Değerli arkadaşlar hepimiz genelde avcılıkta hep vurduklarımızla övünür onları konuşuruz
ya kaçanlar? Ya hiç anlatılmaz yada hep uzaktan kalkandır veya kaçak geçendir. Öyle değilmi?
Biz genelde Cumartesi akşamları dostlarımızla yemek yeriz ve sohbetler yaparız tabi bu dostlarımız
hepsi avcı arkadaşlar. Bu arada iki çok eskiden beri ava giden dostumuzun birinin önünden çok yakın kalkan tavşanı vuramamış,sağına soluna bakar kimseyi göremez ve nisbeten rahtlar tabi kimsenin görmediğini sanarak diğer yanına gelen arkadaş sorunca ne yaptın diye kendisi "yavvv çok uzak kalktı herhalde kaçaktı falan diye bahane uydurmaya çalışır çünkü vuramadım derse cezayı yiyecek ama diğer arkadaştan enseye tokatı yeyince "ihh gördünmü sende lenn, vurmadım der
."
Şimdi kendisi o gün böyle 3 tane tavşanı kaçırdığını söyler
Dolayısı ile bazen olmadımı olmuyor en uygun olanı bazen kaçarabiliyoruz veya hiç ummadığımız bir avı alabiliyoruz. Bunun bence güzeliği burada hiç birşey garanti değil nasib kısmet ve çok emek ister.
Hepinize RASGELE.
Bu seneki avlarım sadece bundan ibaret değil
meraklı olan arkadaşlarımız sitemden bakabilirler,elimden geldiği kadar her hafta avlarımızı paylaşıyorum.
www.kurzhaar-von-konya.comSaygı ve Selamlarımla
Mehmet Derebağ
<iframe frameborder="0" width="480" height="384" src="
http://www.dailymotion.com/embed/video/xmdx44"></iframe>