Sevgili avcı dostlarım ingiliz pointerim leydiyle aldığım stilli fermaların yanına yine bir ingilizin yakışacağını düşündüğüm ve iki ayrı stilde avlanmanın tadına varmak için fermada oturan ve yatan akron ve ala yavrusuna sahip olmak istedim.bu kanları ülkemize kazandıranlara buradan teşekkür etmek isterim.umarım babası akronun sahibi İsmail MANAV abimi ve ala'nın sahibi Fevzi FİLİZ amcayı ve onu eğitip yetiştecek ve içindeki av güdelerini ortaya çıkaracak olan beni utandırmayacak bir avcı olur.yavrumuzu dün akşam hava alanından sağ salim Ahmet YARAR arkadaşımla aldım.yavruyu istanbul havaalanından göndermede yardımcı olan Cüneyt DÖNMEZ'e ve emeği geçen herkese de teşekkür ederim.
ANNE RADANTİS ALA
Uploaded with
ImageShack.usBABA RADANTİS AKRON
Uploaded with
ImageShack.usşimdi fotoğraflarla radantis ERİCA
Uploaded with
ImageShack.usGelir gelmez Burhan SERCAN arkadaşımızdaki kardeşi ROZİYLE hasret giderttik biraz bahçede gezdirdik
Uploaded with
ImageShack.usHasret gidermişken birde ferma sitillerini bi görelim dedik bir kaç çubuk fermasını izledik.
Uploaded with
ImageShack.usumarım erica'da pointerim leydi gibi hızlı,sert fermalı ve uzak kokulu bir avcı olurda videolarını keyifle paylaşırım
<iframe src="http://player.vimeo.com/video/21499956?title=0&byline=0&portrait=0" width="400" height="300" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe><p>
from
cengizakkın on
Vimeo.</p>