Gönderen Konu: HEP VURDUKLARIMIZ '' EHH BİDE VURAMDIKLARIMIZ ???  (Okunma sayısı 15018 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Raşit HATİPOĞLU

• *
Ynt: HEP VURDUKLARIMIZ '' EHH BİDE VURAMDIKLARIMIZ ???
« Yanıtla #25 : 25 Aralık 2011, 00:20:12 »
Bence çok güzel atışlar olmuş ama olanda tüfeğe olmuş,avın güzelliği burada,gülen arkadaşla beraber bende güldüm. ;D ;D ;D
Raşit HATİPOĞLU
1964-Antalya

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 25 Aralık 2011, 23:18:26 »
Bir video da ben paylaşayım.Olayın heyecanına kapılmışım sonunda ağzımdan argo kaçırmışım ama affınıza sığınıyorum.Ama çok güzel kaçırdım izleyin :)
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 26 Aralık 2011, 00:37:42 »
ördeğe akşam bekine gitmiştim..hava daha aydınlıktı..çeltik saplarından kendime yer yaparken ansızın bir yeşilbaş geldi önüme kondu,mesafe o kadar yakınki ateş etmeyip tüfeği fırlatsam kafasına çarpar,5 gün iş göremez raporu alırdı..tüfeği yerden alıp ateş etmem bir oldu,ördek vurulmadığı gibi sapıtıp birde üstüme geldi jet gibi,malesef ikinci atışta hüsran oldu..ördeğin yanımdan geçerken suratıma bakışını halen unutamıyorum..yaşıyorsa kulakları çınlasın..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Mehmet DEREBAĞ

• *
    • www.kurzhaar-von-konya.com
« Yanıtla #28 : 26 Aralık 2011, 10:13:26 »
Ya Mehmet hata sende değil kardeşim o tüfek hatası anlarsın  ;)ya gel sana da bir tüfek vereyim zaten tüfeği attı bir daha eline alman onu  ;D her avcının başına gelir ;D selamlar.

Sevgili Bekir Başkanım,
haklısın bu konuda sen bu sene baya bir Tecrübe sahibi oldun. :D ;D :D

Saygı ve Selamlarımla
Mehmet Derebağ
Mehmet DEREBAĞ
1967 KONYA             www.kurzhaar-von-konya.com
MD- TESTERE

• *
« Yanıtla #29 : 26 Aralık 2011, 10:16:35 »
ördeğe akşam bekine gitmiştim..hava daha aydınlıktı..çeltik saplarından kendime yer yaparken ansızın bir yeşilbaş geldi önüme kondu,mesafe o kadar yakınki ateş etmeyip tüfeği fırlatsam kafasına çarpar,5 gün iş göremez raporu alırdı..tüfeği yerden alıp ateş etmem bir oldu,ördek vurulmadığı gibi sapıtıp birde üstüme geldi jet gibi,malesef ikinci atışta hüsran oldu..ördeğin yanımdan geçerken suratıma bakışını halen unutamıyorum..yaşıyorsa kulakları çınlasın..

Harika bir anı ,ve çok güzel bir yorumlama.

Selamlarımla
Mehmet Derebağ
Mehmet DEREBAĞ
MD- TESTERE

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 27 Aralık 2011, 01:40:13 »
Harika bir anı ,ve çok güzel bir yorumlama.

Selamlarımla
Mehmet Derebağ

teşekkürler abi..saygılar selamlar bizden..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Mustafa CERAN

• *
« Yanıtla #31 : 02 Ocak 2012, 11:52:25 »
Sayın DEREBAĞ Abimm..

