Gönderen Konu: Yeni Transferim BETY  (Okunma sayısı 9452 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
Yeni Transferim BETY
« : 18 Kasım 2011, 10:42:19 »

Değerli arkadaşlar,bu da benim yeni kızım Bety.İzmirden Hakan BECER abimizin bana kazandırdığı bu güzel kızımla Torosların tadını çıkarmak istiyorum.Bölgemin sarp ve soğuk avlakları pointerime randıman verdirmediğinden birde continantel bir ırk denemeye karar verdim,sağolsun hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan yavruyu bana gönderen dost canlısı Hakan abiye hepinizin huzurunda teşekkürü bir borç bilirim.İnşallah güzel kızımıda kazasız belasız yetiştirip önümüzdeki sezona hazırlarım.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Mustafa ERTAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCI AVINI ALIR...
Ynt: Yeni Transferim BETY
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2011, 11:08:04 »
İşallah dilediğiniz gibi olur emeklerinizin karşılığını alırsınız tüğü kadar ömrü boll olsun.
MUSTAFA ERTAN

Çevrimdışı Ahmet UZELLİ

• Müdavim Üyemiz
  • RASTGELE
« Yanıtla #2 : 18 Kasım 2011, 13:58:06 »
Ahmet hayırlı olsun yeni kurzhaarın, dişi bir kurzhaara göre yapısı güzel  iyi bir bakımla ve yavru maması ile daha sağlıklı gelişimini tamamlar.

yanlız zincirde bağlı olması arka ayaklarda açılma ve fizksel bozukluğa yol açabilir, yerin müsaitse günün belli saatlerinde güneş gören serbest gezebileceği ve korunabileceği bir yer yaparsan fizksel gelişimi daha sağlıklı olur.

Ahmet UZELLİ 
1968 BURDUR Bulunduğu il İZMİR 
http://www.deutsch-kurzhaar.de/

upload pics

Çevrimdışı Erol KAHRAMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 18 Kasım 2011, 14:09:13 »
ahmet  hayırlı  olsun kardeş  güzel köpeğe  benziyo sizin  oralarda  keklik boldur  kekliğe  sok bakalım ne yapacak o zaman  belli olur  allahım gönlüne göre  versin

EROL KAHRAMAN 1980 KONYA /merkez

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 18 Kasım 2011, 14:18:47 »
ahmet hayırlı olsun dostum....
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

burak ertan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2011, 01:09:41 »
MAŞALLAH.....HAYIRLI OLSUN..............

Çevrimdışı Hasan GÜZEL 46

• *
  • Arkandan konuşanların her daim bir adım önündesind
« Yanıtla #6 : 19 Kasım 2011, 15:54:01 »
güzel köpekmiş avı bol olsun kardeşim
Arkandan konuşanlardan daima bir adım öndesindir...

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2011, 18:56:47 »
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim,elimden geldiğince daha iyisini yapmak için gayret gösteriyorum,inşallah yüzümü kara çıkarmaz.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Eser ŞENGÜL

• *
  • A REAL DREAM KURZHAAR
« Yanıtla #8 : 20 Kasım 2011, 14:07:54 »
Hayırlı olsun kardeşim gerçekten güzel ve yetenekli sülalesi olan bir yavru sahibi oldun ,
dilerim köpeğini doğru şekilde eğitir yetiştirir ve keyifle uzun yıllar avlanırsın,
birde dost tavsiyesi 3 aylık bi köpeği kekliğe sokmak gibi bir cahillik yapma sakın onun kemikleri daha çok taze sonra ömür boyu pişmanlık yaşama selamlar...
Eser SENGUL
İZMİR /Bornova 1980
[email protected]

image hosting png

Çevrimdışı İsmail KAYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 20 Kasım 2011, 19:04:40 »
 Ahmet kardeşim doğru adresten ve isabetli eşleşmelerden kanıyla soyuyla görünüşüyle mükemmel üstü bir kurzhaar a sahipsin hayırlı vede ömürlü olsun. Yalnız şunuda sölemeden edemiyeceğim nacizane bir dost olarak şahsen ahmet uzelli abimin vede eser şengül kardeşimin dizelerinde beyan ettiği bilgileri uygulamanı bende şahsen kurzhaar yavrunun gelişimi açısından şiddetle tavsiye ederim.
1971-MERSİN    Dürüstlük pahalı bir mülktür . Ucuz insanlarda bulunmaz .

