0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel bir yavru Hayırlı olsun...
hayırlı uğurlu olsun murat arkadaşın köpekleri gerçekden çok güzel
HEM ANNE HEM BABA KALİTELİ YAVUNUZ HAYIRLI OLSUN
fehmi öncelikle gelip miafirim oldugunuz için özhan hocam veysel kardeşim ve sana teşekkür ederim her zaman başımın üstünde yeriniz var kendime ayırmış oldugum dark, dream,ve dexter ı özenle seçip ayırdım sana dream ribot nasip oldu ama bu yavru , ha sende ha bende , inşallah dream RİBOT taşıdıgı isimin hakkını verecek güzel işlere imza atacaktır RİBOTla sana yarışmalarda bol derece kazandırmasını avlarında fermalarında bol bool av vurmanı dilerim YALVAÇtan saygı ve selamlar...Temenlilerin için teşekürler murat,ribot la henüz tam bir diyolok kurmamamıza rağmet ilk mera gezintisinde fermasını gördüm,inşallah geleceği parlak olur.Yalvaç daki tüm dostlara selam.
fehmi abi ribotla bol fermalı avlar dilerim, çok güzel bir batım tüm yavrular iyi çıktı ,kokuları çok yüksek ,en yakın zamanda bende siteye yükleyecegim, tanıştıgımıza memnun oldum arkadaşlara selamlar..
fehmı abıcım hayırlısı olsun rıbot gercekten güzelbı kandan gelme alfadan sonra böyle bıkanı bulmak ıcın cok ugtaştın murat kardeşimizde senı kırmadı inanıyorum rıbot sen le bı harıkalar yaratacak hayırlı olsun
Hayırlı olsun Fehmi abi... İnanıyorum ki Ribot elinde değerli bir taş gibi işlenip en kısa zamanda bir mücevher olarak bizlere yüzünü gösterecektir...
Hayırlı ugurlu olsun fehmi abi Altından Sarraf anlar sen yeni köpegini de en iyi şekilde işlersin.. Alanya dan Selamlar
hayırlı olsun fehmi kardeşim.
Hayırlı olsun güzel yavru kazası belasız bol fermalı avlar...
çok iyi kan sizin gibi usta ellerde çok iyi işler yapacaktır
çok iyi kan sizin gibi usta ellerde çok iyi işler yapacaktır hayırlı ugurlu olsun..
Fehmi abi yeni köpeğin Ribot hayırlı uğurlu olsun inşallah mera yarışmalarında ismine yakışır bir şekilde meraların tozunu attırır.
hayırlı olsun ..........