Gönderen Konu: KÖPEĞİM HAKKINDA YORUM BEKLİYORUM THEERE COLOR TEŞEKKÜRLER  (Okunma sayısı 5812 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali TEKİN

• *
  • ÇANAKKALE MERKEZ AVCISI
USTALARIN TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM

Ali TEKİN
1977 çanakkale

Çevrimdışı Ahmet UZELLİ

• Müdavim Üyemiz
  • RASTGELE
Ynt: KÖPEĞİM HAKKINDA YORUM BEKLİYORUM THEERE COLOR TEŞEKKÜRLER
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2011, 14:19:50 »
Seterden anlamam anne baba yazarsan takip edenler bilgi verecektir. yeri şahane olmuş fakat seramik soğuk olur, yinede bir köşesinde toprak olmasında fayda var.toprakta yatıp güneşlenmesi için,tırnakları ile toprağı eşmesi vs tuvaletini toprağa yapmaya alışır.

Hayırlı olsun.
Ahmet UZELLİ 
1968 BURDUR Bulunduğu il İZMİR 
http://www.deutsch-kurzhaar.de/

upload pics

Çevrimdışı Ender GİRGİÇ

• *
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2011, 14:26:26 »
kardeşim köpeğin çok güzel allah nazardan saklasın yerinde çok güzel tebrik ederim yanlız burda sana bir tavsiyem olacak yerler fayans görüldüğü gibi köpeklerin ayak yapısının gelişiminde fayans tehlike bir durum yavru köpek devamlı oşarken ve tele 2 ayak atladığında bu yavrunun ayak gelişimini yapısını olumsuz etkiliyor kaymaktan dolayı ayakları çarpık ve şekilsiz olma şansı yüksek o yüzden dolaştığı yere birşey uydur ser yoksa ayak problemiyle ileride karşılaşabilirsin saygılar
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2011, 14:27:32 Gönderen: Ender GİRGİÇ »
Ender GİRGİÇ
1971-İSTANBUL
0543 457 92 99

ŞAMPİYON PARİS

Çevrimdışı Ali TEKİN

• *
  • ÇANAKKALE MERKEZ AVCISI
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2011, 14:34:42 »
tşk ederim tavsiyelerinizi dinleyeceğim ben ilk defa seter besliyorum eğitiminde yapmam gereken bir püf noktası varmı tşk
Ali TEKİN
1977 çanakkale

Çevrimdışı Ender GİRGİÇ

• *
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2011, 21:53:28 »
köpeğin şu anda 2 veya 3 aylık galıba şimdi glişimini tamamlamasını sağla iyi bak besle ne kuş göster nede kanatla oynat hiç birşey yapma yanlıza onla oyna arabaya bindir dolaştır biraz köpeğini sosyelleştir arada bir çatapat tabancası at sese alışsın şimdilik bu kadar
Ender GİRGİÇ
1971-İSTANBUL
0543 457 92 99

ŞAMPİYON PARİS

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2011, 00:20:57 »
maşallah çok güzel görünüyor...tavsiyem seramik olan kısıma bir karış kalınlıgında kuru toprak ser daha saglıklı olurlar.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Süleyman BALCI

• *
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2011, 10:37:51 »
Güle güle besleyin güzel köpek. Çok bilirlik olarak algılanmasın ustalar daha iyi bilirler ama benim de dikkatimi çeken ilk şey Ender bey de demiş kafes telleri. Arka ayak üstüne kalkıp tellere tırmandığında arka ayaklarıyla ilgili sorun yaşarsınız ve içeri doğru çarpık şekilli ayakları olur. Sonuç olarak ta büyüdükten sonra köpeğiniz koşarken ya da yürürken ayakları sürekli otlara takılacağından çabuk yorulur ve istediğiniz gibi iyi koşan bi seter olamaz hiçbirzaman. Benim tavsiyem tellere dışardan, yukardan aşağı doğru bi örtü, sunta, karton vs bişeyle kapatın köpek sizi ya da başka bişeyi görünce tellere yüklenmesin.
Süleyman BALCI
1981 ANTALYA
0 533 771 52 00
[email protected]
BİZİ BİLEN BİLİR, BİLMEYEN KENDİ BİLİR...

