Gönderen Konu: SONUNDA OLACAĞI BUYDU.3-2-3-1-1 DERKEN SONUNDA KOCAMAAAAAAN SIFIR (VİDEOLU)  (Okunma sayısı 5015 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
Sevgili çulluk sever dostlar çullukların geldiğini haber alınca bildiğiniz üzere başladık çulluk avına her şey çok güzel gidiyordu ama taki bizim çulluk kümesine haftada 3 gün giderken gelirken sıcak derken yağmur yağıyor iyi olur derken sonunda olan oldu ve KÜMES KURUDU malesef bu gün avdan 1 ferma ve 1 mankeyle döndüm.önce cumartesiden başlayıp pazar,çarşamba bu günki videoya kadar fotoları atıyorum.

geçen haftaki cumartesiye kadar çok güzeldi 3 kuş vurmuştum.ondan önce ki avda 2 ondan önce 3 derken iyi gidiyordu!!çok güzelde videolar çekiyordum.

Uploaded with ImageShack.us

işte kötü gidişatın başlangıcı azcık av vuralım videoylan uğraşmayalım derken pazar 2 ferma 1 manke 1 vuruş avı bitirdik

çarşamba sabahı antalyada geceden başlayan çok güzel bir yağmur vardı sabah 9 sıraları hava açar gibi oldu ve dedik yağmurla yükseklere yağan kar ile güzel kuş inmiştir umuduyla çıktık yola önce petrolde birer bardak çay içip içimizi ısıttık

vardık meraya her taraf sis ve yağmur ha yağdı ha yağacak af edersiniz hafiften hafiften aptal ıslatan yağıyor üzerimize yukarılara düşen kar bize ince ince yağıyordu

baktım yağmur var kameram zarar görmesin diye yanıma almadım ve girdik meraya ve girer girmez tak bir ferma pointerim leydiden burhan arkadaşımın messadan da çok güzel bir patrone fakat avı bozan biri vardı yine burhan arkadaşımın alışması için getirdiği 3 renk seter ne ferma ne patrone daldı kuşun olduğu bölgeye papapapapa o mütiş kalkışıyla kocaman bir çulluk.(kaçan balık büyük olur demeyin gerçekten uzaktan kalktığı halde ne kadar büyük olduğunu fark ettim.her neyse çalıyala beraber tüfek attım ama nafile gitti güzelim kuş.tabi baktım avı bozan bir köpek var hemen ayrıldım ve az ilerde leydiden yine bir ferma yaklaştım kızımın yanına yaklaşır yaklaşmaz papapap kalktı karagözlü çalıların içinden ve kaçamadı benden yaralı bir şekilde düşürdük sizler için fotosunu çektim

kattık çantaya az daha ilerlerken baktık yağmur hızlanmaya başladı döndük arabanın yanına tabi varıncayakadar da her yerimiz ıslandı

ıslak kıyafetleri çıkardık ve bir poz daha verdik

neyse dönüşe geçtik ben pointerimi üşütmesin diye sildim burhan arkadaşımda eve dönünce sildi köpeklerini ve sizlere dönüşte doğanın o muhteşem güzelliğinden 1 fotoğraf paylaşıyorum

eeeeeeee yağmurdu avdı derken karınlar acıktı ve saptık meşur şişçi tevfik amcanın dükkanın önüne ama dükkana giremedik çünki ıslak pantolonu çıkarmış içlikle kalmıştık :D

yağmurlu çarşambayıda böylelikle bitirdik ama bizde hayal bol yağmur yağdı yükseklere karda attı aradan 3 günde geçti dedik çulluk göç yapmıştır ve bu gün 10/12/cumartesi bir hevesle vardık av sahasına yerlerde buz ve kırağı aldık elimize kamerayı şimdi köpekler ferma verecek şimdi verecek derken malesef kuş bulamadık ve moraller bozuldu kuş olsa şimdiye bu bölgelerde olurdu dedim ve dönüşe geçtim ben yoldan leydi ormandan derken beeper öttü ve yaklaştık fermasına videoda köpeği gösterecem derken köpeği bulduk kuşu nerde acaba demeye kalmadan sağ tarafımdan papapapap kalktı bir anda çalının içinde tüfek attım ama gözüme vuran güneşle ne vurduğumu göre bildim ne vuramadığımı yani uzun lafın kısası 1 ferma 1 mankeyle bu gün boş döndük.KOCAMAAAAAAAAAAN BİR SIFIRLA DÖNDÜK.

10/12/2011 ÇULLUK AVI BAŞLANGIÇ VİDEOMUZ

10/12/2011 ÇULLUK AVI BAŞLANGICIMIZ

MANKELEDİĞİM ÇULLUĞUN FERMA VİDEOSU KEYİFLİ SEYİRLER

Ingiliz pointer Leydi ÇULLUK AVI Ferma VİDEO (CENGİZ AKKIN) 10/12/2011

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
rastgele cengiz nasip bu kadarmış gene düşer kümese kuşlar inşallah
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Vedat HAMURCU

• Müdavim Üyemiz
rasgele cengiz bizdeki kümerlerde kurudu gez gez 2 ferma 0 kuş
Vedat HAMURCU
1960-Balıkesir/Edremit

