fatih abi doğru demişsin remington satılıp stoeger hatta hiçbir yerli alınmaz ben maddi sıkıntıdan sattım remingtonu, yerli tüfek şans işi şansın tutarsa sorun çıkarmıyor, benim ilk tüfeğim kral marka bir pompalıydı 2,5 yıl kullandımhiçbir sıkıntı çakartmadı ben stoegerde fabrikasyon ffişekleri atamazken kral pompalıda el dolumu fişekleriatıyordum, hatta atılmış fişekleri tekrar doldurup atış yapabiliyordum stoegerin yarı fiyatına satılan bir ürün,
yerli sanayide parası fazla olması her ürününün kaliteli olacağı yada sorun çıktığında daha fazla ilgi gösterileceği anlamına gelmiyor.
o yüzden bütün firmalar araştırılıyor her firmayla sorunu olan birileri çıkıyor acaba benimde başıma bu gelirmi derken hep bu sonuç çıkıyor iş dönüp dolaşıp avrupa tüfek almaya geliyor arızalandığında tamiri biraz pahalıya mal oluyor deniyor ama avrupa tüfeklerin arızalanma olayıda kolay kolay olmuyor. benim arkadaşımın babasında mossberg pompalı var 20 yıla yakın zaman olmuş alalı ve tek tüfeği el dolusunuda her türlü fabrikasyon fişeğide atmış hala hiç bir arızası yok çalışır durumda şuan artık ava fazla gitmiyor ama tüfeğide satmıyor duvarında duruyor. durum ortada onlar nerede biz neredeyiz!!!!!!!