Gönderen Konu: ŞAMPİYONLARIN YAVRULARI DOĞDU  (Okunma sayısı 20734 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
ŞAMPİYONLARIN YAVRULARI DOĞDU
« : 18 Aralık 2011, 23:49:52 »

ARTU O BİR ŞAMPİYON

SIRBİSTAN CAC-CACIB-İSTANBUL-CAC,BOB,BOG2,CAC-CACIB,BOB2-İZMİR-CAC-BOB2-CACIB,ESKİŞEHİR-CACTR-BOB2 ALDIĞI DERECELER.

Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
Ynt: ŞAMPİYONLARIN YAVRULARI DOĞDU
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2011, 23:57:38 »

ASMİN-ANNE,İSTANBUL CACIB-IRK ÜÇÜNCÜSÜ,BURSADA 2 Cİ-KONYADA CATR BİRİNCİSİ

VE ŞAMPİYONLARIN YAVRULARI
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Sercan SAYIN

• Müdavim Üyemiz
  • hunter
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2011, 00:02:25 »
mahir abim hayırlısı olsun çok güzeller maşallah inşallah iyi avcılara kısmet olurlar yavrular selamlar
Sercan SAYIN 05467746487
1982 Lüleburgaz KIRKLARELİ

picture uploading

Çevrimdışı Hasan YILDIRIM

• *
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2011, 02:46:13 »
 mahir bey köpekleriniz fizik olarak ve ırk standartları olarak (anne ve baba) gelişimlerini çok güzel tamamlamış ve dereceler almış
 umarım gerçek avcılar yavrularınıza sahip olur ve iyi bir av eğitimi verir yoksa anne ve babasının ırk standartlarında dereceler almasının hiçbir anlamı olmaz
 zira fizik olarak on numara olacağına ferması aportu olsun fazla açılmadan çapraz arasın fermada kafasıyla avı göstersin uzak ferma versin boyu posu hiç önemli değil
 siz üretici olarakta parayı bastırıp kağıt parçalarıyla hava atacak kişilerden çok gerçekten av eğitimi verip güzel avlar yapıp sizin köpeklerinizin reklamını yapacak gerçek avcılar sahip olur
yanlış anlamayın siz bu işleri benden daha çok bilirsiniz
Hasan YILDIRIM
1984 ANKARA

Çevrimdışı Murat ÖNDER

• *
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2011, 10:06:40 »
hayırlı olsun mahir abi yavrular çok güzel allah  kıymetini bilecek avcılara nasip etsin  uşaktan kucak dolusu sevgiler
Murat ÖNDER
1984 uşak

Çevrimdışı Okan KÜÇÜN

• *
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2011, 10:17:03 »
Hayırlı olsun ,yavrular iyi birer avcı olurlar inşallah...
Okan KÜÇÜN
1976 BURSA / 05326752815

gif hosting

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2011, 10:50:54 »
Mahir hayırlı olsun kardeşim.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Yavuz KORKMAZ

• SAKARYA POİNTER KLUP DERNEK BAŞKANI
  • *
  • DOST ALIŞVERİŞTE BELLİ OLUR
    • www.pointer54.tr.gg
« Yanıtla #7 : 19 Aralık 2011, 11:33:54 »
hayırlı olsun abi maşallah
Yavuz KORKMAZ
1974 Hendek SAKARYA [img width=237 height=180]

SAKARYA POİNTER DERNEK BAŞKANI   05557616202- [email protected]     www.pointer54.tr.gg

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #8 : 19 Aralık 2011, 12:03:50 »
Hayırlı olsun Mahir abi
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Fatih YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Beypazarı/ANKARA 1979 0533 394 71 93
« Yanıtla #9 : 19 Aralık 2011, 12:12:26 »
Hayırlı olsun mahir abi,yavrular iyi birer avcı olurlar inşallah...
Fatih YILMAZ 1979
BEYPAZARI- ANKARA 0533 394 71 93

Çevrimdışı Nihat GÜNGÖRMÜŞ

• *
« Yanıtla #10 : 19 Aralık 2011, 13:55:24 »
hayırlı olsun abi maşallah
Nihat GÜNGÖRMÜŞ
1978 akhisAr