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
eeee her zaman vuruş ve kuş olmaz avcının kaderi bazende taban etidir cengizim
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Ahmet YARAR

• *
her gün çuluk vurucan diye bi şey yok cengiz abi rasgeleeeeeeeee
Ahmet YARAR
1987 ANTALYA-MAVİKENT

Çevrimdışı Cüneyt KARAKIR

• *
rastgele cengiz bey kümesler yine dolar inşallah bizim kümeslerde boşaldı :(
cüneyt karakır
1979 balıkesir

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
Seterci cengiz kardeşim sonunda hayalindeki setere kavuşmuşsun sanırım hemide 3 renk yav :)
Kardeşim benim zor şartlardada olsa dostunla beraber güzel zaman geçirmişsiniz bence.
Her zaman olmuyor dün bende 5 kuş ferma 1 vuruş 4 manke vardı köpek bile tüh senin gibi avcıya dedi :)
Hatta Mahir inciden aldığım sarı solitim bepeer bağırıyor yorgunuz oturduk sigara içiyorduk.
Ya kızım gel ufacık çalıda ne olcek derken vay yavrum kocaman bi çulluk kalktı gidiyor vallahi içim cızladı.
Ama sende olduğu gibi soluk soluğa kalmışız heryan çamur bi taş bulmuşuz zor oturmuşuz 2 kişi.
Napalım yinede sarı kızıma bi aport yaptırdık enikde olsa güzel kuş buldu bize. Ha birde laf vardır bilirsin.
Kıç ıslanmadan balık tutulmazmış. Biz avcıların kışın kaderi bu kardeşim illaki yağmura yakalanıyoruz.
Yinede çok daha bereketli avlara imzanı atarsın inşallah. Bak sen dinle abini boşver seteri pointere devam :)

İbrahim ÖZEL 05304684000
[email protected] 1976 Bursa-Adana  

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
Seterci cengiz kardeşim sonunda hayalindeki setere kavuşmuşsun sanırım hemide 3 renk yav :)
Kardeşim benim zor şartlardada olsa dostunla beraber güzel zaman geçirmişsiniz bence.
Her zaman olmuyor dün bende 5 kuş ferma 1 vuruş 4 manke vardı köpek bile tüh senin gibi avcıya dedi :)
Hatta Mahir inciden aldığım sarı solitim bepeer bağırıyor yorgunuz oturduk sigara içiyorduk.
Ya kızım gel ufacık çalıda ne olcek derken vay yavrum kocaman bi çulluk kalktı gidiyor vallahi içim cızladı.
Ama sende olduğu gibi soluk soluğa kalmışız heryan çamur bi taş bulmuşuz zor oturmuşuz 2 kişi.
Napalım yinede sarı kızıma bi aport yaptırdık enikde olsa güzel kuş buldu bize. Ha birde laf vardır bilirsin.
Kıç ıslanmadan balık tutulmazmış. Biz avcıların kışın kaderi bu kardeşim illaki yağmura yakalanıyoruz.
Yinede çok daha bereketli avlara imzanı atarsın inşallah. Bak sen dinle abini boşver seteri pointere devam :)

komutanım o seterler benim değil benimki daha yola çıkmadı.en kısa zamanda yola çıkacak sarı beyaz seterim.pointerimin stilinin yanına birde yerde yatarak ferma veren seterin stilinin zevkine varmak istiyorum.

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Hemşerim bunun acısını çıkartacağına inanıyorum ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Arif KAŞLIOĞLU

• *
  • (0532 452 78 44) 0Rh+ ORTAKENT/BODRUM
Cengiz olsun tek olsun yinede olsun Yağmurda baya güzel ıslatmış RASGELE

BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE,BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM "ADAM MI DİYE"

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
cengizim harika fotolar....

yağmurda romantik bir av olmuş....

rastgele dostum....
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

Çevrimdışı Suat EREN

• *
  • Dünya sevgiyle yaşar birlikte yaşatalım
          OLUR YİNE DERT ETME ARKADAŞIM AVCILIK İŞTE,KUŞUN EVİ YOKKİ GİDER GELİR HERKEZ KISMETİNİ ALIR ,RASGELE
Suat EREN
1968 YALOVA

Çevrimdışı Sabri AKDENİZ

• *
İKİ KANAT BİR KUYRUK,O DA BAŞINA BUYRUK.demişler.Cengiz kardeşim güzel kareler paylaşmışsın.Teşekkürler.

Sabri AKDENİZ
1953 BURSA/AKÇALAR - BALIKESİR/EDREMİT - MARDİN
0 533 654 18 93 http://sabrihoca.wordpress.com - Blog Sayfam için tıklayınız...

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
Maşallah Cengiz bu sene güzel kızın sana çok güzel ortalar açtı. Bunları yaşamak bir avcıya yetiyor. Her avda zevkli geçse güzel avların anlamı kalmaz zaten. Dahada güzel avlara imza atman dileğiyle...
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

bilal paşa

• Ziyaretçi
maşallah avınız daim olsun ... rastgele

Çevrimdışı Nihat GÜNGÖRMÜŞ

• *
rastgele cengiz
Nihat GÜNGÖRMÜŞ
1978 akhisAr

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
Rsagele cenğiz güzel av olmuş kümesiniz de çok güzel avlarınız daim olsun.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
güzel yorumlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116