Çevrimdışı Hüseyin PİŞKİN

• DOZER
  • *
  • "Taş kırılır, tunç erir; ama Türklük ebedidir"
    • [url=http://2.imgland.net/Nrpt86.jpg][img]http://2.imgland.net/Nrpt86.jpg[/img][/url]
« Yanıtla #10 : 22 Kasım 2011, 18:01:29 »
Ahmet almış olduğun yavru hayırlı uğurlu olsun  hakan kardeşimizden bu yavrulardan beti olanıda bende şimdiden bol şanslar dilerim

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2011, 20:54:42 »
Hayırlı olsun kardeşim gerçekten güzel ve yetenekli sülalesi olan bir yavru sahibi oldun ,
dilerim köpeğini doğru şekilde eğitir yetiştirir ve keyifle uzun yıllar avlanırsın,
birde dost tavsiyesi 3 aylık bi köpeği kekliğe sokmak gibi bir cahillik yapma sakın onun kemikleri daha çok taze sonra ömür boyu pişmanlık yaşama selamlar...
İnşallah dilediğim gibi bir köpek olur,tavsiyen içinde sağol şu an sadece ön eğitimleriyle idare ediyoruz,av kısmına daha bende pek sıcak bakmıyorum.
Ahmet kardeşim doğru adresten ve isabetli eşleşmelerden kanıyla soyuyla görünüşüyle mükemmel üstü bir kurzhaar a sahipsin hayırlı vede ömürlü olsun. Yalnız şunuda sölemeden edemiyeceğim nacizane bir dost olarak şahsen ahmet uzelli abimin vede eser şengül kardeşimin dizelerinde beyan ettiği bilgileri uygulamanı bende şahsen kurzhaar yavrunun gelişimi açısından şiddetle tavsiye ederim.
Sağol İsmail abi tavsiyelerinizi dikkate alıcam.Zaten bu yavruyu alırken biliyorsun senin rolün büyüktü.
Ahmet almış olduğun yavru hayırlı uğurlu olsun  hakan kardeşimizden bu yavrulardan beti olanıda bende şimdiden bol şanslar dilerim
Çok sağol Hüseyin amca senin yavrunda hayırlı olsun,inşallah yüzümüzü güldürürler.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

• DOZER
  • *
    • [url=http://2.imgland.net/Nrpt86.jpg][img]http://2.imgland.net/Nrpt86.jpg[/img][/url]
« Yanıtla #12 : 30 Kasım 2011, 19:47:43 »
Ahmet benim beti her hafta av görmeye başladı  aportları çok sağlam kokularıda muazzam vurulan çulluk ları  beti getiriyor tavşan aportu  daha güzel  sende hafta sonları  götür  ava  göreceksin her hafta aşama kaydediyor  benim avantajım usta puanterimin olması  mera yarışmalarına sokmıyacaksan  her hafta götür ava

Çevrimdışı Lütfi TÜRE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 30 Kasım 2011, 21:45:52 »
   Güle güle büyüt.Şeklini alacağı 12 inci ayda daha güzel görünecektir,emin olabilirsin......
Lütfi Türe
1971 Burdur

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
« Yanıtla #14 : 01 Aralık 2011, 17:29:27 »
Ahmet benim beti her hafta av görmeye başladı  aportları çok sağlam kokularıda muazzam vurulan çulluk ları  beti getiriyor tavşan aportu  daha güzel  sende hafta sonları  g..ür  ava  göreceksin her hafta aşama kaydediyor  benim avantajım usta puanterimin olması  mera yarışmalarına sokmıyacaksan  her hafta g..ür ava
Ahmet amca senin hesap bir yetişkin pointerde bende var,onunla avlanıyorum fakat bu ne iştir anlamadım.Bazı bu işe gönül vermiş abilerimiz aman ha erken yaşda ava sokma diyor,bazılarıda ne kadar erken sokarsan o kadar yararlı olur diyor :).Yani aşşa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.Senin anlattıklarında işin açığı beni iyiden iyiye iştahlandırdı.Ben daha ferma eğitimlerine başlamadım,sadece otur bekle yaptırıyorum.Bu hafta sonu nasipse bi ava gidecem,götürsemmi götürmesemmi tereddütte kaldım.Ayrıca benim yarışmalarla felan bi işim olmaz,bizimkisi varsa yoksa av.
   Güle güle büyüt.Şeklini alacağı 12 inci ayda daha güzel görünecektir,emin olabilirsin......
Sağol Lütfi abi,inanılmaz şekilli olacağı kesin,birde avcı olursa tadından yenmez. ;)
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Muammer BİNARBAŞI

