Yerli yabancı bir çok tüfek kullandım hatırlayabildiklerim:)))
Babamım Huglu tek kırması dedemin belçika karamızrak piper çiftesi ve benim tüfeklerim Huglu 201 AC çifte ,Huglu 401 ,501,601,Yarıotomatik ,Huglu 103 F süper poze, İtalyan Lu-Mar süperpoze, Beretta 686 ultra light poze ,Beretta 687 Silver pigeon II poze , Browning fusion evolve elite yarı otomatik Belçika Çifte, B Urika 2 Light yarı otomatik nasipse 7 pimli Zabala tam çakmaklı çifte nın pazarlıgını yaptık av sanatını onunla icra edeceğiz gelecek dönem.Tüfeklerimi neden mi satıyorum genelde merakım bittiginden ,keyfini çıkarttıktan sonra sattım.Feriştahı olsa size özel bir üretim olmadıgı sürece standart bir tüfeği heyacanım bittiginde satarım.
Tüfek ve malzeme bilgi düzeyiniz yüksek se,detaya, teferrurata önem veriyorsanız Yerli ve yabancı tüfeklerin hepsinde hata kusur buluyorsunuz.
Yerli tüfeklerin bir çogu verdiğniz parayı hak etmeyebilir fakat fazlasını da hak edenler var, Bir çok Avrupa tüfeklerde de inanılmaz basit hatalar kalitesiz malzemeler kullanılıyor.
Yerli üretimlerde daima iyiye dohruya güzele dogru bir gidiş var .Avrupa markaları asıl bundan sonra çıktıgı düzeyi çıtayı koruyabilecek mi göreceğiz.İşçilik ve malzeme fiyatları arttıgından gelişmekte olan ülkelerle uzun süreçte rekabet etmeleri güç ,mecburen doguya dogru üretimlerini kaydırmak zorundalar.