Gönderen Konu: YÜKSEK BANTLI SUPERPOZE VARMI??  (Okunma sayısı 7394 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YÜKSEK BANTLI SUPERPOZE VARMI??
« : 11 Aralık 2011, 15:25:31 »
Ustalar herkese selam. Benim sizden acil bir yardım isteğim var bir superpoze almayı düşünüyorum sizce gerçekten HUĞLU 103CE Mİ YOKSA WEBLEY SCOTT Meneviş 900K yada BAİKAL Superpoze (özellikle bu markaları kullananlardan)hangisini almalıyım sağlamlık dağılım vs yönlerden... Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.webleyandscott.com/products/productdetail/2000+Premium+Game+12+O/U+Shotgun/part_number=WS2012F28OU/4371.0.1.1.102547.106745.0.0.0?pp=12&

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=865
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2011, 11:29:52 Gönderen: Salih HİSARCIKLIOĞLU »
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

Çevrimdışı Cüneyt DERELİ

• *
ben 103de kullanıyorum gayet memnunum. tavsiye ederim
Cüneyt DERELİ
1976-İstanbul

Çevrimdışı Recep BAŞARAN

• *
Ben 3 sezondur 27 em 1c 67,5 cm baykal kullanıyorum. Sağlamlık açısında on numara, tüfeğe alıştığın zaman başka tüfek aramassın. Yanlız kesinlikle fişek seçer. Ben genelde çulluk avına
çıkarım. RC fişeklerinin 31 gr 9 numara rc titano fişeğini kullanıyorum. Tüfeğe müthiş uyum sağladı. Bütün baykal kullananlara tavsiye ederim. Tüfeğin ağırlığı 3 kilo 430 gr sırfbu yüzden bu sene Atanın çulluk modelini ( 61 cm 2660 gr ağırlığında) aldım. İyimi yaptım, kötümü yaptım zaman gösterecek. Ama baykalımı kesinlikle satmam.     
Recep BAŞARAN
1961 BURSA

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
  • AFFETMEK ; İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
bende baikalın çiftesi var.eski ussr lerden yani sabit şoklu.huğlu 103 d var oda sabit şoklu.huğlu çifte var oda sabit şoklu.şimdi bir kere şunu ayırt etmemiz lazım baikalın huğlulaya göre grupmanı ve deliciği fazla.ama huğlu baikal kadar fişek seçmez.en küçük bir problem olsa arksında dağlar kadar sağlam bir firma var ki zaten kolay kolay olmaz.tesiri grupmanı baikal kadar olmaz ama emin olun tatmin edici.işcilik derseniz de ben yine huğlu diyorum.birde huğlunun pozelerinin nişangahı baikala göre oldukca güzel ve düzgün.çünkü baikalda yükselen bant var.uçar ve kaçar avlarında tüfeğe alışanana kadar büyük sorun.işin diyer bir özetide şu.sizin için menzil çok önemliyse baikal yok ben normal mesafelerde vurayım derseniz kesinlikle huğlu 103 ce veya fe derim....
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2011, 18:59:32 Gönderen: Osman ŞAHİN »
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN
Çıraklığını yapmadığın işin , Ustalığını yapmayacakmışsın...

Çevrimdışı Özgür SARIOĞLU

• *
geçen yıl ocak ayında webley scott 66 namlu 4-2 sabıt şoklu silah aldım gorunusu ve zarıflıği çok guzel grupmanı tatmın edıcı sevıyede ağırlığı 2900 gr yuruyuş avlarında taşıması gayet rahat  fışek seçmez her fışekle guzel avlar yapabılırsın ama nemli bolgede yaşıyorsan çok çabuk paslanma yapıyor tek sorunu bu diyebilirim
Özgür SARIOĞLU
ÇANAKKALE/yenice
KOCAELİ/KANDIRA

Öncelikle bu konu hakkında değerli yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Ancak arkadaşlar birde Piyasada WİNCHESTER'lar satılıyor. Dediklerine Göre Winchester Marka olan piyasadaki pozelerin gövde, kundak orj. Winchester Namlu ise HUG-SAN diye bir markada bu pozelerin namlusunu üretmiş ve gerçekten çok çok ucuza satıyorlar. Bu tüfeği kullanan arkadaşlar varmı? Deneyen biri varsa bu konu hakkında bilgi veririse çok sevinirim. 
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

Ynt: HUĞLU 103CE VEYA 103FEMİ? YOKSA WİNCHESTER POZE Mİ?
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2011, 15:29:33 »
Arkadaşlar bu iki firma arasında kararsız kaldım sizce huğlu mu winchester mi?
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

Çevrimdışı Hayati ÜNER

• *
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2011, 15:54:06 »
KArdes winshester silahlarini Akus firmasinin yaptigini bir yerde okumustum. Yani aslinda alacagin ikiside yerli. Bana kalirsa Huglu al derim ama yinede sen bilirsin.