• Adı Avcı
  • Müdavim Üyemiz
  • AVCININ USTALIĞI, ÇOK AVLAMAKLA ANLAŞILMAZ
« Yanıtla #15 : 01 Aralık 2011, 17:36:14 »
AHMET KARDEŞİM YENİ KUZUN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN İNŞALLAH; SONUNDA SENDE KURZHARA YATAY BİR GEÇİŞ YAPTIN BAKALIM, İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE YETİŞTİRİRSİN, SELAMLAR.!   
Muammer BİNARBAŞI
0 Rh + 1968 KONYA
AVCI NİCE YÖNTEM VE TUZAK BİLİRSE, AYIDA BİR OKADAR YOL BİLİR.!

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #16 : 01 Aralık 2011, 22:04:09 »
hayırlı olsun ahmetcim gayet güzel..
Murat AKGÜN
1981-ısparta/Yalvaç cep: 0 533 212 42 22     

• DOZER
  • *
« Yanıtla #17 : 02 Aralık 2011, 18:59:28 »
Ahmet  ben çocukluğumdan beri av köpeği bakıyorum  çünkü iki dayım var ikiside avcı ben onların ekmek çıkınlarlarını taşırdım  ben onların yanında yetiştim  köpeği nekadar ava götürürsen köpek okadar  düzgün basıyor yere  her hafta aşama kaydediyor kıf yarışmalarına sokacaksan  6-7 ay  köpeği  ava alıştırma köpek ezilmediği için daha ayaklı oluyor birde kaliteli mama verirsen köpeğin gelişmesini  daha güzel görürsün bu hafta betiyi hakan kardeşimin yanına götürdüm  hakan bile çok güzel gelişmiş abi dedi  bize manken lazım değil kardeşim bize av köpeği lazım selamlar abicim

bilal paşa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 03 Aralık 2011, 21:48:44 »
maşallah

Çevrimdışı Suat EREN

• *
  • Dünya sevgiyle yaşar birlikte yaşatalım
« Yanıtla #19 : 03 Aralık 2011, 21:58:56 »
            Hayırlı olsun Ahmet,poınter'dan vazgeçmek he! çok zor olsa gerek nasıl başardın hayret, kurzhar'ın çok güzel maşallah uzun yıllar beraber nice avlar diliyorum,rasgele.

Suat EREN
1968 YALOVA

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
« Yanıtla #20 : 04 Aralık 2011, 01:06:43 »
           Hayırlı olsun Ahmet,poınter'dan vazgeçmek he! çok zor olsa gerek nasıl başardın hayret, kurzhar'ın çok güzel maşallah uzun yıllar beraber nice avlar diliyorum,rasgele.

Yok hayır Suat abi,pointerden vazgeçmedim,sadece bölgemizin avlakları çok sarp,pointeri yıpratıyor birde kurzhaarı deneyim dedim. :)
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı İmren SAZAK

• *
« Yanıtla #21 : 04 Aralık 2011, 02:41:29 »
Tekrar hayırlı olsun. Köyümün eniştesi :))
Mersin/Mut

Çevrimdışı Erdal ERGUN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 04 Aralık 2011, 09:07:32 »
ayırlı olsun ahmet kazasız avlarda avlanmak nasip olsun
Erdal ERGÜN
0 541 499 79 79       BURDUR 1971

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2011, 00:57:55 »
hayırlı olsun ahmetcim gayet güzel..
Sağolasın Murat abi,o güzelliğe birde avcılık ekleyebilirsek ne mutlu bize.
Tekrar hayırlı olsun. Köyümün eniştesi :))
Haaaaaahhhaaaaaahhhh,sağolasın kayınço  ;D ;D ;D.
ayırlı olsun ahmet kazasız avlarda avlanmak nasip olsun
Sağol abi inşallah.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut