0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umarım en kısa zamanda bulunur büyük geçmiş olsun...
Murat büyük geçmiş olsun çok üzüldüm tüm temennim en kısa zamanda bulunması üzüntünü anlayabiliyorum bende baronu kaybedince çok çok üzülmüştüm allah kolaylık versin inşallah iyi bir haber alırız.
Murat kardeşim inşallah Arıon en kısa zamanda bulunur.Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.Müjdeli haberini inşallah dört gözle bekliyoruz.
murat geçen sene benimde başıma geldi birisi tarafından bulunmamışssa mutlaka 1 veya 2 bilemedin 3 gün ava tam başladığın arabayı bıraktığınız mıntıkaları ve civarlarını kontrol et sık sık seslen çoban köpekleri tarafından öldürülmez aama umarım avlandığın arazide kurt yoktur inşallah bulursun acını ve verdiğin emekleri canı gönülden paylaşıyorum
Îşallah tez zamanda bulunur murat abi.
Murat çok büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım Arion'u helal süt emmiş birisi başına bir şey gelmeden bulur ve sana teslim eder.
inşallah bulunur çok üzücü bir durum ve büyük bir kayıp
Gerçekten üzücü ve can sıkıcı bir durum,dediğin gibi inşallah o Türk pehlivanlarıyla karşılaşmamıştır,yoksa gerçekten vah haline.Bir abimizin bi lafı vardı'Allah affeder onlar affetmez'.
Umarım en kısa zamanda bulunur büyük geçmiş olsun murat..
umarım tez zamanda bulunur geçmiş olsun
GECMIS OLSUN KARDESIM COK UZUCU OLAY AMAN ISSALAH BASINA HIC BIR SEY GELMEDEN BULMANI DILERIM
Murat abi büyük geçmiş olsun çok üzüldüm tüm temennim en kısa zamanda bulunması avda kaybolan köpeklerin çoğu kötü niyetli kişilerce başka yerlere kaçırılması ile kaybolmakta daha geniş alanda yurt genelinde aramak doğru olacaktır çoban köpeklerinin durumuda ortada allah kolaylık versin çok zor bir durum inşallah iyi bir haber alırız.
Geçmiş olsun abicim.İnşallah en kısa zamanda haber alırsın...
geçmiş olsun Umarım en kısa zamanda bulunur
Murat geçmiş olsun konuyla ilgili Erhan beni aradı bende haber verdim gerekli yerlere inşallah kısa zamanda bulursunuz.
Murat çok büyük geçmiş olsun, inan çok üzüldüm. Umarım Arion'u helal süt emmiş birisi başına bir şey gelmeden bulur ve sana teslim eder.
Çok geçmiş olsun. İnş en kısa zamanda bulunur
Pazar günü avda telefonum çaldı baktım Erhan ACAR kardeşim,abi dedi Murat'ın pointeri arıon avda kaybolmuş dedi o bölgeye ava giden tanıdık ların varsa bir araştırırmısın abi dedi,bende derhal ilgileneceğimi söyledim.şimdi şunu belirteyim dışardan yetişkin gelen köpeklerde bu gibi iletişim kopuklukları oluyor birde av güdüleri yüks....e benimde başıma Bayburtta meydana geldi,bassanadan getirdiğim miss biranda dağda gözden kayboldu,sabahdan akşama kadar avı bıraktım köpek aradım Amasyadan kerim avcı kardeşimde konuyu iyibilir,velhasılı ümidimi tam kestiğim bir anda ilirik köyün cobanı dikkatimi çekti yanına gittim meğerse köpeği yakalamış orada bir yere bağlamış.şimdi burda insanın aklına her şey geliyor elbette Murat kardeşim öncelikle o bölgede nekadar çoban varsa hepsine sor,kaçtane mermer ocağı,maden ocağı varsa bekçileriyle irtibata geç,daha sonra o gördüğün plakaları tam hatırlıyorsan benimle paylaş elimizden gelen her yardımı yaparız,inşallah akla ggelebilecek en kötüsüki inşallah o olmamıştır.o bölgede kurt popilasyonunda fazla olduğunu düşünmüyorum.gerçekten o duyguyu çok iyibildiğim için seni anlıyorum ve o köpek afyon tarafına geldiyse mutlaka bulurum Allahın izniyle.Allah cc. yardımcın olsun.