Çevrimdışı Hamdi NURDOĞAN

• *
« Yanıtla #7 : 01 Aralık 2011, 18:23:04 »
benim fikrimde aynı yere kaydırmayan birşey dökün. ve kafesin köpek dört ayak iken ulaştığı tel boyu üzerini bıranda ile örtün böylece sizi görmek için iki ayakları üzerine kalkmaz .siz yanına gidince sevgi gösterisi yapmak için iki ayağı üzerine kalkmaz buda köpeğinizin arka kısmının bozulmasını önler.sizi görmek ve etrafa bakmak için eyilsin .  şimididen kolay gelsin sadece gezdirin .köpeğe iyi bakmak uğruna köpeği şişirmeyin.sürekli fit kalsın .köpeğin iri olması iyi olması diyildir çünkü seterler obeziteye çok çabuk kapılırlar.
Hamdi NURDOĞAN
31.01.1980

Ula MUĞLA

Çevrimdışı İbrahim GEMİCİ

• *
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2011, 13:25:50 »
KATILIYORUM
İbrahim YAZICI
1966 BARTIN

Çevrimdışı Cahit ÇAKIR

• *
« Yanıtla #9 : 14 Aralık 2011, 18:41:40 »
Köpeğiniz çok güzel, iyi bakın. Benim de buna çok benzeyen setterim vardı ama çalındı, sen de dikkatli ol.
Cahit ÇAKIR
1966 Çanakkale

Çevrimdışı Olcay AYTAÇER

• *
« Yanıtla #10 : 14 Aralık 2011, 19:19:16 »
güzel köpek inşallah bol avlar yaparsınız güzel bir eküri olursunuz.
Olcay AYTAÇER
1983 İZMİR    KENA--OLCAY MUHTEŞEM İKİLİ

gif image hosting

Çevrimdışı İbrahim AKSOY

• *
« Yanıtla #11 : 14 Aralık 2011, 21:09:24 »
benim fikrimde aynı yere kaydırmayan birşey dökün. ve kafesin köpek dört ayak iken ulaştığı tel boyu üzerini bıranda ile örtün böylece sizi görmek için iki ayakları üzerine kalkmaz .siz yanına gidince sevgi gösterisi yapmak için iki ayağı üzerine kalkmaz buda köpeğinizin arka kısmının bozulmasını önler.sizi görmek ve etrafa bakmak için eyilsin .  şimididen kolay gelsin sadece gezdirin .köpeğe iyi bakmak uğruna köpeği şişirmeyin.sürekli fit kalsın .köpeğin iri olması iyi olması diyildir çünkü seterler obeziteye çok çabuk kapılırlar.
İbrahim AKSOY
1987 Balıkesir

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #12 : 14 Aralık 2011, 22:01:24 »
ömrü uzun olsun sizi tebrik ederim köpeginize deger verdiginiz kulubesinden belli arkadaşlar geregini söylemişlerr

bilal paşa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 15 Aralık 2011, 22:55:10 »
maşallah ... hayırlı olsun ...

Çevrimdışı Ali DOĞAN

• *
« Yanıtla #14 : 08 Ocak 2012, 12:32:27 »
selam.hayrını görün.nacizhane fikrim olarak çok güzel bir kan görünümünde.yavru yanıltabilir ama sanırım pianni cianni kanı var bu köpekte.çok güzel.anne baba fotografı olsa daha kesin yorumlar yapılabilir. birde daha önemlisi çok kıymet verdiginiz belli ama zeminde beteon ve fayans gibi döşemeler hayvanı hasta etmeye,kalça çıkıgı,böbrek sorunları yaşatmaya çok müsaittir.sizi görmek isteyen köpegin arka ayaklarının üzerine kalkmasıda süreklilik arz ettiginde ayaklarda çarpıklık yaratır.en iyisi toprak zemindir.yattıgı yerede talaş dökmenizi tavsiye ederim.saygılar..rastgele...
Ali DOĞAN
1972 ANKARA

Çevrimdışı Ahmet KUŞÇU

• *
« Yanıtla #15 : 08 Ocak 2012, 14:10:35 »
Güzel köpek benim tavsiyem yemek ve su kabının altına yüksek birşey koy köpeğin kafasını aşağıya eğmeden yesin. Böylelikle ona alışıp av sırasında havadan koku alma yeteneği de gelişecektir..

Çevrimdışı Kadri KASAPOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 08 Ocak 2012, 19:13:06 »
Maşallah hayırlı ugurlu olsun

Kadri KASAPOĞLU  05374961110
1985 ANTALYA / ALANYA