992 Çaycuma/ZONGULDAK
0543 957 55 26
[email protected]

''ALAYINA FERMA,ÖLÜMÜNE POİNTER''

Çevrimdışı Ahmet ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • DÜNYA AHİRETİN KAZANILDIĞI İMTİHAN YERİDİR.
İKİNİZEDE MAAŞALLAH.harika kareler.sana ve  av  makinana nice avlar  diliyorum.
Ahmet ÇETİN
1967 terme-samsun

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
Emrah abi Adoff harika işler çıkarmış ava doymamış ama imitlerde dolmuş . Adoff'dan da bu beklenirdi Türkiyedeki kendini kanıtlamış drahthaarların kanından gelme nede olsa.
avın daim olsun abi yüksek kalite video paylaşımlar için teşekkürler .
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Zafer KESENDURAN

• Müdavim Üyemiz
    Bravo tebrik ederim Emrah emek verip bizimle paylaştığın için sağolasın güzel çekim.
zafer kesenduran 1963 seferihisar izmir

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
maşşallah abi güzel ferma güzel avdır her zaman...

Ümit kardeşim teşekkür ederim.

Emrah öncelikle seni Adof'u bu kadar güzel yetiştirdiğin için, sonrada Adof'u verilenleri hakkıyla kabul ettiği ve gerçek av merasında harfiyyen uyguladığı için bir drahthaarcı olarak çok içten bir şekilde tebrik ediyorum.Videoları tekrar tekrar izledim,tek avcı  olmana rağmen Adof ile  güzel iş çıkardınız.Bizim Trakya'da en yakın keklik Gökçeada'da var gidemiyoruz,anadoludanda davet edenimiz yok yine gidemiyoruz :(  en iyisi bu Haziran ayında dilekçe verip bol keklikli bir   şark iline gitmek,yoksa böyle bakmakla geçmiyor hasret.Ayrıca yakın çekim fotolara bayıldım eline sağlık.Sağlığın sıhhatin ve avın daim olsun.   Kırklareli'den selamlar.

Soner abi güzel yorumların için teşekkür ederim. Adoff'u aslında daha istediğim gibi yetiştiremedim. Malum uzunca bir süre Adoff yaznımda değildi ve hala bazı eski alışkanlıklarını düzeltmeye çalışıyorum. Anadolu'da keklik avına davet edelim sizi, gerçi sezon sonuna yaklaştığımız için artık kırıntılar kaldı. Fotoğrafları elimden geldiğince düzgün çekmeye çalışıyorum ve bu işten zevk alıyorum.

Kırklareli'ne selamlar.

maşallah .... avınız daim olsun ... rastgele

Altan abi teşekkür ederim.

Emrah güzel av olmuş Adof u ve seni tebrik ederim güzel görüntüler

Emrah bey yorumlarınız için teşekkür ederim.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Bülent ŞANLI 07

• *
Emrah seni ve Adoff'u tebrik ederim,çok yakışıklı ve bakımlı,yeteneklerinide kanıtlamış.kazasız belasız uzun yıllar birlikte olmanız dileğiyle,selamlar.
Bülent ŞANLI
1976 ANTALYA

Çevrimdışı Selçuk GÖKHAN

• Müdavim Üyemiz
  • av keklik köpek ise pointer
Emrah güzel av olmuş... Adof'u ve seni tebrik ederim daim olsun...
Selçuk GÖKHAN
1975 MANİSA AKHİSAR  A(RH)+

[email protected]  0532 623 22 98

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
emrah harika av olmuş bu kanların hepsi harika konyadaki kardeşleri ve bizdeki artur hakikaten çok saglam kana sahiple  hepsine maşallah

bularda konyada bodo ve rita

• Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

Çevrimdışı Aykut AYVAZ

• *
emrah abi en zevkli kısmı o an avda neler yaşamıssan burda bizimle paylaşmıssın okurken bile beni heyecan bastı sanki ordaymışım gibi oldum tabi büyük katkı adoff un maşALLAH kazasız belasız avlar dilerim avın daim olsun
Aykut AYVAZ
1986 ankara polatli

