Gönderen Konu: YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM  (Okunma sayısı 3205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
« : 17 Kasım 2011, 10:18:45 »
Saygı değer ustalarım elimde 3 aylık dişi bir kurzhaar var temel itaati oturmuş durumda fermada öyle yalnız benim sorunum köpeğimi beslediğim yeri telle çeviremiyorum 3 aylık olana kadar serbesti ama şimdi tasmaya bağlamak zorundayım kimi kesinlikle olmaz diyor kimide hiçbir sakıncası yok diyor lütfen bilgili ustalarımdan yorum bekliyorum 3 aylık yavrumu artık tasmaya bağlasam bişey olurmu şimdiden teşekkür ederim...
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Hasan GÜZEL 46

• *
  • Arkandan konuşanların her daim bir adım önündesind
Ynt: YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2011, 15:58:03 »
Bir süre sıkıntı yaşarsın ama zamanla alışır tasmayı tak ama köpek tasmayı cıkarmaya çalışacaktır sağlamlığını kontrol et alışınca kafeste gibi olur neticede imkanlar dahilinde yapılacaklar yapılır kafes yoksa tasma şart serbest bırakırsan bozulur
Arkandan konuşanlardan daima bir adım öndesindir...

Çevrimdışı Metin GÜÇ

• *
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2011, 23:35:52 »
Tasmanı tak.Ama sağlam  olsun.Tasma ile bağada alıştır.Av köpeği tasmasız olmaz. Hem tasmaya hem bağa alışır hiç bir şey olmaz. İlk baştan biraz cık sıkıntı çekersin ama sonradan rahat edersin. Selamlar.
Metin GÜÇ
1947 Mudurnu - BOLU

Çevrimdışı Eser ŞENGÜL

• *
  • A REAL DREAM KURZHAAR
« Yanıtla #3 : 20 Kasım 2011, 14:16:11 »
Kemal kardeşim ,

Tasma  sıkıntı yaratmaz yanlız dikkat etmen gereken bir kaç nokta var bunları sana kısaca söyliyeyim,
bağladığın zincir yada ip en az 2 metre uzunlukta olsun cevresinde dolanma ihtimali olan herşeyi kaldır bağın iki tarafındada fırdöndü olursa çok iyi olur ve köpeğin gün içerisinde mutlaka güneş ışığı görmeli günlük vitamin, beslenme ve egzersiz ihtiyacını doğru karşılarsan bağlı kalmasında hiçbir sorun olmaz inşallah işine yarar selamlar...
Eser SENGUL
İZMİR /Bornova 1980
[email protected]

image hosting png

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2011, 15:00:01 »
Merhaba Arkadaşm ,
Tasma ya alışır tabiki sıkıntı olmaz fakat kesinlikle gezeceği bir alan olması önemli ve günlük egzersizlerini yaptır muhakkak . Ayrıca Eser beyin söylediği gibi güneş görmesi gerçekten çok önemli.Özellikle kış yavrularında bu durum daha da önemlidir . Güneşten alması gereken vitaminleri alamaması köpekte ciddi rahatsızlıklar oluşturabiliyor.Bir köpeğme bi süre bakamAIĞIM İÇİN  arkadaşm bakmıştı oda kapalı yerde bakmıştı köpeğin bacakları yamulmuş raşitizm olmuştu zira düzeltene kadar çok uğraşmştım .
Saygılar;
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2011, 23:41:37 »
Saygı değer abilerim hepinize vermiş olduğunuz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim gerçekten öğrenmek istediğim bilgilerdi bunlar.Egzersize gelince ben yavrumu gemide besliyorum zaten akşama kadar serbest koca gemide bi aşağı bi yukarı koşturup duruyo ve güneşide bol yalnız akşam kümesini kapayınca sabah kümese pisliyo tasmaya bağlayıncada pislediği yerde gezerken tasma sürülüyo ve heryer b..k içinde kalıyo buna bi çare yoktur heralde inşallah büyüdükçe pislik sorunundanda kurtulurum tekrardan hepinize teşekkür ederim.
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2011, 19:13:40 »
Buna da çare olarak yemek verdikten sonra dışarı çıkartın , yemekten kısa süre yapacaktır tuvaletini az hareket etmesyle birlikte , eğer iki öğün veriyorsanız her öğünden sonra dışarı çıkartın yerine kirletmemesi gerektiğini anlayacaktır .Ancak bu söledklerim düzenli bir saat periyoduna göre beslenen köpekkler için geçerlidir.Eğer siz düzensiz bir saat ile  besliyorsanız oda tutamadığı zaman direk yapacaktır . Bu probleme çözüm bulmak için tam eğitim zamanında şu an köpeğiniz.Baştan işi sıkı ve düzenli tutarsanız kısa sürede sorununuz çözülecektir.Tuvalet eğitimi ile ilgili bilgi sahibi değilseniz.Kısa bir araştırma yapabilrsniz.Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırız yine.
Kolay gelsn
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #7 : 27 Kasım 2011, 00:40:27 »
Ustam yavruyken kümese pislemeye alıştı kapısı kapalıydıdiye şimdi hala devam ediyo 3buçuk aylık oldu hala çişi yada kakası geldiğinde kümese gidiyo
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload