Tüm arkadaşlara yorumları ayrıca iyi dilek ve temennileri için çok teşekkür ediyorum.
Maaşallah...
Merak ettim sadece tavşan avında mı kullanıyorsunuz ?
Burak hayır kesinlikle tüm avlar için yetiştiriyor ve elimden geldiğince tüm avlara götürmeye çalışıyorum fakat tavşan avı benim vazgeçilmezlerimden olduğundan avlarımın büyük bir bölümünü teşkil ediyor.2.sırada ördek var tabi Trakyaya bi kış gelsin bakalım.
Maşallah nazar değmesin çok iyi.
maşallah soner abi kont gerçekten avda kirliyi arkada bırakıcak gibi görünüyo , çok güzel olmuş bol avlar dilerim.
Burak ve Sorgun kardeşler çok teşekkür ediyorum,bu arada franko'nun yavrularından yavru ayırmışsınız, yavrunuzu gördüm ve çok beğendim pis sakallı drahthaarlar her zaman favorimdir.Yeni yavrunuz hayırlı olsun.
maşallah güzel dd inşallah önünde bol avlar yapman dilegiyle kırlareliye selamlar
Ramazan abi iyi dileklerin için teşekkürler bizdende selamlar.
SONER avınız bol olsun resimler güzel ama sen genede hayvan köpeklerinden uzaktut köpeği aman !
Haklısınız kesinlikle ufak tefek sıyrıklarla atlatır belkide uslanır birdaha gitmez yanlarına diyorum ama daha sağlam bi canını yakan olmadığı için farkında değil daha hanyanın konyanın.
Soner abim kontun maşallahı var. Süper ve karizmatik olmuş. Avları senin elinde dahada mükemmel olacaktır inş.
Çok teşekkürler Rıdvanım ,,kış olmasına rağmen suya çok meraklıyız ördeklerin gelmesini bekliyoruz sabırsızlıkla