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
Emeğine sağlık . Hem kendin av yaptın hemde bize av yaptırdın. Sağolasın. Maşallah köpeğin olağanüstü... tebrikler
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
SÖZ KONUSU DRAHTHAAR OLUNCA hiçte yabancı olduğum görüntüler değil bu enstanteneler gibi yüzlercesini yaşadığım için olması gerekenler olmuş,,adoff henüz çok genç bir köpek ilerleyen yıllarda çok çok daha iyi olacaktır ... iddia ediyorum drahthaardan daha zeki bir köpek ırkı yok benim için ,, adeta insan gibiler bir konuşması eksik hayvanların ,, bütün bir ömrünü sahibinin mutluluğu için adamış başka bir hayvan tanımadım bugüne kadar söyleyecek daha başka ne olabilirki DRAHTHAAR YOLUN SONU........ büyük emek çekerek yapılmış çekimler içinde EMRAH KARDEŞİMİ TEBRİK EDERİM.... RASTGELE....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
Merhaba emrah bey keklik avınız tek kelime ile süper merada ferma için harika ama ben
drahthaarlar burnunun ucuna ferma verir diyenlerin bu videoları seyretmelerini  istiyorum bu dd ler bir çok köpeği merada pert etti haberiniz olsun selamlar....
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
EMRAH sana helal olsun bu avın yokluğunda kekliğin içine giripte çekim yapıp tek elle tüfek atıp birde vurmak marifet adoffu pişirmeye başlamışsın köpekle konuşmaların valla neyalan söyleyeyim komik sanki DD değilde kanişe komut veriyorsun:D

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Aşkın ÖZBAY

• *
Emrah kardeşim güzel av yapmışsın.Madem hem av yapacaksın hem çekim ikisi zor iş.Yalnız videoları izledim köpeğin çok iyi kekliğe ferma verdiği vakit bozmuyor buda sana avantaj.yanında kamerayı kuracak bir ayak olsa ayarlasan hem o karede sende çıkarsın hemde kalkan keklik.madem bu işin hem zevkindesin neden olmasın.Bunu da sana akıl vermekmiş gibi sakın yorumlama.Bu işin zevkinde olduğunu sen söyleyince neden olamsın dedim.
Aşkın ÖZBAY
1963-Ankara

Çevrimdışı Bilal ARABACI

• Müdavim Üyemiz
  • Önce Emniyet Sonra Hareket
    • Av, Atış, Güvercinler Hakkında Videolar
Avcılık bu işte paylaşım. Şahane görüntüler ve avlar, tebrik ederim.
Kamerayı nerede tutuyorsun? Sol elinde mi? :O
Bilal ARABACI, 1984 İstanbul, Bahçelievler, Yenibosna
www.youtube.com/bilalarabaci
www.bilalarabaci.com
Av, Atış, Güvercin Yarışları Hakkında Videolar
[img width=100 height=100]http://i190.photobucket.com/albums/z270/bilalarabaci/KArisik/bilalarabaciCOM/bilal-arabaci-com-100x100-imza-resim_zps1e033b

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Emrahım atış anına kadar cidden kaliteli çekimler. Ama kuşun kalktığı andan itibaren çekim berbat. ;D ;D Bu işe tez zamanda bir çözüm bulman lazım. Kalkış anına kadar olan mükemmelliğin kuşun vuruluş anında da devam etmei mükemmel olur. Kuşun vuruluşunu birde ağır çekimde izlemiş oluruz.
Kamera büyükmü Emrahım. Tüfeğin yanına iliştirsen. Senin eller büyük. Show tv kamerasıda olsa tüfekle ikisini bir arada tutarsın gibime geliyor ;D ;D ;D

Adoff'a gelince yorum yok. Senin vuruştaki ve çekimdeki acemiliğini adoff kapatıyor ;D ;D ;D Allahtan adof var ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı İlhan GÖKCEN

• *
  çok iyi çekimler  eline sağlık emrah  rasgele

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Abi Adoff'un da senin de Maşallah'ın var.Rastgele...

Faruk kardeşim teşekkür ederim.

İKİNİZEDE MAAŞALLAH.harika kareler.sana ve  av  makinana nice avlar  diliyorum.

Ahmet abim teşekkür ederim. Sizede nice keyifli avlar.

Emrah abi Adoff harika işler çıkarmış ava doymamış ama imitlerde dolmuş . Adoff'dan da bu beklenirdi Türkiyedeki kendini kanıtlamış drahthaarların kanından gelme nede olsa.
avın daim olsun abi yüksek kalite video paylaşımlar için teşekkürler .

Kenan kardeşim yorumların ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Umarım daha güzel avları sizler yaparsınız.

Bravo tebrik ederim Emrah emek verip bizimle paylaştığın için sağolasın güzel çekim.

Zafer abi keşke daha düzgün görüntüler paylaşabilseydim sizle. Benim kamera çeken yeğenler kaç haftadır cınıyorlar. Bu hafta güya gelecekti ama nezleyim, gribim deyip kıvırttı. :)

Emrah seni ve Adoff'u tebrik ederim,çok yakışıklı ve bakımlı,yeteneklerinide kanıtlamış.kazasız belasız uzun yıllar birlikte olmanız dileğiyle,selamlar.

Bülent bey güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Emrah güzel av olmuş... Adof'u ve seni tebrik ederim daim olsun...

