Gönderen Konu: OTOMATİK TAVSİYE ?  (Okunma sayısı 43614 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
OTOMATİK TAVSİYE ?
« : 03 Aralık 2011, 16:25:33 »
değerli ustalarım yeni bi silah almak istiyorum bundada tercihim otomatikten yana.bütün avlara gidebilecek bir otomatik arıyorum.kullandığınız ve çok memnun kaldığınız markaları paylaşırmısınız (fiyatı ekonomik olması ricasıyla   ).bir kaç arkadaşın tavsiyeleri :
-ata neo
-beretta 303
-altay silver
-Armsan A612
-Walter Target Light Q7

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
Ynt: OTOMATİK TAVSİYE ?
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2011, 16:38:36 »
Emrah abi otomatik kullanmıyorum ama ben olsam phenoma alırdım.Çok şık yapmışlar.Ama ceviz dipcik istiyorsan 2012 yi beklemek zorundasın..şimdiki modellerin hepsi sentetik
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2011, 17:11:25 »
Emrah abi otomatik kullanmıyorum ama ben olsam phenoma alırdım.Çok şık yapmışlar.Ama ceviz dipcik istiyorsan 2012 yi beklemek zorundasın..şimdiki modellerin hepsi sentetik
eyvallah sağolasın

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Deniz YILDIRIM

• *
  • yalana itiraz yok herkeze RASTGELEE
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2011, 17:18:09 »
abi ben  armsanıda gördüm kullandım sarsılmazda gördüm kullandım kralda gördüm kullandım kralın sıkısı mükemmel 40 adımda 9 numara saçmayla tavşan vurdum resmen şoklamış onların sıkısı çok güzel.sarsılmaza gelirsek ewe sokulacak silah değil bence normal atışlara gittiğimizde 4 kutu fişek atıyordum tık yok. ava gidiyoruz bir keklik kalkıyor bakmışım tüfek ateş almıyor kıstırıyor görünen bir arızasıda yoktu çook fabrikasına gönderdim ben armsanın  en full modelini alacaktm çok samimi kardeşim gibi bir arkadaşım var av bayii orda bütün modelleri gördüm elden geçirdim armsan biraz daha estetiğe önem vermişm atadaki kuşu zehirleme ve saçma dağılımı daha güzel ata neo tüfeklerin namlusunda bir özellik var bunun isterseniz araştırın saçmayı üçgen şeklinde hedefe 3 3 dağıtıyor ben bizzat denemesini yaptım hatta videosuna da çekmiştim bulabilrsem paylaşırm şuan ata neo kullanıyorum 33 gram yaf ile keklikte tavşanda resmen şokluyor atayı tavsiye ederim

Elektrik Teknikeri izmir/kiraz TEDAŞ 0554 732 32 33

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2011, 08:48:16 »
abi ben  armsanıda gördüm kullandım sarsılmazda gördüm kullandım kralda gördüm kullandım kralın sıkısı mükemmel 40 adımda 9 numara saçmayla tavşan vurdum resmen şoklamış onların sıkısı çok güzel.sarsılmaza gelirsek ewe sokulacak silah değil bence normal atışlara gittiğimizde 4 kutu fişek atıyordum tık yok. ava gidiyoruz bir keklik kalkıyor bakmışım tüfek ateş almıyor kıstırıyor görünen bir arızasıda yoktu çook fabrikasına gönderdim ben armsanın  en full modelini alacaktm çok samimi kardeşim gibi bir arkadaşım var av bayii orda bütün modelleri gördüm elden geçirdim armsan biraz daha estetiğe önem vermişm atadaki kuşu zehirleme ve saçma dağılımı daha güzel ata neo tüfeklerin namlusunda bir özellik var bunun isterseniz araştırın saçmayı üçgen şeklinde hedefe 3 3 dağıtıyor ben bizzat denemesini yaptım hatta videosuna da çekmiştim bulabilrsem paylaşırm şuan ata neo kullanıyorum 33 gram yaf ile keklikte tavşanda resmen şokluyor atayı tavsiye ederim
eyvallah kardeşim verdiğin bilgler için tşkler.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Mustafa ÇAY