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
« Yanıtla #11 : 19 Aralık 2011, 16:10:59 »
Abi hayırlı uğurlu olsun daha gözleri açılmadan görmüştüm bu bebişleri. Maşşallah nede çabuk gelişmişler. Demekki sağlam bakım yavrulukta herşeyden önemli. Bak sana kardeş olarak bi iyilik yapayım. Hediye olarak ver bana sağlam bi dişi solit seneye reklamın nasıl yapılıyor gör. :D :D :D 
Bu şampiyonlukların köpeklerin sadece kağıt üstünde fiziki olarak alındığını düşünüyorsa arkadaşların yalnışı var. Çünkü bu tür hayvanlar kafa kuyruk tutuşları ayak basışları vs bir sürü değerlendirilmeye giriyorlar. Beni tanıyanlar bilir ben sadece avcıyım köpeklerimi yarışmaya sokmam. Ama bu tür şampiyonların yavrularından seçtim kendime. Çünkü şekli bozuk olsun ama süper av yapsın mantığı çok yalnış. Benim köpeklerimi avda gelip görebilir her kim isterse. Bu kanlardan aldım ki avda ferma verdiğinde kafa sırt kuyruk bir olsun ayak basışları kurt ayağı gibi olsun avda gezerken kafa tutuşu dik olsun. Bizim arkadaşlarımızdada var güzel av yapan kırmalar. Ama benim köpeklerim yada bu tür köpeklerin yanında avlanırken yav bizim köpeklerde güzel av yapıyor ama senin köpeklerin fermadayken benim kalbim çarpıyor diyorlar. Bu tür yavruların gerçekten avcıların eline geçerse ülkemizde hem kanı belli standartlara uygun kaliteli köpeklerle avlanılır hemde avı yapan avcının aldığı zevk 3 e 5 e katlanır. O nedenle bu tür şampiyon köpekleri evrak üstünde yada podyumda şampiyon olmuş kağıtlarımı av yapacak düşüncesi çok yanlıştır. Evet podyumdada harika olacaklar meradada. Buyrun bende dream alfa-blanca olsun mahir abideki sarı dişi ile gila olsun yavruları mevcut.  Hani podyum güzelleriydi. Dileyen herkese merada neler yaptıklarını gösterebilirim. Hatta mahir inciden aldığım sarı solitin daha 5-6 aylık olmasına rağmen Eskişehir-Gaziantep_bursa avlarını gösterebilirim. Şimdide Artu ve bendeki Ays isimli dişiyi çiftledim. Seneye sezonda Allah izin verirde sağlıklı doğarlarsa bu şampiyon çocuklarının 7 aylık iken merada neler yaptığını sizlere göstereceğim. Zaten bu aralar acaba yarışmayadamı girsem diye düşünmüyor değilim ki bu konuda birazda ısrar var. Hem mera yarışmaları hem podyum hem gerçek avda aynı köpeğin neler yaratabileceğini yeni sezonda inşallah hep beraber göreceğiz. Unutmayın bunlar podyum şampiyonlarının çocukları ve en büyüğü 10 aylık isteyen davetlimdir buyursunlar meraya beraber çıkalım içlerindeki bu tür düşüncelerde manayla ortadan kalkar.
İbrahim ÖZEL 05304684000
[email protected] 1976 Bursa-Adana  

Çevrimdışı Mustafa YAMANER

• *
« Yanıtla #12 : 19 Aralık 2011, 17:25:38 »
Mahir !! hayırlı uğurlu olsun,Allah can pekliği versin.İyi bir eğitimden geçtilermi makına olur bebeler masallah.                         

