ÇULLUK AVI BAŞLANGICI video
öncelikle antalyanın ne kadar sıcak olduğunu ıspat edercesine pointerim leydinin av esnasında yapmış olduğu çamur banyosundan 6 saniyelik kısa bir video
İNGİLİZ POİNTER LEYDİ ÇULLUK AVINDA ANTALYANIN SICAĞINDA ÇAMUR BANYOSU YAPIYORİlk ferma ve mankelediğimi sandığım kuş. ama halbuki yarayı almış kuş az yukarda düşmüş ve leydi av dönüşünde ölüsüne ferma verip buldu
İNGİLİZ POİNTER LEYDİ ÇULLUK AVI FERMA VİDEO(CENGİZ AKKIN)ikinci ferma ve manke bu fermaya yetişmek için 100 metre koşucusu gibi oldum ama yine uzak kalkan bir kuştu.bu gün ne hikmetse kuşlar hep uzak kalkıyordu.
İNGİLİZ POİNTER LEYDİ ÇULLUK AVI FERMA VİDEO(CENGİZ AKKIN)3.ferma ve yine uzak kalkan bir kuş ama bu sefer mankelemedim ve çantaya kattık.YANLIŞ VİDEO ATMIŞIM ŞİMDİ DÜZELTTİM
hasan bacaksız arkadaşıma vermiş olduğum acemi yavru casonova.Hasan kardeşimin işlerinin sıklığı yüzünden bıldırçın sezonunda bol ava gitiği halde keklik sezon açılışından sonra keklik ve çulluk avına fazla g..üremediği için benden rica etti abi azcık leydinin yanında birde çulluk görsün getirmeyi falan öğrensin istedi ve daha deneyimsiz olmasına rağmen çulluğu fermaladı.kamerayı geç açtığım için tam çekemedim ama en azından çulluğun kanat sesini dinleriz.
CASANOVADAN FERMA LEYDİDEN APORT VİDEO
İlk fermada vuramadım zannettiğim yaralı giden ve yukarıya konup konduğu yerde ölen çulluğa ferması.
ÖLÜSÜNE DİRİSİNE FERMA
İNGİLİZ POİNTER LEYDİ ÇULLUK AVI ÖLÜ ÇULLUĞA FERMA VİDEO(CENGİZ AKKIN)Ve av sonundaki kritikler,değerlendirmeler ve kapanış tüm dostlara rasgelsin
ANTALYA/KUMLUCADA TÜM ÇULLUK SEVER DOSTLARA RASGELSİN