Selçuk abi teşekkür ederim.

emrah harika av olmuş bu kanların hepsi harika konyadaki kardeşleri ve bizdeki artur hakikaten çok saglam kana sahiple  hepsine maşallah

Mustafa teşekkür ederim. Bu kan beklediğimiz gibi bizi hiç yanıltmadı. İnşallah bu kanlardan daha iyi kanlar çıkacak ülkemize.

emrah abi en zevkli kısmı o an avda neler yaşamıssan burda bizimle paylaşmıssın okurken bile beni heyecan bastı sanki ordaymışım gibi oldum tabi büyük katkı adoff un maşALLAH kazasız belasız avlar dilerim avın daim olsun

Aykut kardeşim biz bu görüntüler avın olduğu her hafta yaşıyoruz. :) Sana da Arthur'la keyifli avlar diliyorum.

Emeğine sağlık . Hem kendin av yaptın hemde bize av yaptırdın. Sağolasın. Maşallah köpeğin olağanüstü... tebrikler

Mustafa abi güzel yorumların için teşekkür ederim. Size avlanıyor hissi verebildiysem ne mutlu bana. :)

SÖZ KONUSU DRAHTHAAR OLUNCA hiçte yabancı olduğum görüntüler değil bu enstanteneler gibi yüzlercesini yaşadığım için olması gerekenler olmuş,,adoff henüz çok genç bir köpek ilerleyen yıllarda çok çok daha iyi olacaktır ... iddia ediyorum drahthaardan daha zeki bir köpek ırkı yok benim için ,, adeta insan gibiler bir konuşması eksik hayvanların ,, bütün bir ömrünü sahibinin mutluluğu için adamış başka bir hayvan tanımadım bugüne kadar söyleyecek daha başka ne olabilirki DRAHTHAAR YOLUN SONU........ büyük emek çekerek yapılmış çekimler içinde EMRAH KARDEŞİMİ TEBRİK EDERİM.... RASTGELE....

Hakan abi yorumların için teşekkür ederim. Elimizden geldiği kadar dostlarımıza aktarmaya çalıştık. Beğendiyseniz ne mutla bana...

Merhaba emrah bey keklik avınız tek kelime ile süper merada ferma için harika ama ben
drahthaarlar burnunun ucuna ferma verir diyenlerin bu videoları seyretmelerini  istiyorum bu dd ler bir çok köpeği merada pert etti haberiniz olsun selamlar....

Emin abi daha bu fermalar ferma değil. Daha şöyle yatarak kediliyerek yerlerde süründüğü bir video çekemedim. Allah nasip ederse daha güzel görüntülerini paylaşacağım Adoff'un. Özellikle açık arazi ve rüzgarlı havada seneye bakın neler izleteceğim sizlere...

EMRAH sana helal olsun bu avın yokluğunda kekliğin içine giripte çekim yapıp tek elle tüfek atıp birde vurmak marifet adoffu pişirmeye başlamışsın köpekle konuşmaların valla neyalan söyleyeyim komik sanki DD değilde kanişe komut veriyorsun:D

Cem komut konusunda doğru söylüyorsun. Ama malum ben köpeği sizin gibi her gün göremiyorum. En fazla haftada iki gün görebiliyorum. Avda doğru birşeyler yapan köpeği SS subayı gibi sert komutlarla sıkmak istemiyorum. Hayvanı pohpohluyorum ki bu işten zevk alsın. O avdan zevk aldıkça benim aldığım zevkide artırır. Zaten çok ağırbaşlı üstüne çok gidersem küsüyor. ;D Yeri geldiğinde tabi sert komutuda veririz ama yeri av değil.

Emrah kardeşim güzel av yapmışsın.Madem hem av yapacaksın hem çekim ikisi zor iş.Yalnız videoları izledim köpeğin çok iyi kekliğe ferma verdiği vakit bozmuyor buda sana avantaj.yanında kamerayı kuracak bir ayak olsa ayarlasan hem o karede sende çıkarsın hemde kalkan keklik.madem bu işin hem zevkindesin neden olmasın.Bunu da sana akıl vermekmiş gibi sakın yorumlama.Bu işin zevkinde olduğunu sen söyleyince neden olamsın dedim.

Aşkın abi yorumların için teşekkür ederim. Kamera ayağım var hatta oldukça hafif ama keklik avında maalesef pek işe yaramaz. Köpek fermayı verdikten sonra hayvan genelde sektiği için köpek yer değiştiriyor. O nedenle her seferinde geri gidip tripodun yerini değiştirmek gerekir.

Avcılık bu işte paylaşım. Şahane görüntüler ve avlar, tebrik ederim.
Kamerayı nerede tutuyorsun? Sol elinde mi? :O

Bilal kardeşim teşekkür ederim. Kamerayı sol elde tutuyorum.