O anları canlı canlı yaşayan ve çekimleri yapan biri olarak her izlediğimde keyif alıyorum.. Ama anlam veremediğim olay kamerayı elime alınca vuramıyorsun kamerasız şov yapıyorsun bene bunu anlamıyormm.. Mehmet abi bu satırları dikkatlice oku bir anıda bende varr..  Şimdi bir zamanlar senin bu durumun gibi bir durmda ben yaşadım.. Çok sevdiğim bir büyüğümle ava gitiik. Tabi adam yılların avcısı ve yanında yetiştimm.. Bundan 2 yıl kadar önce bıldırcın avındayım. O zamanlar Linda 6 aylık  o kadar güzel bir ferme durdu ki heyecandan ellerim titremeye başladı yavaş yavaş yaklaştım.. Bıldırcınlar 2 taneymişş bir fırladıı tak tak birşey yokk arkalarından baka kaldımm.. O sevdiğim büyüğüm aynen şunları söyledi...

Köpek köpekliğini yaptı, Kuş kuşluğunu yaptı, Tüfek tüfekliğini yaptıı.. sen bir b.....k yapamadın dedi ....

Kahkahalarla bir av gününü birtirdikk.. Abi seninle yaptığım her av keyifli çok güzel Allah senin gibi değerli ve kıymetli abilerimi, doslarımı başımızdan eksik etmesin.. Allah uzun yıllar Kurzhaarlarınla ve bizlerle av yapmayı nasip etsin... SAGILARIMLA  
Mustafa CERAN --KONYA
Parasız pazara, Köpeksiz ava çıkılmazz..

• *
« Yanıtla #32 : 03 Ocak 2012, 15:58:11 »
Sevgili Mustafa Kardeşim,
satırlarının arasında algıladığım sevgi dolu sözcüklerine teşekkür ederim.
Sende benim için kıymetli ve özelsin.

Sevgi ve Selamlarımla
Mehmet Derebağ
Mehmet DEREBAĞ
MD- TESTERE

Çevrimdışı Lütfi TÜRE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 03 Ocak 2012, 21:06:01 »
  Bundan altı sene önceydi,tavşan avındaydık,derenin hemen üstünde yavaş ama dikkatli bir şekilde çalıları tektek arıyordum.

Sabahı çoktan geçmiş,öğle saatleri gelmişti.Sıcaktan bunalan köpeğim dereden kana kana suyunu içmiş benim çağırmamla bana doğru hareketlenmişti.Tam bu sırada çalının dibinde taze bir tavşan yatağına gözüm ilişti,belliki yakınlarda yatan bir tavşan vardı.Tektek çalıları incelemeye başladım,bir ,iki,üç çalı  derken gözüm daha sekiz aylık köpeğime takıldı,geniş ama kısa bir çalıya ferma duruyordu,önce şaşırdım,sonra kendimi topladım.Çalı on metre önümde köpekle aramızda kalmış, muhtemelen aradığım tavşan içindeydi.Hemen hazırlandım tavşanın kaçabileceği yerleri göz ucuyla kontrol ettim,nafile tavşanın kaçabileceği hiçbiryer yok.
    Tüfeği omuzladım köpeği biraz teşvik edip,tavşanı kaldırması için komut verdim.Benim sesimden ürken tavşan hiç bir şeyi umursamaz bir tavırla çalıdan salına salına ,aheste aheste çıktı.İşte aradığım tavşan namlunun ucundaydı.SAĞ TARAFIMA HEMDE ATIŞ İÇİN EN MÜNASİP TARAFA ÇIKMIŞTI.

Atmamak için kendimi zor tuttum,çünkü okadar yakındıki gözlerinin içini görüyordum ,o kıymetli akşam yemeğini saçmaya boğup parçalamak istemedim.Zaten oda beni değil köpeği takip ediyordu,biraz mesafeyi açtı ,artık tam arpacığın önündeydi yavaş yavaş ,eze eze tetiği çektim.Herşey bir anda oldu bitti ,ilk fişekten sonra iki fişek daha atmıştım.Tavşan köpeğin (ne yaptın abi gidiyo bu,gidiyo bu,gidiyo) diye kovalamasıyla gözden kayboldu.

İnanın geceleri rüyalarıma girdi,ne ilk kacırdığım tavşandı ,nede sonuncusu olacaktı biliyorum.Ama bende değişik bir iz bıraktı ,aradan altı yıl geçmesine rağmen aklıma geldikçe,TÜYLERİM HALA DİKEN DİKEN OLUR.

Hepinize saygılar dilerim..............
Lütfi Türe
1971 Burdur

• *
« Yanıtla #34 : 18 Ocak 2012, 11:02:07 »
Evet Lütfi bey, işte unutulmayanlar bunlar ve bunlar
bizi zenginleştiriyor.Her ne kadar o an  hoşumuza gitmesede
daha sonrası için belki yıllarca tadını çıkaracağız.

Selamlarımla
Mehmet Derebağ
Mehmet DEREBAĞ
MD- TESTERE

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #35 : 18 Ocak 2012, 13:49:11 »
Keklik avındayız büyükçe bir zeytinlik gördük bayağı bir ot ta vardı içinde arkadaşlar burayı bir alalım tavşan olabilir dediler girdik yürüyoruz ama birbirimizi görmüyoruz derken arkadaşım bağırdı tavşan diye tavşan kaldırmış sıkamamıştı bende hemen bulunduğum hattan dışarıya doğru koşmaya başladım 20 metre gitmedimki tavşanla kafa kafaya geldik meğer oda benim bulunduğum koridora girecekken karşılaştık aramızda 2 metre var hemen refleksle nişan aldım o anda inanırmısnız ön iki ayağı ile iki gözünü kapatarak vurma abi dergibi yere kapandı durakladım sıkmadım dondum kaldım kendime geldiğimde o yönünü değiştirmiş bayağıda uzaklaşmıştı yalan yok iki tane sıktım ama boş... bu anı kesinlikle unutamam iyikide sıkmadım iyikide gitti... o an dedimki ben avcıyım canavar değil yatakta tavşana nasıl sıkarlar halende anlamış değilim...
kaçırmayan avcı yoktur ama ben kaçırdığıma değilde en çok yaralı gidenlere üzülürüm bir kınalıya sıktım çırpınarak uçurumdan düştü almak için helikopter gerek.. derken ikinci kalktı ona sıktım hayvan saçma aldı ayağını indirdi gidiyor.. böyle olmaz dedim tüfek as doğru arabaya..
arkadaşlar bazen fişeğin tapasının kanatları açılmıyor ve toplu gidiyor bu yüzdende mankeler oluşabiliyor herkese selam...
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 20 Ocak 2012, 01:10:02 »
MEHMET ABİCİM, BİLİRİM O İSYAN DUYGUSUNU, ÇOKCA YAŞADIK O ANLARI, BAKTIM BENİMGİBİ ÇOK ARKADAŞ VAR BİZDE KARAR VERDİK DERNEK KURMAYA, DERNEK OLARAK DOKUZ PARE TOP ATIŞIYLA KUŞLARI KORKUTMA FALİYETLERİMİZ YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR, SİZİDE ÜYE YAPTIK DERNEĞİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN..........
SAYGILAR SELAMLAR.

image hosting gif
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2012, 01:13:35 Gönderen: Ö.Faruk GÜNER »

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

• *
« Yanıtla #37 : 21 Ocak 2012, 09:31:42 »
Sevgili Ömer Faruk,
Sana ve sayın Başkana minettarım beni aranıza aldığınız için.
Çünkü burda arkadaşlar Avcımısın ?? Yoksa ....?? diyorlardı
şimdi en azından nereye ait olduğumu söyleyebilirim. :D

Ellerinize sağlık gerçekten güzel bir kimlik kartı olmuş . Harika, saklıyacağım onu.