• *
  • Avına Saygı Duymayan Avcı Olamaz
« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2011, 10:36:47 »
Emrah, beretta 303 bana göre bütün almayı düşündüğün tüfeklerden en az 3 gömlek daha üstün :) bizimkilerde bişeyler yapmaya çalışıyorlar otomatik tüfeklerde kendilerine has bir kalite yakaladılar ama berettayı bir kere alırsın, diğerlerini alırsın 3 sene sonra bir tane daha...sonra bir tane daha...bu hataya düşen birçok avcı gibi...
(yerli poze ve çiftelere sözüm yok) otomatik için, beretta,benelli,browningden şaşma..illaki sıfır alacaksın diye birşey de yok iyi bakılmış bir browning 10 tane armsan eder :)
  • Stoeger M3000 Pregrine Max5
  • Huğlu 601 GB
  • Kral Superpoze
  • Hatsan Mod 135
Mustafa ÇAY
1980 İSTANBUL

Çevrimdışı İbrahim ÇELİKEL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2011, 11:14:34 »
şiddetle -Walter Target Light Q7
bu marka yeni yeni duyuluyor biz arkadaş çevresi olarak kullanıyoruz 65 cm namlu magnumu çok ama çok memnunuz hem kibar hem hafif hemde sorunsuz öyle sıkı sececek diye birşey yok istediğini koyuyorsun sadece avı gösteriyorsun güzel bir makina eğer düşünürseniz yardımcı olurum yaptığı işleri görmek isterseniz ege bölgesi avcılarından benim ve hakan yenilmezin yaptığı avlara bakabilirsin :)
İbrahim ÇELİKEL
A Rh + 1983 Selçuk İZMİR
0 546 579 03 26

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #7 : 06 Aralık 2011, 15:24:31 »
Emrah, beretta 303 bana göre bütün almayı düşündüğün tüfeklerden en az 3 gömlek daha üstün :) bizimkilerde bişeyler yapmaya çalışıyorlar otomatik tüfeklerde kendilerine has bir kalite yakaladılar ama berettayı bir kere alırsın, diğerlerini alırsın 3 sene sonra bir tane daha...sonra bir tane daha...bu hataya düşen birçok avcı gibi...
(yerli poze ve çiftelere sözüm yok) otomatik için, beretta,benelli,browningden şaşma..illaki sıfır alacaksın diye birşey de yok iyi bakılmış bir browning 10 tane armsan eder :)
mustafa abi haklısın ama fiyatları çok yüksek dediğin markaların.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Yavuz KORKMAZ

• SAKARYA POİNTER KLUP DERNEK BAŞKANI
  • *
  • DOST ALIŞVERİŞTE BELLİ OLUR
    • www.pointer54.tr.gg
« Yanıtla #8 : 06 Aralık 2011, 15:52:40 »

aynen katılıyorum arkadaşıma son nokta olmuş 2200 var burda 2. el kardeşim heryerde de bulunur tahminimce
Yavuz KORKMAZ
1974 Hendek SAKARYA [img width=237 height=180]

SAKARYA POİNTER DERNEK BAŞKANI   05557616202- [email protected]     www.pointer54.tr.gg

• *
« Yanıtla #9 : 06 Aralık 2011, 17:58:45 »
mustafa abi berattayı öneriyorsun tmm güzel bir tüfek eskimez bir  tüfek ama beretta dediğin tüdek temizleri en azından 2500 tl browningde öyle bence hiç gerek yok o kadar para vermeye sonuçta bu tüfekle av yapacaksın merada düşer kalkarsın tüfek çizilir örnedğin tüfeğin sıkısını bulamazsın hadi trap atışları için desen tmm olabilir derim ama bence o paralara tüfek alıp ava gitmek akıllı bir davrnanış değil yerli tüfekleri bu kadar kötülemenize gerek yok hani armsan  ve ata denen tüfek markaları dünyaca nam yapmış bir marka  ben ata neo aldım 1100 tlye berettanın gördüğü işi görüyor hiçbir sorununuda görmedim atayıı armsanı yıllardır kullanan adamlar var hiçbir sorun yaşamamışlar o paralara tüfek alınır ama paran çoksa alırsın:)

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 06 Aralık 2011, 18:23:15 »
sadece stoeger dinle bu tavsiyeyi
rastgele
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #11 : 08 Aralık 2011, 19:39:42 »
stoeger m3500 nasıldır abiler..?

