0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah,çok değerli yavrular.Allah,değerini bilecek avcı arkadaşlara nasip etsin.
büyük usta yavruların maşallahı var alacak olan arkadaşlara şımdiden hayırlı olsun.pointer denince mahir inci demek lazımmm
abi bizim bir arkadaş yavrulardan birine talip telefonunu verdim benim adımla arayacak seni yardımcı olursan sevinirim saygılar...
Hayırlı olsun Mahir abi. Umarım bu güzeller kıymet bilecek avcılara nasip olurlar....
HAYIRLI OLSUN MAHİR ABİ ÇOK ASİL POİNTERLER.teşkürler enver kardeşimAlıntı yapılan: Cengiz AKKIN - 21 Aralık 2011, 21:58:19hayırlı olsun başkanım yeni şampiyon adayları geldi deseneinşallah cengizim anne ve baabları gibi olurlarAlıntı yapılan: Mehmet DEREBAĞ - 22 Aralık 2011, 11:02:37Sevgili Mahir abim Hayırlı olsun.Allah nazarlardan korusun.Saygı ve SelamlarımlaMehmet Derebağteşekürler mehmedim konyaya selamlarAlıntı yapılan: Arif KAŞLIOĞLU - 23 Aralık 2011, 10:02:39Hayırlı olsun mahir abi yavrular çok güzel allah kıymetini bilecek avcılara nasip etsin teşekürler arif kardeşim
hayırlı olsun başkanım yeni şampiyon adayları geldi desene
Sevgili Mahir abim Hayırlı olsun.Allah nazarlardan korusun.Saygı ve SelamlarımlaMehmet Derebağ
Hayırlı olsun mahir abi yavrular çok güzel allah kıymetini bilecek avcılara nasip etsin
maşallah abim değerini bilecek usta avcılara nasip olsunlar işallah
hayırlı olsun Mahir abi sen işin hakkını verirsin hem podyum hem mera yarışması hemde avdan köpeklerini geri bırakmazsın! EEEE yavruları alan arkadaşlarda eğitirler artık nede olsa BAĞDA ÖĞRENMEZ DAĞDA ÖĞRENİR.