Gönderen Konu: DÜNYA MERA ŞAMPİYONU SEMEGHİNİ QUASAR OĞLU ARON7 (son hali bakalım ne durumda)  (Okunma sayısı 14904 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yavuz AĞAÇDELEN

• *
Ynt: DÜNYA MERA ŞAMPİYONU SEMEGHİNİ QUASAR OĞLU ARON7
« Yanıtla #25 : 26 Aralık 2011, 18:28:21 »
mesut aron altınolugun süper kanlarından daha önünde çok avlar çok yarışmalar var her zaman başarıları altınolugu gururlandırır rastgele
Yavuz AĞAÇDELEN
1956 BALIKESİR-Altınoluk

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
« Yanıtla #26 : 26 Aralık 2011, 19:32:46 »
Mesut'çum Aron'u ilk geldiği günden itibaren çok beğeniyoruz. Aron'u günler süren araştırmalardan sonra bulup almaya karar verdin, ama hayalindeki pointeri bulduğuna inanıyorum. Aron senin istediğin gibi hem rinkte, hemde merada senin yüzünü güldürecek inşallah. Uzun yıllar birlikte keyifli avlar ve başarılar dilerim...

levent abi güzel yorumun için teşekkür ederim.sen bu kalite işine özen gösteren bir abimizsin,biz kaliteyi senin köpeğin bellayla gördük anladıkki sadece avcı olmak yetmiyor kalitede önemli bende bu tirende uydum ve aronu buldum herşey daha ürt çıtaları yakalaya bilmek için aron sadece benim değil kaliteye önem veren bütün dostlarındır saygılar abicimm.
Mesut TURHAN
1980-Balıkesir / Altınoluk

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
« Yanıtla #27 : 26 Aralık 2011, 19:35:20 »
mesut aron altınolugun süper kanlarından daha önünde çok avlar çok yarışmalar var her zaman başarıları altınolugu gururlandırır rastgele

başkanım yorumun için teşekküreler aron altınoluktaki kaliteli köpeklerden sadece bir tanesi sizin köpekleride yabana atmamak lazım.saygılar başkanım.
Mesut TURHAN

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
« Yanıtla #28 : 27 Aralık 2011, 23:13:43 »
mesudum elindeki kan öyle bir kanki bin yıl arasan bulamazsın kardeşim o bir semeghini,bu gün italyadan bu kanı almak istesen herhalde servet ödersin quazar denilen o köpekki dünya a solit şampiyonu,mera şampiyonu 9 yaşında gençlere tr,dede nal toplatan birinci olan bir köpek  ve bu kanlrdan secereli olarak yaşayan toplasan on köpekten biriside sende dual kan bir köpeğin yavrusuna sahpsin hem ırk hem mera şampiyonu bir köpek quazar iyi bak aman nazar değmesin kardeşim.güneş balçıkla sıvanmaz.
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
« Yanıtla #29 : 28 Aralık 2011, 18:47:30 »
sevgili kardeşim mesut , aynı eski usta köpeğin Rush gibi aron a da çok güzel bakıyorsun ve yetiştiriyorsun,senin elinde tabiki olucak ve zaten ava başladı,allah nazardan saklasın ,ben herşeyin en kalitelisini severim o yüzden o yavruların içinde aronu sana alman için zorladım.avlarınız kanlı olsun.

şemi kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim.herşey gönlümüzce olsun.
Mesut TURHAN

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
« Yanıtla #30 : 28 Aralık 2011, 18:52:28 »
mesudum elindeki kan öyle bir kanki bin yıl arasan bulamazsın kardeşim o bir semeghini,bu gün italyadan bu kanı almak istesen herhalde servet ödersin quazar denilen o köpekki dünya a solit şampiyonu,mera şampiyonu 9 yaşında gençlere tr,dede nal toplatan birinci olan bir köpek  ve bu kanlrdan secereli olarak yaşayan toplasan on köpekten biriside sende dual kan bir köpeğin yavrusuna sahpsin hem ırk hem mera şampiyonu bir köpek quazar iyi bak aman nazar değmesin kardeşim.güneş balçıkla sıvanmaz.