Mustafa YAMANER
1965 EREĞLİ-KONYA / ADANA

• *
« Yanıtla #13 : 19 Aralık 2011, 17:48:21 »
Abi hayırlı uğurlu olsun daha gözleri açılmadan görmüştüm bu bebişleri. Maşşallah nede çabuk gelişmişler. Demekki sağlam bakım yavrulukta herşeyden önemli. Bak sana kardeş olarak bi iyilik yapayım. Hediye olarak ver bana sağlam bi dişi solit seneye reklamın nasıl yapılıyor gör. :D :D :D 
Bu şampiyonlukların köpeklerin sadece kağıt üstünde fiziki olarak alındığını düşünüyorsa arkadaşların yalnışı var. Çünkü bu tür hayvanlar kafa kuyruk tutuşları ayak basışları vs bir sürü değerlendirilmeye giriyorlar. Beni tanıyanlar bilir ben sadece avcıyım köpeklerimi yarışmaya sokmam. Ama bu tür şampiyonların yavrularından seçtim kendime. Çünkü şekli bozuk olsun ama süper av yapsın mantığı çok yalnış. Benim köpeklerimi avda gelip görebilir her kim isterse. Bu kanlardan aldım ki avda ferma verdiğinde kafa sırt kuyruk bir olsun ayak basışları kurt ayağı gibi olsun avda gezerken kafa tutuşu dik olsun. Bizim arkadaşlarımızdada var güzel av yapan kırmalar. Ama benim köpeklerim yada bu tür köpeklerin yanında avlanırken yav bizim köpeklerde güzel av yapıyor ama senin köpeklerin fermadayken benim kalbim çarpıyor diyorlar. Bu tür yavruların gerçekten avcıların eline geçerse ülkemizde hem kanı belli standartlara uygun kaliteli köpeklerle avlanılır hemde avı yapan avcının aldığı zevk 3 e 5 e katlanır. O nedenle bu tür şampiyon köpekleri evrak üstünde yada podyumda şampiyon olmuş kağıtlarımı av yapacak düşüncesi çok yanlıştır. Evet podyumdada harika olacaklar meradada. Buyrun bende dream alfa-blanca olsun mahir abideki sarı dişi ile gila olsun yavruları mevcut.  Hani podyum güzelleriydi. Dileyen herkese merada neler yaptıklarını gösterebilirim. Hatta mahir inciden aldığım sarı solitin daha 5-6 aylık olmasına rağmen Eskişehir-Gaziantep_bursa avlarını gösterebilirim. Şimdide Artu ve bendeki Ays isimli dişiyi çiftledim. Seneye sezonda Allah izin verirde sağlıklı doğarlarsa bu şampiyon çocuklarının 7 aylık iken merada neler yaptığını sizlere göstereceğim. Zaten bu aralar acaba yarışmayadamı girsem diye düşünmüyor değilim ki bu konuda birazda ısrar var. Hem mera yarışmaları hem podyum hem gerçek avda aynı köpeğin neler yaratabileceğini yeni sezonda inşallah hep beraber göreceğiz. Unutmayın bunlar podyum şampiyonlarının çocukları ve en büyüğü 10 aylık isteyen davetlimdir buyursunlar meraya beraber çıkalım içlerindeki bu tür düşüncelerde manayla ortadan kalkar.

İbrahim bey dikkatli okursanız yazdıklarımı ben podyum şampiyonu köpekler av yapmaz demedim  sahibi av eğitimini düzgün verirse kırma köpeklerinde av yaptığını kendiniz yazmışsınız
ben bu podyum şampiyonluklarının avda ve yavruların avcı olup olmuyacağına hiç bir etkisi olmaz dedim
ha güzel olurmu yani gene yavruyu sahiplenecek şahısla ilişkili
 eğer düzgün bir ortamda büyütülüp kaliteli beslenmezse çarpık bacaklı yavruların büyümesi içten bile değil eğer anası şampiyon diye yavrularda hiçbir hata olmaz fizik ve diş yapısı vb konularda mükemmel olurlar diyorsanız yanılıyorsunuz çünkü bu yavrular iki yılda gelişimi tamamlayana kadar arka bacaklarıda çarpık olur vitaminsizlikten dişleride hatalı olur
 bakacak şahıs iyi bakarsa ne ala güzel gelişir iyi eğitim verirse on numara avcı olur
ama tekrar söylüyorum ne merada ne podyumda ana ve babanın şampiyon olmasının yavruların on numara avcı olacağını göstermez sahiplenen şahısla ilişkili bir durum yavrunun nasıl geliştiği ve avcılığı

gelelim reklam konusuna
benim demek istediğim ana ve babanın isterdiğin şampiyonluğu olsun dünya birincisi olsun yavruyu eğiten ve büyüten şahıs düzgün eğitim ve bakımı yapmazsa hiç bir önemi yok yavrunun ebebeynlerinin kazandığı yarışmaların yavruya bir artısı olmaz o yüzden şampiyonun yavrusu değil kralın yavrusu olsun sahiplenen vatandaş düzgün bakmazsa yarın üreticinin şampiyon köpeklerininde adı kötüye çıkar
Hasan YILDIRIM
1984 ANKARA

