Ben armsan kullanıcısıyım sıfır yedek parça konusunda sıkıntı çekilmiyor. İnsan bazen fabrikayı muattap almak istiyor. Armsanda bu mümkün değil artık. 2-3 sene önce böyle değildi. Ben bayiye, bayi özler av'a (distribütör), özler av fabrikaya derken kulaktan kulağa olup kelimeler değişiyor.
Sırf bu yüzden akkar'a dönsem mi diye düşünüyorum. Akkarın birçok desteğine şahit oldum. Kişiye göre namlu ve tüfek bile yapıyorlar. Çok takdir ediyorum akkarı.
Gelelim şişme meselesine. Sonuçta kullandığın ateşli bir silah. Her türlü riski göz ardı edip omuzluyorsun ve taşıyorsun. En kalitelisinden en ucuzuna kadar eline suratına zarar verme riski var. Bunda mühimmatta önemli, aksesuarda (şok gibi), temizlikte... vs.
Risk bu sevdaya kapılınca başlıyor. Ve hep var. Silahı hatasız olup kendini, arkadaşını vuran hiç yok mu daha çok var. Her marka atış gözlüğü kullanmayı tavsiye ediyor. Neden acep
Hiçbiri yaptığı mala güvenmiyor mu? Bunu gözlüksüz kullanabilirsin diyen yok
Çünkü başka etkenlerde işin içinde. Örnek Sen farketmeden namluya kar doldurup tetiğe bastıysan firma ne yapsın. Kar buharlaştı gitti. Sonra markel çiftem şişti
Bence hadise firmalarda değil. Bizde. Herşeyi göze alarak yola çıkıyoruz. Yoksa ipin ucu taaaa çelik fabrikasında üretilen çelikte ufak bir atomik yarılmanın gözden kaçmasına kadar gider.
)))