Alpaslan senin adına çok sevindim FİLKO,ya uygun bir eş olur inş Allah gönlüne göre versin güle güle besle.
Kadir abicim iyi dileklerin için çok sağ ol.
Hey Maşşallah hey Maşşallah.
Bir içimlik su gibi inanki abi.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Filkoyada güzel gelin olacaktır eminim.
İbrahim kardeşim çok sağ ol . Umut ederek aldık inşallah gönlümüze göre yavrular alırız.
hayırlı olsun.....
Burak kardeşim çok sağ ol.
hayırlı olsun
Doktorum çok sağ ol.
Hayırlı uğurlu olsun abicim... Etna benim çok beğendiğim bi pointerdir.. İsmail dostumu ziyaretlerimde canlı canlı gördüm çok akıllı ve itaatkar bi pointer... bol fermalı avlar dilerim.
Erhan arkadaşım çok sağ ol. Dediğin gibi çok mükemmel bir pointer.
hayırlı olsun alpaslan kardeşim
Mahir başkanım çok sağ ol.
hayırlı olsun alpaslan nice avlara dr kadirin gazına gelmedin umarım şaka şaka güzel pointer yeniden hayırlı olsun uşaktan selamlar
Tahir kardeşim yorumun için çok sağ ol.Kadir abiden de tiolar almadık sayılmaz
Şekil olarak çok beğendiğim köpeklerden biri,zaten pointerde Ali Haydar Balkaya isminin geçtiği köpekler çok fiyakalı oluyor,sizede yeni köpeğiniz hayırlı olsun,filkoyla eşleşmelerinden inşallah extra yavrular tutar,merakla bu kanı takip edecem.
Ahmet kardeşim dediğin gibi görünüm olarak şekil olarak kokusu stili gezmesi çok mükemmel bir pointer inş. temenniğimiz kan da tutarsa parmak ısırtıcak yavrular olucağını tahmin ediyorum.Selamlar
Hayırlı uğurlu olsun ,,,
Çok teşekkür ederim.
cok harıka yavrular cıkar sımdıden hayırlı olsun abı
İyi dileklerin için çok sağ ol temenniğimiz nasip.
Hayırlı uğurlu olsun
Çok sağ ol.
hayırlı olsun cok güzel
Çok teşekkür ederim .
alparslan abi teldede detaylı konuştuk çok güzel bir karar etna benim beğendiğim güzel dişilerden biri..inşallah filko ile güzel yavrular alırsınız..
İbrahim kardeşim çok sağ ol. İnş. dediğin gibi olur selamlar.
Hayırlı olsun ,güzel bir eş olmuş Filko'ya...
Okan kardeşim çok sağ ol.
sadıcım hayırlısı olsun güzelbı secım yapmışsın filkoyla etna güzelbı ıkılı olcak umarım güzel yavrular dünyaya gelırler şimdıden hayırlısı olsun
Sağdıcım çok sağ ol dediğin gibi güzel bir ikili oldular. İlerki zamanlarda neyi göstericek nasip selamlar..
Alp kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşalla süper yavrular alırsın çok güzel bir eşleşme olur
Hüseyin abicim çok sağ ol. Temenniğimiz budur.
hayırlı olsun umarım guzel yavrular alırsınız
Mustafa kardeşim çok sağ ol.
abi hayırlı ugurlu olsun bu işe en çok filko sendi etna kızandı yanılmıyorsam ...
hadi hayırlı olsun ....
Mehmet kardeşim çok sağ ol. Dediğin gibi kızandaydı ve bende bunu değerlendirdim.Selamlar.
desene yeni mera şampiyonları, dağları ve ovaları titretecek yeni kanlar yoldaaaa.
aslan abim süper bi ikili oldular etnayla..
tüyleri kadar fermalarında keklik vurasın inşallah..
Ömür kardeşim güzel sözlerin için çok sağ ol.