Çevrimdışı Burhan KESKİN

• *
  • (çulluk avcısı)
« Yanıtla #14 : 19 Aralık 2011, 18:53:50 »
mahir bey yavrular on numara gözüküyo allah can pekliği versin! fakat yapılan yorumlar karşısında bizler avcılar olarak şampiyonluklar almış bir köpeğin yavrularından edinmek için çekiniyoruz bende böyle iyi kandan gelmiş bir yavru edindim eğitilerini arfiyen ufak tefek eksiklik olsada yerine getirdim şu anda 10aylık oldu ferma,aport mükemmel fakat gelgelelim avda canı sıkıldığı zaman alıp başını gidiyo bunu her zaman yapmıyo sorduk soruşturduk sorun nedir diye aynı kandan olan diğer kardeşlerindede bu sorun olduğunu öğrendik! malasef şampiyonluklarda olsa bazen yavrular anne ve babasına çekmiyo olabiliyor bizlerde boşu boşuna paralar ödüyoruz, keşke üreticiler yavruları av garantili satabilselerde bizde bu şampiyonları alkışlasak,paylaşım için teşekkürler Bilecik'ten sevgiler saygılar 
Burhan KESKİN
1967 BİLECİK

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
« Yanıtla #15 : 19 Aralık 2011, 19:06:06 »
Hasan kardeş aynı kulağı göstermeye çalışıyoz ama birimizden birisi elini ensesinden tarafı götürüp kulağı gösteriyor. Dediklerinde haksızsın demedim sanırım iyi okumadın. Bu tür ırk özelliklerini en iyi şekilde taşıyan köpeklerin yavrularından bilerek ve isteyerek aldım. Ben resmi bir köpek yetiştirme ve eğitme kurumunda görevliyim. Sanırım 600 civarı köpeğimiz var. Damızlıklarımız ve görev köpeklerimiz. Bana ait 11 av köpeğim var hepsi pointer. Bu köpeklerimi hem eğitip hem üretiyorum. Hangi cins olursa olsun düzgün bakmassan zaten köpeğin gelişiminin sağlıklı olmayacağını bilmeyen yoktur söylemeye gerek yok bunu. Bu tür kendini ırk özellikleri konusunda kanıtlamış köpeklerden seçmeliyiz ki avda hareket tarzlarıyla bize daha çok versin dedim. Kırma köpeklerde av yapıyor ama insanın gönlüne yatmalı işte budur be dedirtmeli köpek anlamında söylemek istedim. Köpek fermada yada kedilemede vsvsvsvs durumlarında sence kırma köpeklermi seyretmek daha çok zevk verir yoksa safkanlar dediklerimiz mi? Yani artık ülkemin avcıları uyanmalı diyorum. Bu tür köpekler yetiştirmeli ve avlanılmalı demek istiyorum. Artık kırmaları kapımıza koymamalı diyorum. Sakın unutma benden gençsin tecrübelere kulak ver. Anne baba çeşitli ırklarla çiftleşmiş kırma köpeklerin yavrularının av yapan miktarının %20 yi geçtiği görülmemiştir. İstisnalar kaideyi bozmamak şartıyla. Safkan dediğimiz anne babası av yapan köpeklerin yavrularında ise %80-90 altına düşmedikleri zaten bilinmektedir. %100 ü av yapanlarıda hiçde azınacak miktarda değillerdir. Yani podyumdada olsa ülkemizdeki kıf değerlendirmelerindede olsa ırk özelliklerini taşıyan üretim izni almış köpeklerin yavruları her daim soyu sopu belli olmayan kırma köpeklerin yavrularından her zaman daha iyi av yaptıkları bariz ve kesinlikle tartışılamaz derecededirler.

Burhan abim sanada cevap vereyim. Arkadaşlar bu arada ben burhan abimi tanıyorum ve sağlam bir dostluğumuz var. Abi enik alınırken fiziki özelliklerine ve o anki hareketlerine bakarak alınır. Ondan sonrası eğiticiye bağlıdır. Ben nice köpekler gördüm içinde var ama 2-3 ayda bir sezonda 2-3 defa ava götürülerek köpeklerin rezil edildiğini. Seni biliyorum köpeğinle ilgini alakanıda biliyorum. Bu tür şanssızlıklar olabiliyor. Ama aşılmayacak bişey değil. Bendede aynı anadan ayrı babadan kardeşi var biliyosun ama ben bu sorunu aştım. Yani köpeklerden önce kendimizi eğitmeliyiz. Önce nasıl köpek eğiteceğimizi bilmeliyiz. Hiç bişey bilmiyosak köpeği bol bol ava götürmeliyiz. Odamı olmadı bu konuda bilen kişilerden yardım istemeliyiz. Bu nedenle söylüyorum köpek safkan dediğimiz köpeklerin yavrularından seçilmeli sonra gereğini biz yapmalıyız. Ama unutulmamalı safkan av yapan ana babadan alınan yavrulardanda %10-20 oranında ava yatmayan köpekler çıkabiliyor.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2011, 19:11:58 Gönderen: İbrahim ÖZEL »
İbrahim ÖZEL 05304684000
[email protected] 1976 Bursa-Adana  

• *
« Yanıtla #16 : 19 Aralık 2011, 19:24:23 »
Hasan kardeş aynı kulağı göstermeye çalışıyoz ama birimizden birisi elini ensesinden tarafı götürüp kulağı gösteriyor. Dediklerinde haksızsın demedim sanırım iyi okumadın. Bu tür ırk özelliklerini en iyi şekilde taşıyan köpeklerin yavrularından bilerek ve isteyerek aldım. Ben resmi bir köpek yetiştirme ve eğitme kurumunda görevliyim. Sanırım 600 civarı köpeğimiz var. Damızlıklarımız ve görev köpeklerimiz. Bana ait 11 av köpeğim var hepsi pointer. Bu köpeklerimi hem eğitip hem üretiyorum. Hangi cins olursa olsun düzgün bakmassan zaten köpeğin gelişiminin sağlıklı olmayacağını bilmeyen yoktur söylemeye gerek yok bunu. Bu tür kendini ırk özellikleri konusunda kanıtlamış köpeklerden seçmeliyiz ki avda hareket tarzlarıyla bize daha çok versin dedim. Kırma köpeklerde av yapıyor ama insanın gönlüne yatmalı işte budur be dedirtmeli köpek anlamında söylemek istedim. Köpek fermada yada kedilemede vsvsvsvs durumlarında sence kırma köpeklermi seyretmek daha çok zevk verir yoksa safkanlar dediklerimiz mi? Yani artık ülkemin avcıları uyanmalı diyorum. Bu tür köpekler yetiştirmeli ve avlanılmalı demek istiyorum. Artık kırmaları kapımıza koymamalı diyorum. Sakın unutma benden gençsin tecrübelere kulak ver. Anne baba çeşitli ırklarla çiftleşmiş kırma köpeklerin yavrularının av yapan miktarının %20 yi geçtiği görülmemiştir. İstisnalar kaideyi bozmamak şartıyla. Safkan dediğimiz anne babası av yapan köpeklerin yavrularında ise %80-90 altına düşmedikleri zaten bilinmektedir. %100 ü av yapanlarıda hiçde azınacak miktarda değillerdir. Yani podyumdada olsa ülkemizdeki kıf değerlendirmelerindede olsa ırk özelliklerini taşıyan üretim izni almış köpeklerin yavruları her daim soyu sopu belli olmayan kırma köpeklerin yavrularından her zaman daha iyi av yaptıkları bariz ve kesinlikle tartışılamaz derecededirler.

