belkide ceyhun kardeş olabilir mesala ben bu sezon kekliğe federal 28 gr 8 attık çelgin wınchester x3 plus 8 no oda çelgin birde nıkel kaplama fişek denedim oda aynı sonucun böyle olması fişeklerdenmi, bizdenmi veya şok tercihlerimizdemi kaynaklanıyor acaba şimdide wınchester unıversal kullanmaya başladım bakalım sonuç nasıl olcak ama 6 nosu ile iyi bir tavşan vurmuştum bakalım keklikte sonuç nasıl olacak ayrıca evde bir çok çeşit fişek olmuş onu deneyim bunu deneyim derken
geçen çarşamba günü taşın altından bi tavşan kaldırdım büyüktü 10 15 metreden tavşan kalkar diye Rc Titano Koydum 1 ci sıraya geri kalan 32 gr 6 numara idi
düşündüğüm gibi oldu 10 13 metre arasında tavşanı kaldırdım (köpeksiz) kaldırdım attım Vuruduğuma aşırı derecede eminim Tavşan resmen düz giderken yattı yere kalktı yoluna devam etti giderken arkadaş gördü vurudugum Tüfekde beretta Urika 2 üç numara şok 71 namlu tavşanı aradım bulamadım
Vuruduguma eminim Ama 15 metre gibi bir alandan Toplu gitme şansı yok yarım tapa böyle bi anım Oldu bu fişekle 30 metreden sonra atmıyorum kekliklere tavşana Atarım !