0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MAKXİ nin maşşallahı var çok güzel bir fiziğe sahip çok hızlı bir erkeğe benziyor.hayırlı olsun
Maşallah çok güzel fiziğe sahip bı kopek güle güle besleyin, nereden aldığınızı merak ettim
maxi barut gbi grüüyor Ali abi maşallah. testestöron oranı yüksek galiba sakın eşleştirme Ali abi sdece ava götür bu durum düzelecektir . hayırlı olsun
Ali merhaba, maxi dehşet bişey maaşallah. Protein ağırlıklı beslenmiş belliki. Nereden, kimden geldi? avı nasıl biraz anlat bize maxi yi, selamlar.
hayırlı olsun ... gerçekten çok güzel ve atletik.......
iyi fizikk..
maşallah hemşo....hayırlı olsun....
HAYIRLI OLSUN abiiii masallahh cok hızlıı gbı gozukuyor
maşallah ali hayırlı olsun zıpkın gibi kerata
maşallah sıradışı bir pointermiş... burnu iyiyse meradada kontrol edilebilirse avda görenleride kendisine hayran bırakır... genel görünüm olarak bir pointer ancak bukadar güzel olabilir......
bende çok beğendim maxi'yi...göz okşayan harika bir fiziği var,her pointer sever gibi bu anatominin merada sunabileceklerini hayal edince insan heyecanlanıyor . bütün beklentilerinizin gerçekleşmesi dileklerimle...
Hayırlı olsun Ali gerçekten harika bir fizik yapmış,uzun yıllar avlanmanız dileğiyle.selamlar...
Hayırlı uğurlu olsun.Herşeyin gönlünüze göre olmasını dilerim.Selamlar.
ali tekrar hayırlı olsun. inşallah yakın zaman da görevden dönersin merada canlı olarak görürüz. maşallah.
Maşallah son derece alımlı bir erkek. Umarım arkasında güzel avlar yapmak nasip olur...
Ali abi hayırlı olsun, fizik olarak çok iyi gelişmiş , şimdiden BENİM diyor...inşallah birlikte çok güzel avlar yaparsınız Gönenden selamlar.grşmek üzere.