söylediklerinize kısmen katılıyorum
ama haklı olduğunuz bir konu var kırma köpek beslenmemeli bu ülkemizdeki av köpeği ırklarının gelecek nesillere taşınmasındada çok büyük önem arz ediyor
haklısınız kırmada % 10 %20
saf kanda % 80 %90 av yapar
ama konu kıfa gelirse ülkemizdeki av köpeği üretiminde veya yetiştirilmesinde üstüne düşeni yerine getirdiğini söyleyemem çünkü parası olan üretir besler olamayanın köpeği köpek bile değil tavrında çalışıyor heleki kurzhaarda
bir sitede kıf hakemlerinin kurzhaara pointer dediğini bile izlemiştim isterseniz özelden sitenin adesini vereyim
 benimde saf kan kurzhaarım var ana baba alman secereli ama gidip kıfa kayıt ettiremiyorum neden
 türkiyedeki kurzhaar ırkı yeterli çoğunluğa ulaştığı için kayıt almıyorlar
almasınlarda önemli değil
kurzhaar a pointer diyen bir hakem kalkıp benim köpeğin dişine değil fişine bile bakamaz ve o hakemlerin verdiği derecelerde benim hiç umurumda olmaz

hepimiz aynı kanıdayız yani anası babası av köpeğinin feriştahı olsun yavru iyi bakılıp eğitilmediği sürece hiç bir işe yaramaz
Hasan YILDIRIM
1984 ANKARA

Çevrimdışı Burhan KESKİN

• *
  • (çulluk avcısı)
« Yanıtla #17 : 19 Aralık 2011, 20:44:24 »

Burhan abim sanada cevap vereyim. Arkadaşlar bu arada ben burhan abimi tanıyorum ve sağlam bir dostluğumuz var. Abi enik alınırken fiziki özelliklerine ve o anki hareketlerine bakarak alınır. Ondan sonrası eğiticiye bağlıdır. Ben nice köpekler gördüm içinde var ama 2-3 ayda bir sezonda 2-3 defa ava götürülerek köpeklerin rezil edildiğini. Seni biliyorum köpeğinle ilgini alakanıda biliyorum. Bu tür şanssızlıklar olabiliyor. Ama aşılmayacak bişey değil. Bendede aynı anadan ayrı babadan kardeşi var biliyosun ama ben bu sorunu aştım. Yani köpeklerden önce kendimizi eğitmeliyiz. Önce nasıl köpek eğiteceğimizi bilmeliyiz. Hiç bişey bilmiyosak köpeği bol bol ava götürmeliyiz. Odamı olmadı bu konuda bilen kişilerden yardım istemeliyiz. Bu nedenle söylüyorum köpek safkan dediğimiz köpeklerin yavrularından seçilmeli sonra gereğini biz yapmalıyız. Ama unutulmamalı safkan av yapan ana babadan alınan yavrulardanda %10-20 oranında ava yatmayan köpekler çıkabiliyor.

İbrahim kardeşim bilgilerin için çok teşekkür ederim bundan sonra köpek seçerken dikakatli olmamız gerekiyor! paylaşım için teşkkürler
Burhan KESKİN
1967 BİLECİK

Çevrimdışı Erol ALEV

• *
« Yanıtla #18 : 19 Aralık 2011, 23:53:32 »
Hayırlı olsun mahir bey, yavrular iyi birer avcı olurlar inşallah

Erol ALEV - 0505 5242824
1969 Merzifon / Bafra

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
« Yanıtla #19 : 20 Aralık 2011, 00:16:38 »
mahir abim hayırlısı olsun çok güzeller maşallah inşallah iyi avcılara kısmet olurlar yavrular selamlar
teşekürler sercanım
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
« Yanıtla #20 : 20 Aralık 2011, 00:28:30 »
mahir bey köpekleriniz fizik olarak ve ırk standartları olarak (anne ve baba) gelişimlerini çok güzel tamamlamış ve dereceler almış
 umarım gerçek avcılar yavrularınıza sahip olur ve iyi bir av eğitimi verir yoksa anne ve babasının ırk standartlarında dereceler almasının hiçbir anlamı olmaz
 zira fizik olarak on numara olacağına ferması aportu olsun fazla açılmadan çapraz arasın fermada kafasıyla avı göstersin uzak ferma versin boyu posu hiç önemli değil
 siz üretici olarakta parayı bastırıp kağıt parçalarıyla hava atacak kişilerden çok gerçekten av eğitimi verip güzel avlar yapıp sizin köpeklerinizin reklamını yapacak gerçek avcılar sahip olur
yanlış anlamayın siz bu işleri benden daha çok bilirsiniz
söylediklerine aynen katılıyorum,hasan kardeşim doğru söylemişsin bak ne demişsin yetiştirmek sahiplenen kişini hünerine kalmış bir şey,yani üretici olarak alınan eniğin av yapıp yapmıyacağı bana bağlı değil,allaha şükür bugüne kadar verdiğim enikleri hep avlanan kişiler sahiplendi ve hepside hemen hemen memnun muhakkak av yapmıyanıda çıkmıştır fakat bu üreticinin değil alan kişinin hatasıdır,ilgilenmezsen köpeğin av yapması hayal olur üreticiye şuç bulursun,reklam konusuna gelince benim reklamımı sahiplenen ve memnun kalan lar zaten yapar öyle bir kaygım yok,allah herkese en iyiysini nasip etsin.kıf konusunda düşüncelerine katılmıyorum,kıf tr için olmazsa olmazlardandır,kurzahaar konusuda derneğin almış olduğu bir karardır,doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama bu onları ilgilendiren bir konu bu kararrı kıf değil dernek almıştır.
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Mehmet AYHAN

• Mehmet AYHAN
  • *
  • K.I.F ANKARA POİNTER DERNEĞİ BAŞKANI 1979 ANKARA
    • KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ
« Yanıtla #21 : 20 Aralık 2011, 00:28:46 »
Hayırlı olsun başkanım

KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ

http://ankarapointerdernegi.tr.

Çevrimdışı Nusret KAYA

• Free Üye
  • *
    • www.avkopeklerim.com
« Yanıtla #22 : 20 Aralık 2011, 00:32:09 »
       İhtiyar hayırlı olsun,  yavrular maşşallah çok iyi bakılmış,kış sezonu olmasına rağmen gayet sağlıklı görünüyorlar.herbiri hakkını verecek avcılara nasip olsun inşallah...
Nusret KAYA
1968 DÜZCE
05357693054

Çevrimdışı Mehmet KARAKAYA

• *
« Yanıtla #23 : 20 Aralık 2011, 00:35:04 »
Hayırlı olsun mahir abi,yavrular iyi birer avcı olurlar inşallah...

Mehmet KARAKAYA
1985 / BURDUR -- ANTALYA
Tel:05464220938

• *
« Yanıtla #24 : 20 Aralık 2011, 00:40:35 »
söylediklerine aynen katılıyorum,hasan kardeşim doğru söylemişsin bak ne demişsin yetiştirmek sahiplenen kişini hünerine kalmış bir şey,yani üretici olarak alınan eniğin av yapıp yapmıyacağı bana bağlı değil,allaha şükür bugüne kadar verdiğim enikleri hep avlanan kişiler sahiplendi ve hepside hemen hemen memnun muhakkak av yapmıyanıda çıkmıştır fakat bu üreticinin değil alan kişinin hatasıdır,ilgilenmezsen köpeğin av yapması hayal olur üreticiye şuç bulursun,reklam konusuna gelince benim reklamımı sahiplenen ve memnun kalan lar zaten yapar öyle bir kaygım yok,allah herkese en iyiysini nasip etsin.kıf konusunda düşüncelerine katılmıyorum,kıf tr için olmazsa olmazlardandır,kurzahaar konusuda derneğin almış olduğu bir karardır,doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama bu onları ilgilendiren bir konu bu kararrı kıf değil dernek almıştır.

mahir bey sorumlu bir üretici olduğunuz için kutlarım köpeklerinizin aldığı ödüllerle övünmek hakkınız bizlerde tebrik eder başarılarınızn devamını dileriz
ama yurdum avcısı zannediyorki şanpiyonun yavrusu şanpiyon olur iyi av yapar ama malesef kazın ayağı öyle değil iş mamasını verip aşısını yaptırıp büyütmekle bitmiyor
Hasan YILDIRIM
1984 ANKARA