Murat geçmiş olsun kardeşim gerçekten çok üzücü bir olay inşallah tez zamanda bulunur.
Murat ne diyeceğiimi bilemiyorum kardeşim duyunca çok üzüldün inşallah en kısa zamanda sağ sağlim bulunur.
geçmiş olsun umarın yakın zamanda bulursunuz...
Hemşerim büyük geçmiş olsun; bence özellikle o plakalı avcılara yoğunlaşmanı tavsiye ederim...
İnşallah en kısa zamanda bulunur çok üzüldüm...
murat dostum çok ama çok üzüldüm inşallah en kısa sürede bulursun bence hiç durma o civara yakın her ışık yanan yerlere mutlaka uğra zaten tanınan bir köpek inşallah düşünceli insanların eline geçerde köpeğine kavuşursun..üzüntünü paylaşıyoruz..
Geçmiş olsun, inşallah Orion sağ salim bulunur. Arıon muhteşem stili ve fermalarıyla hafızamıza yer etmişti.
çok büyük geçmiş olsun murat çok üzüldüm arion çok güzel bir av dostu du inş. en kısa zamanda bulursun.
geçmiş olsun Muratcım inşallah en kısa sürede bulursunuz
abi geçmiş olsun inşallah bir önce bulunur
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bulunur
İnşallah köyün birine inip köylülerce yakalanıp bağlanmıştır.Umarım bulunur.Büyük Geçmiş olsun.
geçmiş olsun abi,umarım yuvasına geri döner.
en kısa zamanda bulursunuz umarım.inşallah başına bırşey gelmemiştir...
Geçmiş olsun Murat kardeşim inşallah tez zamanda sağsalim bulunur
Geçmiş olsun kardeşim inşallah bulursun.
işallah en kısa zamanda bulursun
iAlıntı yapılan: Bilal ERTAN - 05 Aralık 2011, 18:02:33murat abi , yakınlarda köy varsa bence o köyün her yerini gezin ... genelde böyle olaylarda köpek köylerde bulunuyor...inşallah bulursunuz....kolay gelsin...Alıntı yapılan: Aydın BODUR - 05 Aralık 2011, 18:13:23murat çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bulursunAlıntı yapılan: Mehmet ARI - 05 Aralık 2011, 18:24:36Murat, umarım köpeğin en kısa zamanda sağlıklı olarak bulunur.Gerçekten üzücü bir durum Selamlar... .sagol mehmet hocam Geçmiş olsun Murat Bey bizde o bölgeye yakın yerdeydik haberini aldım o bölgelerde avlanan arkadaşlarım var onlarda haber verdim inşallah bi haber gelir.
murat abi , yakınlarda köy varsa bence o köyün her yerini gezin ... genelde böyle olaylarda köpek köylerde bulunuyor...inşallah bulursunuz....kolay gelsin...
murat çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bulursun
Murat, umarım köpeğin en kısa zamanda sağlıklı olarak bulunur.Gerçekten üzücü bir durum Selamlar...
işallah bulunur
Murat inan en az senin kadar üzüldüm büyük emekler verip büyük umutlarla beslediğin bu değerli hayvanın kaybolması gerçekten zor bir durum inş en kısa zamanda bulunur.
Bir avcı için tarifi zor bir durum. inşallah hayırlısıyla bulursunuz.
İnşaallah kısa bir zamanda bulursunuz.Geçmiş olsun.
geçmişolsun murat inşallah en kısa zamanda bulunur......
Geçmiş olsun..Tez zamanda bulursun inşallah..
