Gönderen Konu: BÖYLE VURSAN 92 A VARMI...  (Okunma sayısı 12631 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
BÖYLE VURSAN 92 A VARMI...
« : 08 Aralık 2011, 10:19:31 »
Arkadaşlar böyle vursan 92 A gören varmı. Bir arkadaşın isteği üzerine  bu resimleri gönderdim bu arada bu tüfekten hiçbir yerde görmediğim için arkadaşlara bir sorayım dedim
Böyle kasa vursan 92 A varmı diye selamlar….

• Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: BÖYLE VURSAN 92 A VARMI...
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2011, 13:14:50 »
zamanında fabrikasına özel yaptırtılmış olabilir,yada gravürler sonradan yaptırılmıştır... gravürlerde güzelmiş göze batmıyor....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı N.Emre ŞİMŞEK

• *
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2011, 14:06:19 »
Var Emin Abim benimki aynen böyle. Yanlız ufak tefek gravür farklılığı olabilir.
Nurettin Emre ŞİMŞEK
1976 Ödemiş/İzmir
05057052062

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2011, 23:28:22 »
zamanında fabrikasına özel yaptırtılmış olabilir,yada gravürler sonradan yaptırılmıştır... gravürlerde güzelmiş göze batmıyor....

bu tüfek benim Birol bey zamanında istanbulda kardeşim fabrikaya özel yaptırmıştı. hiç bir yerde aynısından görmedim merak ettim.
Nurettin kardeşimizinde varmış benzeri
selamlar....
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)

Çevrimdışı Harun KARAOSMANOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2012, 11:32:23 »

güzel silah yerli beretta güle güle kullanınrastgele
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2012, 11:33:39 Gönderen: Harun KARAOSMANOĞLU »
Harun KARAOSMANOĞLU
1964 KASTAMONU         [email protected]
0 542 603 30 29 Kurt, Ayı dahil TAHNİT VE TROFE YAPILIR
Puanter ve Drahthaar  itinalı tavşan avı yapılır.

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2012, 11:39:31 »

güzel silah yerli beretta güle güle kullanınrastgele

teşekkür ederim harun bey sizdeki silahlar yanında solda sıfır kalır en iyi yerli olması ve çok çok memnun olmam sebebiyle çok şükür 14 yıldır av arkadaşlığımı yapıyor selamlar...
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2012, 12:09:44 »
bence süper bir tüfek vursan zamanın en iyi tüfeği türkiyede ilk otomatik av tüfeği nuretin abi sen de resimleri paylaşırmısın abi gerçekten kolay kolay eskimiyecek bir tüfek yanlız emin abi bi şaşör borusunu daha kısa kestir seydin nasıl olurdu 5li otomatiksomonu taksaydın daha hoş dururdu zaten özeldede mesajlaşmıştık her konuda yardımçı olacak bir abimisin emin abi  bir arkadaşım da ikitane kombo modeli var vursan 92 a europa modeli çok iyi diyordu ben vursanda stajyaptım ve bakıma öle güzel vursanlar geliyorduki anlatamam genelikle şaşör borusu kısaltılıyor ve slug namlu yaptırılıyorduve genelbakıma geliyordu bence iyi makina ama menmun olmayananıda vardı menmun olanıda otomatik tüfek işi biraz şans işi diyordu teknik servisteki abi kiimisi 24 gr la çalışıyor diyordu kulananlar kimisi 34 gr altında tutukluluk yapıyor diyordu yani ama tek kötü yanı ağır olması diyorlardı yürüyüş avlarında  çok yoruyor ama domuz avları yada ördek avlarında beklenen avlarda gerçekten çok iyi diye düşünüyorum saygılar
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012, 12:11:00 Gönderen: Kenan ÖZKAN »
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #7 : 12 Ocak 2012, 21:50:18 »
Eskiden katalog ilanlarında, dergilerde bu veya buna benzer gravürlü olanı görmüştüm. Büyük ihtimal aynısıydı.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #8 : 13 Ocak 2012, 00:02:10 »
bence süper bir tüfek vursan zamanın en iyi tüfeği türkiyede ilk otomatik av tüfeği nuretin abi sen de resimleri paylaşırmısın abi gerçekten kolay kolay eskimiyecek bir tüfek yanlız emin abi bi şaşör borusunu daha kısa kestir seydin nasıl olurdu 5li otomatiksomonu taksaydın daha hoş dururdu zaten özeldede mesajlaşmıştık her konuda yardımçı olacak bir abimisin emin abi  bir arkadaşım da ikitane kombo modeli var vursan 92 a europa modeli çok iyi diyordu ben vursanda stajyaptım ve bakıma öle güzel vursanlar geliyorduki anlatamam genelikle şaşör borusu kısaltılıyor ve slug namlu yaptırılıyorduve genelbakıma geliyordu bence iyi makina ama menmun olmayananıda vardı menmun olanıda otomatik tüfek işi biraz şans işi diyordu teknik servisteki abi kiimisi 24 gr la çalışıyor diyordu kulananlar kimisi 34 gr altında tutukluluk yapıyor diyordu yani ama tek kötü yanı ağır olması diyorlardı yürüyüş avlarında  çok yoruyor ama domuz avları yada ördek avlarında beklenen avlarda gerçekten çok iyi diye düşünüyorum saygılar

Kenan 65 cm namlu yaptırmak için tüfeği fabrikaya gönderdiğimde usta arkadaş tüfeğimi görünce bana teşekkür etti çok iyi bakmışsın emeğimize değer vermişsin  dedi ve bana öyle bir namlu yaptılar ki sanırım ihraç malı olacak yazılar hep ingilizce basınç değerleri namludaki teknik detaylar hepsi yazılı...
ve o namlu ile gittiğim ilk avdaki ilk atışımla koca bir keklik horozu kevgire döndü yanımda avlananlar bilir eğer bende vursan namlu 65 takılı ise avların işi çok ama çok zor.. selamlar...
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 13 Ocak 2012, 00:47:28 »
ata neo ya şu namluların birebir aynısını yapsalar tadından yenmez.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 13 Ocak 2012, 19:29:25 »
kaç senesinde namlu yaptırdın abi hangi usta ile görüşt
n 65 cm namlu çok güzeldir 71 namlu baston gibi duruyor zaten  sadece kekliğemi gidiyorsun abi bana resimleri yolamıştın ve ben ozaman ilk baktım eski huğlu otomatiğimize benzetim uzakta duran tam boy resmi sende abi birde slug namlu vardı sanırım yanlışmı okudum öle aklımda kalnış

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 13 Ocak 2012, 19:33:44 »
birol abi ata neo bence fiasko youtubede izlediğimde bence namluyu değil mekanizmayı yapmaları lazım diye düşünüyorum toleransları iyi değil parcalarda itele gitsin diyodu ustalar vursanda  vursanda en ufak hata stoeger için diyoeum üretilen tüfeklerde sıfır hata var sadece yan sanayiden gelen parçaları sorunluydu şimdi düzeltiler sanırım saygılar