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 08 Aralık 2011, 20:13:24 »
bence akkar ın y otomatiklerini incele.vursan 92a bulursan ki sitede çok satılıyor ikinci elini tavsiye ederim.hemde sıfır fiyatlarının üçte birine.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

öcalözel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 08 Aralık 2011, 20:25:37 »
neo 12 den şaşma derim

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #14 : 08 Aralık 2011, 20:39:03 »
7 yıldır Ata kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Her avda iyi sonuç veriyor. :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #15 : 09 Aralık 2011, 08:43:08 »
şaşırdım valla herkes farklı isimlerden kullanıyor çok kararsız kaldım.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

• *
« Yanıtla #16 : 09 Aralık 2011, 16:44:26 »
emrah abi ben boşuna para savurcam avrupa tüfek alıcam dersen beretta ve browning ama hem işimi görsn avımı yapayım düzgün öldürmesi olan bir tüfek istiyorsanız ata neo başkada yok yani

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #17 : 09 Aralık 2011, 17:37:14 »
emrah abi ben boşuna para savurcam avrupa tüfek alıcam dersen beretta ve browning ama hem işimi görsn avımı yapayım düzgün öldürmesi olan bir tüfek istiyorsanız ata neo başkada yok yani
ilgin için sağol kardeşim.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 09 Aralık 2011, 19:18:46 »
Ata al kardeşim.Bu gün kim diyorsa beretta 10 tane ata yapar Ata kullanmamıştır.Yerli keleş gazlıları.Biz iki arkadaşımla da beretta ve Ata neo yu denedik.Hem delicilik hem de grupman konusunda Nal toplattı beretta ya.Ata neoyu gördükden sonra Beretta satıpda Neo alan avcı da çok gördüm.Ata al ister gazlı ister neo.Kesinlikle pişman olmazsın.Ben gazlısını kullanıyorum.5 senedir hiç bir problem yaşamadım.Hemde en ağır şartlarda kullandım tüfeğimi
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #19 : 10 Aralık 2011, 09:22:57 »
Ata al kardeşim.Bu gün kim diyorsa beretta 10 tane ata yapar Ata kullanmamıştır.Yerli keleş gazlıları.Biz iki arkadaşımla da beretta ve Ata neo yu denedik.Hem delicilik hem de grupman konusunda Nal toplattı beretta ya.Ata neoyu gördükden sonra Beretta satıpda Neo alan avcı da çok gördüm.Ata al ister gazlı ister neo.Kesinlikle pişman olmazsın.Ben gazlısını kullanıyorum.5 senedir hiç bir problem yaşamadım.Hemde en ağır şartlarda kullandım tüfeğimi
atanın hangi modelini tavsiye edersin gazlı ile diğerinin farkı ne bilgi verirmisin?

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Doğan İLGÜN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 10 Aralık 2011, 10:17:17 »
Akkar Altay L kamuflaj (Left Hand) tüfeği kullanıyorum 3 senedir.şu ana kadar sorunsuz çalıştı.bence ideal bi tüfek.
ama yazdığın tüfeklerin hepside senin işini görür diye düşünüyorum.Paran hangine yetiyorsa onu al kardeşim.
Kazasız Belasız avlar dilerim.
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2011, 10:22:14 Gönderen: Doğan İLGÜN »
Doğan İLGÜN
1978 BURSA

Çevrimdışı Dinçer KURT

• *
« Yanıtla #21 : 10 Aralık 2011, 13:20:00 »
benim otomatiğim tam da bu dostum

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=991

Akkar / altay  hoş seri tüfek ama ben süper poze almadığıma pişman oldum sonradan bunuda belirteyim...
Dinçer KURT
1988-Mersin

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 10 Aralık 2011, 18:56:57 »
atanın hangi modelini tavsiye edersin gazlı ile diğerinin farkı ne bilgi verirmisin?
  Emrah ikiside çolk güzel.Ben gazlı kullanıyorum.Tavsiye ederim.Ama neolarda çok güzel
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #23 : 12 Aralık 2011, 08:44:55 »
Akkar Altay L kamuflaj (Left Hand) tüfeği kullanıyorum 3 senedir.şu ana kadar sorunsuz çalıştı.bence ideal bi tüfek.
ama yazdığın tüfeklerin hepside senin işini görür diye düşünüyorum.Paran hangine yetiyorsa onu al kardeşim.
Kazasız Belasız avlar dilerim.
eyvallah abi

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #24 : 12 Aralık 2011, 08:46:48 »
benim otomatiğim tam da bu dostum

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=991

Akkar / altay  hoş seri tüfek ama ben süper poze almadığıma pişman oldum sonradan bunuda belirteyim...
bende bir tanede çifte var onun için düşünmüyorum.bir tane otomatik aldımmı denktir.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL