Ben babamın 92 de aldığı huğlu 202 cifteyle av yaptım daha sonra ilk tufegim olan kral pompaliyi aldım 71 namlu sabit soklu bir tüfek ti şeritli olsun istemiştim ama seritsiz geldi ozamanlar şeritli pompalı tüfek uretmiyoruz dediler ilk zamanlar vurmada baya zorlandim çok hafif bir tüfekti taşıması kolaydi biraz tepsede aşırı fişek atmadigim için sıkıntı yaşamadım fişek dikme falan hiçbir sıkıntısı olmadı domuzda vurdum tavsanda vurdum fişek ne bulursam attım el dolusu MKE yfs hatta marka fişek pek kullanmadım memnun kaldım şeritli olmadığı için Nişan almakta zorlandigim için sattım güzel tüfekti ikinci tufegim baikal mp153 otomatik 66 namlu yorumlara bakarak ince saçma hafif gramaj sever diye okudum ilk zamanlarda 32 gram fişekler kullandım daha sonra Winchester saçma ağırlıklı olarak mirage saçma kullandım ama yerli yabancı hangi fişek denkgeldiyse el dolusu dahil kullandım çok memnun kaldım ihtiyaç dolayısıyla sattim bir yıl sonra satılığa çıktı sattigim paranın fazlasını verdim geri aldım hala duruyor, baikal otomatigi sattıktan sonra stoeger pompali aldım onun problemleriyle biraz uğraştım fişek dikme çift fişek salma namludan fişeği cikartmama gibi sıkıntıları vardı 3 defa servise gitti en sonunda sıkıntısı kalmadı elimde hangi gramaj hangi numara fişek varsa kullandim şükür hiçbir tufegimde bariz fişek seçme bariz yaralı av gönderme gibi bir sıkıntım olmadı remington 870 pompalı aldım sadece bir kaç defa ava götürdüm çalışması çok rahat ve sistemi güzel sadece bir tavşan vurdum çok av performansı hakkında bilgim yok ikinci tüfek olarak durdugundan namluda kromsuz bakımını yapamam paslanır diye sattım en son geçen yılın sonuna doğru Dağdelen otomatik aldım 24 gr fişekleri çalıştırıyor tek kurşun atışıda yaptım isabetinde bir sıkıntı görülmüyor sadece yıllık izinde ava gidebildigim için fazla bir tecrübe etme şansım olmadı bir tavşan vurdum bu kış yıllık izinde kullanırız bakalım bir sıkıntı olmazsa, tavşan ve domuz avı yapıyorum kuş avlarında nasıl performans verir bilmiyorum ama kullandığım tufeklerde fişek seçtiğini pek gozlemlemedim özellikle baikal otomatikle etle kemik gibi butinlesmistim çok güzel atışlar ve çok güzel vuruşlar yaptım kaba bir tüfek ama ele güzel oturuyor...