Sevgili çulluk sever dostlar çullukların geldiğini haber alınca bildiğiniz üzere başladık çulluk avına her şey çok güzel gidiyordu ama taki bizim çulluk kümesine haftada 3 gün giderken gelirken sıcak derken yağmur yağıyor iyi olur derken sonunda olan oldu ve KÜMES KURUDU malesef bu gün avdan 1 ferma ve 1 mankeyle döndüm.önce cumartesiden başlayıp pazar,çarşamba bu günki videoya kadar fotoları atıyorum.
geçen haftaki cumartesiye kadar çok güzeldi 3 kuş vurmuştum.ondan önce ki avda 2 ondan önce 3 derken iyi gidiyordu!!çok güzelde videolar çekiyordum.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usişte kötü gidişatın başlangıcı azcık av vuralım videoylan uğraşmayalım derken pazar 2 ferma 1 manke 1 vuruş avı bitirdik
Uploaded with
ImageShack.usçarşamba sabahı antalyada geceden başlayan çok güzel bir yağmur vardı sabah 9 sıraları hava açar gibi oldu ve dedik yağmurla yükseklere yağan kar ile güzel kuş inmiştir umuduyla çıktık yola önce petrolde birer bardak çay içip içimizi ısıttık
Uploaded with
ImageShack.usvardık meraya her taraf sis ve yağmur ha yağdı ha yağacak af edersiniz hafiften hafiften aptal ıslatan yağıyor üzerimize yukarılara düşen kar bize ince ince yağıyordu
Uploaded with
ImageShack.usbaktım yağmur var kameram zarar görmesin diye yanıma almadım ve girdik meraya ve girer girmez tak bir ferma pointerim leydiden burhan arkadaşımın messadan da çok güzel bir patrone fakat avı bozan biri vardı yine burhan arkadaşımın alışması için getirdiği 3 renk seter ne ferma ne patrone daldı kuşun olduğu bölgeye papapapapa o mütiş kalkışıyla kocaman bir çulluk.(kaçan balık büyük olur demeyin gerçekten uzaktan kalktığı halde ne kadar büyük olduğunu fark ettim.her neyse çalıyala beraber tüfek attım ama nafile gitti güzelim kuş.tabi baktım avı bozan bir köpek var hemen ayrıldım ve az ilerde leydiden yine bir ferma yaklaştım kızımın yanına yaklaşır yaklaşmaz papapap kalktı karagözlü çalıların içinden ve kaçamadı benden yaralı bir şekilde düşürdük sizler için fotosunu çektim
Uploaded with
ImageShack.uskattık çantaya az daha ilerlerken baktık yağmur hızlanmaya başladı döndük arabanın yanına tabi varıncayakadar da her yerimiz ıslandı
Uploaded with
ImageShack.usıslak kıyafetleri çıkardık ve bir poz daha verdik
Uploaded with
ImageShack.usneyse dönüşe geçtik ben pointerimi üşütmesin diye sildim burhan arkadaşımda eve dönünce sildi köpeklerini ve sizlere dönüşte doğanın o muhteşem güzelliğinden 1 fotoğraf paylaşıyorum
Uploaded with
ImageShack.useeeeeeee yağmurdu avdı derken karınlar acıktı ve saptık meşur şişçi tevfik amcanın dükkanın önüne ama dükkana giremedik çünki ıslak pantolonu çıkarmış içlikle kalmıştık
Uploaded with
ImageShack.us yağmurlu çarşambayıda böylelikle bitirdik ama bizde hayal bol yağmur yağdı yükseklere karda attı aradan 3 günde geçti dedik çulluk göç yapmıştır ve bu gün 10/12/cumartesi bir hevesle vardık av sahasına yerlerde buz ve kırağı aldık elimize kamerayı şimdi köpekler ferma verecek şimdi verecek derken malesef kuş bulamadık ve moraller bozuldu kuş olsa şimdiye bu bölgelerde olurdu dedim ve dönüşe geçtim ben yoldan leydi ormandan derken beeper öttü ve yaklaştık fermasına videoda köpeği gösterecem derken köpeği bulduk kuşu nerde acaba demeye kalmadan sağ tarafımdan papapapap kalktı bir anda çalının içinde tüfek attım ama gözüme vuran güneşle ne vurduğumu göre bildim ne vuramadığımı yani uzun lafın kısası 1 ferma 1 mankeyle bu gün boş döndük.KOCAMAAAAAAAAAAN BİR SIFIRLA DÖNDÜK.
10/12/2011 ÇULLUK AVI BAŞLANGIÇ VİDEOMUZ
10/12/2011 ÇULLUK AVI BAŞLANGICIMIZMANKELEDİĞİM ÇULLUĞUN FERMA VİDEOSU KEYİFLİ SEYİRLER
Ingiliz pointer Leydi ÇULLUK AVI Ferma VİDEO (CENGİZ AKKIN) 10/12/2011