Kucak dolusu Sevgi ve Selamlarımla.
Mehmet Derebağ
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2012, 09:36:46 Gönderen: Mehmet DEREBAĞ »
Mehmet DEREBAĞ
MD- TESTERE

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #38 : 21 Ocak 2012, 11:10:37 »
o kadar çokki vuramadıklarım.hangisini  anlatacam ben bile karar veremedim.sadece hayatımda bir defa tavşan denk geldi.3 kişi aynı tavşanı iki kere kaldırdık.12 fişek attık.vuramadık.selametle yolu açık olsun.selamlar.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 21 Ocak 2012, 11:43:57 »
Harika bir videoydu emeğine sağlık Mehmet abi. Zaten vurulanlar değil, güzel mankeler daha çok hafızada kalıyor... Bence mankenin sebebi aynı anda kuşların kalkması. Kafanı karıştırdı sanırım...  Rasgelsin...
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Ramazan KODAL

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #40 : 29 Şubat 2012, 00:08:47 »
herşey mükenmel atıcımızda işyok mehmet abi bıldırcınların kanatlarının arasından-
 o saçmaları nasıl geçirdiniz bilmiyorum bu işin tekniğini bizlerede öğretirseniz sevinirim harika  bir av olmuş yalvaç tan selamlar.
Ramazan KODAL
www.fermaavkopekleri.com
1972 Yalvaç ISPARTA
0537 555 77 62

Çevrimdışı Türker ÜÇOK

• *
« Yanıtla #41 : 29 Şubat 2012, 09:20:06 »
MEHMET ABİCİM, BİLİRİM O İSYAN DUYGUSUNU, ÇOKCA YAŞADIK O ANLARI, BAKTIM BENİMGİBİ ÇOK ARKADAŞ VAR BİZDE KARAR VERDİK DERNEK KURMAYA, DERNEK OLARAK DOKUZ PARE TOP ATIŞIYLA KUŞLARI KORKUTMA FALİYETLERİMİZ YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR, SİZİDE ÜYE YAPTIK DERNEĞİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN..........
SAYGILAR SELAMLAR.

image hosting gif
Güzel bir konu üzerinden çok yaratıcı ve çok farklı hikayeler okuduk en güzellerinden biride bu bence , bu konuyu açmanız en azından hepimizi gülümsetti , selamlar Mehmet bey

• *
« Yanıtla #42 : 15 Mart 2012, 12:31:18 »
Sevgili Ramzan ustam,
sen beni sizin oraya kekliğe bir davet  et 2012 sezon açılışına
sana orda  tek tek alanlatyım saçmaları nasıl kanat arasından, ucundan
geçirdiğimi hemde canlı olarak uygulamalı. :) :D ;D

Saygı ve Selamlarımla
Mehmet Derebağ
Mehmet DEREBAĞ
MD- TESTERE

• *
« Yanıtla #43 : 15 Mart 2012, 12:39:11 »
Evet,Türker bey
önemli olan dostlarla paylaşımlar ve sonucunda dostlarımızı
az bile olsa gülümsetebiliyor veya geçmişteki anılarını hatırlatabiliyorsak
ne mutlu bizlere öyle değilmi? Çünkü ben inanıyorumki buna benzer hepimizin anıları vardır.

Selamlarımla
Mehmet Derebağ
Mehmet DEREBAĞ
MD- TESTERE

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #44 : 15 Mart 2012, 12:45:29 »
 ;) :D ;D Her attığımızı vuracak olsak av kalmaz.  :) Bu sene eşim ile 3 kez ava çıktık diğer avlarda ben ya tek başıma ya da avcı ordulu emine arkadaşım ile çıktık. Eşimle çıktığımız 3 kez eşim kendi avlarını hep manke yaptırdı  :D Bense vurdum ondan sonra da çıktıklarımda manke olanlar oldu ama genelde iyiydim. Av olmayınca zor. Çok güzel bir paylaşım olmuş ama olan tüfeğe olmuş. ;D
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)