mahir abi vermiş olduğun bilgi için tektar teşekkür ederim.bu arada quatzar'ı bilmeyen tanımayan arkadaşlara güzel bilgi olmuş gerçi ben biliyorum köpeğimin neler yaptığını ve yapabileceğini saygılar abicimm.
Mesut TURHAN

Çevrimdışı Mete OKYAY

• *
« Yanıtla #31 : 30 Aralık 2011, 15:04:23 »
Mesut kardeşim öncelikle böyle bir kanı beslediğin için sende benim gibi çok şanslısın.benim gibi diyorum çünki Quasarın angella olma bir yavrusuda bende.gerçektende bu köpeklerin stilleri çok farklı.mahir abinin de dediği gibi bin yıl arasan bulamazsın.sana bol fermalı avlar diliyorum.selamlar...

Mete OKYAY
1974-Emet
0 532 603 9428
[email protected]

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
« Yanıtla #32 : 30 Aralık 2011, 19:16:30 »
Mesut kardeşim öncelikle böyle bir kanı beslediğin için sende benim gibi çok şanslısın.benim gibi diyorum çünki Quasarın angella olma bir yavrusuda bende.gerçektende bu köpeklerin stilleri çok farklı.mahir abinin de dediği gibi bin yıl arasan bulamazsın.sana bol fermalı avlar diliyorum.selamlar...

mete abi yorumun için teşekkürler. Quasar kendini dünya çapında hızıyla sitiliyle kanıtlamış bir pointer ne mutluki benimde elimde onun kanından bir yavru var mahir abi sağolsun.bu kandan daha şikayetçi olanını duymadım.sizede bol fermalı avlar dilerim..
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2011, 13:59:19 Gönderen: Mesut TURHAN »
Mesut TURHAN

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
« Yanıtla #33 : 09 Ocak 2012, 21:16:47 »
KÖPEĞİMİN SON HALİNDEN BİRKAÇ RESİM BAKALIM NE DURUMDA?
komşunun kedisine uzak bir ferma

Mesut TURHAN

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 09 Ocak 2012, 21:19:45 »
güzel gelişim göstermiş Allah can pekligi versin
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
kenan kardeşim teşekkür ederim.
Mesut TURHAN

Çevrimdışı Fatih ÇAYIR

• *
allah nazardan kazadan beladan korusun kem gözlere şiş...
Fatih ÇAYIR
1983 sakarya

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
allah nazardan kazadan beladan korusun kem gözlere şiş...

iyi dileğin için saol kardeşim
Mesut TURHAN

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
fiziği mükemmel olmuş kardeşim avından zaten şüphem yok gurur duyuyorum bunları görünce
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Fehmi TALAN

• *
Ömrü uzun olsun kardeşim,çok yakışıklı olmuş maşallah.
Fehmi TALAN
1971MANİSA                                                    RİBOT

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
fiziği mükemmel olmuş kardeşim avından zaten şüphem yok gurur duyuyorum bunları görünce

mahir abi kendinle nekadar gurur duysan azdır abicim.herşey senin sayende saygılar abi..
Mesut TURHAN

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
Maşallah, umarım bu güzelin arkasında bol bol tüfek atmak nasip olur...

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
Ömrü uzun olsun kardeşim,çok yakışıklı olmuş maşallah.

feymi abi iyi dileğin için çok teşekkürler,senin pointerleride biliyorum maşallahı var.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012, 18:44:11 Gönderen: Mesut TURHAN »
Mesut TURHAN

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
Maşallah, umarım bu güzelin arkasında bol bol tüfek atmak nasip olur...

cengiz saol kardeşim.biraz çulluk var bu sene köpek henüz13 aylık ama çulluk sayesinde şimdiden bille keyifle tüfek atıyoruz ilerde daha keyifli olacak inşallah.leydiyede yakından takip ediyorum maşallah karika...
Mesut TURHAN