Kısa günün bereketi bu gün sitemiz üyesi bilal şefik kardeşimizin düğününe davetli olduğum için saat 12 ye kadar avlanalım dedik ve sabah saat 7 de avımıza başladık çok güzel fermalar gördük ve leydinin 4 fermasında 3ünü vurmak nasip oldu.1 tanede manke gitti.bu av dan karelerle sizleri baş başa bırakıyorum.asıl kamerayla çekim yapılacak gün bu günmüş ama mera sık çalılık olduğu için kameramı zarar görür endişesinle götürmemiştim ama çok pişmanım inşallah böyle güzel ava bir daha denk gelirim.
Uploaded with
ImageShack.usbu avda bana eşlik eden av ekibim ustam nevit yılmaz,arkadaşım burhan,abim şaban toparoğlu.Bu gün burhan arkadaşımın seteride bi harikaydı bayıldım fermadaki sitillerine ama 3 tane çulluk fermasında 2 sine tüfek sıkıp vuramayışı 1 inede sık çalı olduğu için tüfek atamayaşı onu çileden çıkardı ama neyseki seteri messa yinede onun yüzünü güldürdü ve fermasındaki kekliği vurdu.Ustamda yeni yavrusunla yine 1 tane çulluk vurma şerefine nail oldu.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us11/26/2011 CUMARTESİ KISA AVIMIZDAN BU KADAR TÜM DOSTLARA RASGELSİN