Ahmet benim beti her hafta av görmeye başladı aportları çok sağlam kokularıda muazzam vurulan çulluk ları beti getiriyor tavşan aportu daha güzel sende hafta sonları g..ür ava göreceksin her hafta aşama kaydediyor benim avantajım usta puanterimin olması mera yarışmalarına sokmıyacaksan her hafta g..ür ava
Ahmet amca senin hesap bir yetişkin pointerde bende var,onunla avlanıyorum fakat bu ne iştir anlamadım.Bazı bu işe gönül vermiş abilerimiz aman ha erken yaşda ava sokma diyor,bazılarıda ne kadar erken sokarsan o kadar yararlı olur diyor
.Yani aşşa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.Senin anlattıklarında işin açığı beni iyiden iyiye iştahlandırdı.Ben daha ferma eğitimlerine başlamadım,sadece otur bekle yaptırıyorum.Bu hafta sonu nasipse bi ava gidecem,götürsemmi götürmesemmi tereddütte kaldım.Ayrıca benim yarışmalarla felan bi işim olmaz,bizimkisi varsa yoksa av.
Güle güle büyüt.Şeklini alacağı 12 inci ayda daha güzel görünecektir,emin olabilirsin......
Sağol Lütfi abi,inanılmaz şekilli olacağı kesin,birde avcı olursa tadından yenmez.