Hayati ÜNER
1970 Pamucakkoyu - Kuyucak - Pamukoren AYDIN       Ikamet: Eindhoven HOLLANDA

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2011, 16:33:10 »
sadece baikal diyorum.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Adem ALKAN

• *
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2011, 16:33:29 »
BEN 103 FE KULLANIYORUM GAYETTE MEMNUNUM ANCAK BİRAZ AĞIR AMA ALIŞIRSAN ÇOK GÜZEL BİR TÜFEK UZAK FALAN DİNLEMEZ AVINI DÜŞÜRÜRSÜN HATTA HAFADA BİLE ÖLDÜRÜRSÜN....
Adem ALKAN
ANKARA

enis kıran

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 15 Aralık 2011, 17:02:47 »
Bende sezon sonu tüfeğimi değiştireceğim ve tek geçtğim tüfek olarak huğlu diyorum.Başkada tüfek tanımam.Her ava gelir banamısın demez.

« Yanıtla #11 : 19 Aralık 2011, 09:39:25 »
arkadaşlar hafta sonu huğluyu denedim fakat huğlu bana küçük geldi yani yüzüme aldım zaman benle alakası yok :( Satıcı arkadaşta bana bu tüfeğin dipçik uzunluğu ve açı bakımından bana uymadığını söyledi ve ATA MARKA süperpoze ya da üstten yüksek bantlı bir poze tüfeğin bana daha uygun olacağını söyledi. Baktım hakkaten ATA MARKA superpoze tam oldu fakat kararsız kaldım... ata poze kullanan varmı yada bana tavsiye edebileceğiniz YÜKSEK BANTLI bir poze önerebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
RASTGELE...
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2011, 11:32:42 Gönderen: Salih HİSARCIKLIOĞLU »
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

Ynt: YÜKSEK BANTLI SUPERPOZE VARMI??
« Yanıtla #12 : 20 Aralık 2011, 17:13:06 »
Arkadaşlar YENİ ATA SP MP BORE SUPERPOZE Modeli çıkıyormuş onu almaya karar verdim değerli yorumlarını esirgemeyen çok değerli av arkadaşlarıma, abilerime çok teşekkür ederim.
http://www.ataarms.com/urunayrinti.php?catid=19&pg=1&direct=1&uid=188&tmd=
RASTGELE
Salih HİSARCIKLIOĞLU

« Son Düzenleme: 20 Aralık 2011, 17:16:35 Gönderen: Salih HİSARCIKLIOĞLU »
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

Çevrimdışı Taşkın GESİLİ

• Taşkın GESİLİ
  • Müdavim Üyemiz
  • Taşkın GESİLİ
« Yanıtla #13 : 20 Aralık 2011, 17:24:37 »

Hemşerim, bana kalırsa ithal tüfek almanı şiddetle tavsiye ederim şayet maddi yönden sıkıntın yok ise..... 
Taşkın GESİLİ
1976 KAYSERI
BLUE PICARDY SPANIEL

« Yanıtla #14 : 20 Aralık 2011, 17:41:48 »
Hemşerim bende ilk ithal tüfek almaya karar vermiştim fakat yerli sanayine de açıkçası ben çok güveniyorum. Çünkü hangi fabrikaya baksam ithal bir firmanın tüfeklerini üretiyorlar. Ayrıca yedek parça sıkıntısı da yok. Şuanda bende ithal de yerlide tüfek var açıkçası yerliden de ithalden de memnum. İthal olan Remington gerçekten iyi bir tüfek. Sonradan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine  Armsan'ın Full Carbon Otomatik olanını aldım inan hiç sıkıntı yaşamadım (Buarada Armsan'ı yerli diye sokmadığım su, çamur vs kalmadı.) Değerli yorumların içinde çok teşekkür ederim.
Rastgele
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

Çevrimdışı Taşkın GESİLİ

• Taşkın GESİLİ
  • Müdavim Üyemiz
  • Taşkın GESİLİ
« Yanıtla #15 : 21 Aralık 2011, 18:24:52 »

(Salih kardeşim % 100 Kayseri' li olduğunu tahmin ettiğim için Hemşerim diyorum ;) Hemşerim ; Bende yerli üreticiyi kendimde sanayici olduğum için desteklemenin gerekliliğinin bilincindeyim ancak yerli üreticinin rekabetten dolayı ihracat için yaptıkları silahlarda gösterdikleri itina ve standartı sağlayamadıkları inancınadyım. Benim silahımda yerli ve hiç bir sorunu yok ancak aynı model için bir çok arkaadşımız sıkıntı yaşadıklarını belirmekteler.....

Saygılar...

TAşkın
Taşkın GESİLİ
1976 KAYSERI
BLUE PICARDY SPANIEL

« Yanıtla #16 : 22 Aralık 2011, 09:17:32 »
Eyvallah üstat teşekkür ederim tabiki Kayseriliyim. İthal konusunu tekrardan değerlendiricem. Teşekkürler.
Rastgele
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA