Arkadaşlar genelde erken dağılım konusu işlenmiş o kadar da fazla dağılıma ne gerek var.
5 n0 şok 28 30 gram 8 9 10 n0 keçe tapa yada bior fazlasıyla iş görür fazla açılım hayvanın az saçma almasına yaralı kalmasına çelgin gitmesine neden olur
saçmaların yoğunluğunu ve gücünü düşürmeme taraftarıyım.
Abi yakin kalkan avlarda bazen insan heyecana gelir ve erken tetik dusurur ki buda hedef sasmasina neden olur, o yuzden sadece direct modeli boyle bi sisteme gitmis ki bu tarz insanlarin sorununu cozsunler..
Enes verdiğin bilgi için teşekkürler,ilk avda deneyeceğim inşallah dediğin gibidir.saygılar
Irfan abi meyve veren agac taslanirmis, babam eski avcidir daima kullandigi fisekler lambroydu hani hem almissin ve kalitesini konusmak gerekmez ve polemige girmek istemiyorum ama capacul tarzi gibi koy gitsin tarzinda fisek uretmiyorlar buna ben kefilim bir Turk olarak !
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23387&subid=2&pubid=41280954
burdada lambro vendettayı incelemişler ama yunanca olduğundan resimlere bakıyoz anca
Abi ceviri yaparim hic sorun degilde, altta telif haklari ile ilgili yazi var paylasimi kismi ve tercume edip yayinlamakla bile ilgili korumaya almislar.. Basimi yakarlar
Yanliz su kadarini soyleyim bu Vendetta modeli benim daha gecenlerde paylastigim SZ Grade (Zagoraios) ile esdeger bir fisek. Ben gecen hafta burda cok eskiden beri satis yapan taninmis bi av bayii'ne gidip o fisegi sordum kalmamis,bulamadim..
Ben bunu avda kullandim ve beni ozellikle penetrasyonu cok memnun etti.. Normal bir test yapmadim sadece bazi hedeflerde denedim ve super sonuclar vermisti ozellikle uzak mesafedeki etkisi beni cok sasirtti.. Sonra iyice arastirdim ki fabrikasi 3 sene once kapanmis.. Sacma sertligi orta,kullandigi kovan cheditte, cx2000 kapsul, ve barut C7.. Neden mi bunu anlattin dersen, iste Vendetta.. Buna es deger bir fisek
Envanterime katacagim fisekler arasinda bulunuyor.. Rasgele