bence süper bir tüfek vursan zamanın en iyi tüfeği türkiyede ilk otomatik av tüfeği nuretin abi sen de resimleri paylaşırmısın abi gerçekten kolay kolay eskimiyecek bir tüfek yanlız emin abi bi şaşör borusunu daha kısa kestir seydin nasıl olurdu 5li otomatiksomonu taksaydın daha hoş dururdu zaten özeldede mesajlaşmıştık her konuda yardımçı olacak bir abimisin emin abi bir arkadaşım da ikitane kombo modeli var vursan 92 a europa modeli çok iyi diyordu ben vursanda stajyaptım ve bakıma öle güzel vursanlar geliyorduki anlatamam genelikle şaşör borusu kısaltılıyor ve slug namlu yaptırılıyorduve genelbakıma geliyordu bence iyi makina ama menmun olmayananıda vardı menmun olanıda otomatik tüfek işi biraz şans işi diyordu teknik servisteki abi kiimisi 24 gr la çalışıyor diyordu kulananlar kimisi 34 gr altında tutukluluk yapıyor diyordu yani ama tek kötü yanı ağır olması diyorlardı yürüyüş avlarında çok yoruyor ama domuz avları yada ördek avlarında beklenen avlarda gerçekten çok iyi diye düşünüyorum saygılar