Emrahım atış anına kadar cidden kaliteli çekimler. Ama kuşun kalktığı andan itibaren çekim berbat. ;D ;D Bu işe tez zamanda bir çözüm bulman lazım. Kalkış anına kadar olan mükemmelliğin kuşun vuruluş anında da devam etmei mükemmel olur. Kuşun vuruluşunu birde ağır çekimde izlemiş oluruz.
Kamera büyükmü Emrahım. Tüfeğin yanına iliştirsen. Senin eller büyük. Show tv kamerasıda olsa tüfekle ikisini bir arada tutarsın gibime geliyor ;D ;D ;D

Adoff'a gelince yorum yok. Senin vuruştaki ve çekimdeki acemiliğini adoff kapatıyor ;D ;D ;D Allahtan adof var ;D ;D

Rıdvan atış anı olayını söylemiştim zaten. Kamera oldukça büyük olduğu için tüfeğin yanına falan almak mümkün olmuyor. Aslında diğer kamera ile çekim yapsam sanırım vuruluş görüntülerini de sokabilirim çekime. Dur bakalım bir dahaki sefere deneriz birşeyler. ;D

Ayrıca benim vuruşta falan sorunum yok kardeşim. İsteyen istediği yerde atarım. ;D ;D ;D Adoff keklik olayını iyice öğrendi ama şansına bu sene bizim bu taraflarda tavşan yok. Nasip napalım, artık çulluğa ördeğe bakacağız; keklik olayının zamanı bitiyor.

çok iyi çekimler  eline sağlık emrah  rasgele

İlhan bey teşekkür ederim.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Levent ÖZ

• *
  • BİR LİRALIK TÜFEK ON LİRALIK KÖPEK

Emrah tebrikler, hem av yapıp, hemde emek vererek böyle güzel çekimleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. İlk videodaki manke olmasaydı 4. videoyu seyredemeyecektik :) Adoff'a gelince maşallah rinklerde gösterdiği başarıyı  meradada  üzerine ekleyerek harika olmuş. Adoff la uzun yıllar keyifli avlar dilerim. Rastgelsin... 
Levent ÖZ. 05324144713
1971 Altınoluk-Balıkesir

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
hey maşallah, emrah bey harika görüntüler, yakışıklı ve genç adof iyi işler çıkarıyor, bizde keyifle
izliyoruz.
bu arada  tüfeğe takılan kamera aparatından tavsiye ederim ve yardımcı olabilirim, çok rahat oluyor.
rastgele.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Emrah tebrikler, hem av yapıp, hemde emek vererek böyle güzel çekimleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. İlk videodaki manke olmasaydı 4. videoyu seyredemeyecektik :) Adoff'a gelince maşallah rinklerde gösterdiği başarıyı  meradada  üzerine ekleyerek harika olmuş. Adoff la uzun yıllar keyifli avlar dilerim. Rastgelsin... 

Levent abi güzel yorumların için teşekkür ederim. Adoff bu işi yavaş yavaş öğreniyor, inşallah seneye daha da iyi olacaktır.

hey maşallah, emrah bey harika görüntüler, yakışıklı ve genç adof iyi işler çıkarıyor, bizde keyifle
izliyoruz.
bu arada  tüfeğe takılan kamera aparatından tavsiye ederim ve yardımcı olabilirim, çok rahat oluyor.
rastgele.

Faruk bey yorumlar için teşekkür ederim. Ancak tüfek aparatı benim elimdeki kameraya pek uygun olmaz. Profesyönel tipte fotoğraf makinası kullanıyorum. Oldukça ağır olduğu için taksak bile hem taşıması hemde atış yapması çok sıkıntılı olur.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Fatih YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Beypazarı/ANKARA 1979 0533 394 71 93
MAŞALLAH  EMRAH tebrik ederim güzel cekim ve bir av günü olmuş.adofu gördükçe drahtara bakışım değişmeye başladı haberin olsun :) maşallah
Fatih YILMAZ 1979
BEYPAZARI- ANKARA 0533 394 71 93

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
MAŞALLAH  EMRAH tebrik ederim güzel cekim ve bir av günü olmuş.adofu gördükçe drahtara bakışım değişmeye başladı haberin olsun :) maşallah

Fatih'im ben size diyorum kardeşim. Gelin alalım size birer drahthaar, bakın ondan sonra keyfinize. ;D Yarın akşam gelirim büyük ihtimalle, nereye gidiyoruz? ;D ;D ;D
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Fatih YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Beypazarı/ANKARA 1979 0533 394 71 93
Fatih'im ben size diyorum kardeşim. Gelin alalım size birer drahthaar, bakın ondan sonra keyfinize. ;D Yarın akşam gelirim büyük ihtimalle, nereye gidiyoruz? ;D ;D ;D

kalbimizin götürdüğü meraya gideriz ;)
Fatih YILMAZ 1979
BEYPAZARI- ANKARA 0533 394 71 93