Abi Adoff'un da senin de Maşallah'ın var.Rastgele...
Faruk kardeşim teşekkür ederim.
İKİNİZEDE MAAŞALLAH.harika kareler.sana ve av makinana nice avlar diliyorum.
Ahmet abim teşekkür ederim. Sizede nice keyifli avlar.
Emrah abi Adoff harika işler çıkarmış ava doymamış ama imitlerde dolmuş . Adoff'dan da bu beklenirdi Türkiyedeki kendini kanıtlamış drahthaarların kanından gelme nede olsa.
avın daim olsun abi yüksek kalite video paylaşımlar için teşekkürler .
Kenan kardeşim yorumların ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Umarım daha güzel avları sizler yaparsınız.
Bravo tebrik ederim Emrah emek verip bizimle paylaştığın için sağolasın güzel çekim.
Zafer abi keşke daha düzgün görüntüler paylaşabilseydim sizle. Benim kamera çeken yeğenler kaç haftadır cınıyorlar. Bu hafta güya gelecekti ama nezleyim, gribim deyip kıvırttı.
Emrah seni ve Adoff'u tebrik ederim,çok yakışıklı ve bakımlı,yeteneklerinide kanıtlamış.kazasız belasız uzun yıllar birlikte olmanız dileğiyle,selamlar.
Bülent bey güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Emrah güzel av olmuş... Adof'u ve seni tebrik ederim daim olsun...
Selçuk abi teşekkür ederim.
emrah harika av olmuş bu kanların hepsi harika konyadaki kardeşleri ve bizdeki artur hakikaten çok saglam kana sahiple hepsine maşallah
Mustafa teşekkür ederim. Bu kan beklediğimiz gibi bizi hiç yanıltmadı. İnşallah bu kanlardan daha iyi kanlar çıkacak ülkemize.
emrah abi en zevkli kısmı o an avda neler yaşamıssan burda bizimle paylaşmıssın okurken bile beni heyecan bastı sanki ordaymışım gibi oldum tabi büyük katkı adoff un maşALLAH kazasız belasız avlar dilerim avın daim olsun
Aykut kardeşim biz bu görüntüler avın olduğu her hafta yaşıyoruz.
Sana da Arthur'la keyifli avlar diliyorum.
Emeğine sağlık . Hem kendin av yaptın hemde bize av yaptırdın. Sağolasın. Maşallah köpeğin olağanüstü... tebrikler
Mustafa abi güzel yorumların için teşekkür ederim. Size avlanıyor hissi verebildiysem ne mutlu bana.
SÖZ KONUSU DRAHTHAAR OLUNCA hiçte yabancı olduğum görüntüler değil bu enstanteneler gibi yüzlercesini yaşadığım için olması gerekenler olmuş,,adoff henüz çok genç bir köpek ilerleyen yıllarda çok çok daha iyi olacaktır ... iddia ediyorum drahthaardan daha zeki bir köpek ırkı yok benim için ,, adeta insan gibiler bir konuşması eksik hayvanların ,, bütün bir ömrünü sahibinin mutluluğu için adamış başka bir hayvan tanımadım bugüne kadar söyleyecek daha başka ne olabilirki DRAHTHAAR YOLUN SONU........ büyük emek çekerek yapılmış çekimler içinde EMRAH KARDEŞİMİ TEBRİK EDERİM.... RASTGELE....
Hakan abi yorumların için teşekkür ederim. Elimizden geldiği kadar dostlarımıza aktarmaya çalıştık. Beğendiyseniz ne mutla bana...
Merhaba emrah bey keklik avınız tek kelime ile süper merada ferma için harika ama ben
drahthaarlar burnunun ucuna ferma verir diyenlerin bu videoları seyretmelerini istiyorum bu dd ler bir çok köpeği merada pert etti haberiniz olsun selamlar....
Emin abi daha bu fermalar ferma değil. Daha şöyle yatarak kediliyerek yerlerde süründüğü bir video çekemedim. Allah nasip ederse daha güzel görüntülerini paylaşacağım Adoff'un. Özellikle açık arazi ve rüzgarlı havada seneye bakın neler izleteceğim sizlere...
EMRAH sana helal olsun bu avın yokluğunda kekliğin içine giripte çekim yapıp tek elle tüfek atıp birde vurmak marifet adoffu pişirmeye başlamışsın köpekle konuşmaların valla neyalan söyleyeyim komik sanki DD değilde kanişe komut veriyorsun:D
Cem komut konusunda doğru söylüyorsun. Ama malum ben köpeği sizin gibi her gün göremiyorum. En fazla haftada iki gün görebiliyorum. Avda doğru birşeyler yapan köpeği SS subayı gibi sert komutlarla sıkmak istemiyorum. Hayvanı pohpohluyorum ki bu işten zevk alsın. O avdan zevk aldıkça benim aldığım zevkide artırır. Zaten çok ağırbaşlı üstüne çok gidersem küsüyor.
Yeri geldiğinde tabi sert komutuda veririz ama yeri av değil.
Emrah kardeşim güzel av yapmışsın.Madem hem av yapacaksın hem çekim ikisi zor iş.Yalnız videoları izledim köpeğin çok iyi kekliğe ferma verdiği vakit bozmuyor buda sana avantaj.yanında kamerayı kuracak bir ayak olsa ayarlasan hem o karede sende çıkarsın hemde kalkan keklik.madem bu işin hem zevkindesin neden olmasın.Bunu da sana akıl vermekmiş gibi sakın yorumlama.Bu işin zevkinde olduğunu sen söyleyince neden olamsın dedim.
Aşkın abi yorumların için teşekkür ederim. Kamera ayağım var hatta oldukça hafif ama keklik avında maalesef pek işe yaramaz. Köpek fermayı verdikten sonra hayvan genelde sektiği için köpek yer değiştiriyor. O nedenle her seferinde geri gidip tripodun yerini değiştirmek gerekir.
Avcılık bu işte paylaşım. Şahane görüntüler ve avlar, tebrik ederim.
Kamerayı nerede tutuyorsun? Sol elinde mi? :O
Bilal kardeşim teşekkür ederim. Kamerayı sol elde tutuyorum.
Emrahım atış anına kadar cidden kaliteli çekimler. Ama kuşun kalktığı andan itibaren çekim berbat. Bu işe tez zamanda bir çözüm bulman lazım. Kalkış anına kadar olan mükemmelliğin kuşun vuruluş anında da devam etmei mükemmel olur. Kuşun vuruluşunu birde ağır çekimde izlemiş oluruz.
Kamera büyükmü Emrahım. Tüfeğin yanına iliştirsen. Senin eller büyük. Show tv kamerasıda olsa tüfekle ikisini bir arada tutarsın gibime geliyor
Adoff'a gelince yorum yok. Senin vuruştaki ve çekimdeki acemiliğini adoff kapatıyor Allahtan adof var
Rıdvan atış anı olayını söylemiştim zaten. Kamera oldukça büyük olduğu için tüfeğin yanına falan almak mümkün olmuyor. Aslında diğer kamera ile çekim yapsam sanırım vuruluş görüntülerini de sokabilirim çekime. Dur bakalım bir dahaki sefere deneriz birşeyler.
Ayrıca benim vuruşta falan sorunum yok kardeşim. İsteyen istediği yerde atarım.
Adoff keklik olayını iyice öğrendi ama şansına bu sene bizim bu taraflarda tavşan yok. Nasip napalım, artık çulluğa ördeğe bakacağız; keklik olayının zamanı bitiyor.
çok iyi çekimler eline sağlık emrah rasgele
İlhan bey teşekkür ederim.