Geçmiş olsun murat abi..İnşallah en kısa zamanda bulursun..Bence sizi ararken muhakkak bir insan kokusu bulmuş onlara yönelmiştir..Duyarsız bir avcı tarafından çalınma ihtimali daha yüksek gibi
Kardeşim;Murat inan en az senin kadar üzüldüm büyük emekler verip büyük umutlarla beslediğin bu değerli hayvanın kaybolması gerçekten zor bir durum inşallah en kısa zamanda bulunur.Konyadan sevgi ve saygılarımla.
Murat inan en az senin kadar üzüldüm büyük emekler verip büyük umutlarla beslediğin bu değerli hayvanın kaybolması gerçekten zor bir durum inş en kısa zamanda bulunur
abi ariona ne kadar değer verdiğini bilen birisi olarak gerçekten çok üzüldüm. inşallah bulunur abi...
haber yok mu murat yaw...
Murat Abi büyük geçmiş olsun,İnşallah en kısa zamanda bulunur ve böyle bir durum bi daha hiçkimsenin başına gelmez.
Çok geçmiş olsun Murat inşallah bulunur,illaki birine takılmıştır.
Benim köpek bulundu kardeşim çocuklar oynamak için bağlamışlar köyde. Zaten köpek kaçmamış bahçeden çocuklar almış başka eve bağlamışlar. Allah fakire önce eşşeğini kaybettirir üzer sonra buldurur sevindirirmiş. İnşallah seninkide en kısa zamanda bulunur.
MURAT kardeşim geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda bulunur.selamlar..
Muratım şimdi gördüm çok üzüldüm inan inşallah bi an önce bulunurda bizide mutlu edersin kardeşim hadi inşaşllah hayırlı bi haber çıkar
Büyük geçmiş olsun sevgili Murat inşallah en kısa zamanda bulunur...
Geçmiş olsun abi.İnşallah en kısa zamanda bulunur.
İnşallah en kısa zamanda bulunur.
KERDEŞİM GECMİŞ OLSUN UMARIM EN YAKIN ZAMANDA BULURSUN .
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. umarım sağ salim bulunur.
geçmiş olsun murat abi...çok üzüldüm ..inşallah bulunur....
Murat çok üzüldüm duyunca, büyük geçmiş olsun. olayda art niyetlilerin parmağı varsa Allah kahretsin. İnşallah bulunur, selamlar.
murat kardes ne dıcemı bılemıyorum eger calanı bulursan seve seve bursadan kalkıp vurmaya gelırım acına ortagım kardes
murat haber varmı arkadasım arondan yapabılecemız bıse varsa sole kardesım
murat kardeşim üzüzntünü paylaşıyoruz diliyorum en kısa zamanda iyi haberler alırsın.slm.
murat kardeşim çok üzücü bir durum.tasmasında künye varmıydı.bulan biri olursa arama seni arama ihtimali olurdu.inşallah en tez zamanda bulursun
Büyük geçmiş olsun Murat. Umarım en kısa zamanda bulunur. Benimde korktuğum çoban köpekleri tarafından boğulmamış olması. Tekrardan geçmiş olsun...
Geçmiş olsun .İnşallah en kısa zamanda haber alırsın...
Murat geçmiş olsun kardeşim gerçekten çok üzücü bir olay inşallah tez zamanda bulunur
Murat çok büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım Arion'u helal süt emmiş birisi başına bir şey gelmeden bulur ve sana teslim eder
bilirim bende köpek kaybetmenin acısını en kötü olan belkide bu kayıp insallah bulursunuz köpeğinizi..
USTA BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. CANININ NE KADAR SIKKIN OLDUĞUNU BİLİYORUM. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BULUNUR. ÖLE İÇİME DOĞUYO DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM ER GEÇ BULCAKSIN. BU CİVARDA HERKESİN KÖPEĞİNİ BULUR YARDIMCI OLURSUN. SAYISIZ AVCI ARKADAŞLARIN KÖPEKĞİNİ BULDUN İNŞALLAH BU SEFER ARİON DA BULUNACAK SAYGILAR..