Pazar günü avda telefonum çaldı baktım Erhan ACAR kardeşim,abi dedi Murat'ın pointeri arıon avda kaybolmuş dedi o bölgeye ava giden tanıdık ların varsa bir araştırırmısın abi dedi,bende derhal ilgileneceğimi söyledim.şimdi şunu belirteyim dışardan yetişkin gelen köpeklerde bu gibi iletişim kopuklukları oluyor birde av güdüleri yüksekse benimde başıma Bayburtta meydana geldi,bassanadan getirdiğim miss biranda dağda gözden kayboldu,sabahdan akşama kadar avı bıraktım köpek aradım Amasyadan kerim avcı kardeşimde konuyu iyibilir,velhasılı ümidimi tam kestiğim bir anda ilirik köyün cobanı dikkatimi çekti yanına gittim meğerse köpeği yakalamış orada bir yere bağlamış.şimdi burda insanın aklına her şey geliyor elbette Murat kardeşim öncelikle o bölgede nekadar çoban varsa hepsine sor,kaçtane mermer ocağı,maden ocağı varsa bekçileriyle irtibata geç,daha sonra o gördüğün plakaları tam hatırlıyorsan benimle paylaş elimizden gelen her yardımı yaparız,inşallah akla ggelebilecek en kötüsüki inşallah o olmamıştır.o bölgede kurt popilasyonunda fazla olduğunu düşünmüyorum.gerçekten o duyguyu çok iyibildiğim için seni anlıyorum ve o köpek afyon tarafına geldiyse mutlaka bulurum Allahın izniyle.Allah cc. yardımcın olsun.