Gönderen Konu: eber gölü??  (Okunma sayısı 5293 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dr.Hakkı TURAN

• *
eber gölü??
« : 15 Kasım 2011, 23:14:10 »
Selam arkadaşlar,bir arkadaşımız ısrarla ve tanıdıklarının önerisi üzerine eber gölüne ördek avına gitmemizi istiyor.eber gölüne ava giden arkadaşların önerileri çok makbule geçecektir.tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim..
Dr.Hakkı TURAN
1964 Yatağan/MUĞLA
(Pamukören/AYDIN)

Çevrimdışı Gökhan GÜRBÜZ

• *
Ynt: eber gölü??
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2011, 15:36:02 »
Eber gölü Afyon ili Çay ilçesinin Eber isimli kasabasından dan alır ismini. Göl Bolvadine kadar uzanır. Genellikle Bolvadin sınırında ördek avı yapılıyor. Ben ava gitmedim ama gölü gördüm. Avcılar Bolvadin kıyılarında avlanıyorlar bildiklerim bukadar.
Gökhan GÜRBÜZ
1974 KARAMAN

Çevrimdışı Çağıl ÇIRAKOĞLU

• *
  • 5338649991
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2011, 15:49:55 »
ben sezon açılışında ordaydım ....gölde çok avcı vardı ,ördek te çok azdı olanlarda küçük ördekti ....geçen senede ava yasakmış  fakat biz ve bölgedeki diğer avcılar pek umduğumuzu bulamadık ayrıca gölün su derinliği çok azdı bazı yerlerde tekne karaya oturuyordu...tabii ördek kötü havaların av hayvanı ...şimdi durum nedir pek bilmiyorum ....
Çağıl ÇIRAKOĞLU
1979 boğaztepe / KIBRIS
o5338649991

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2011, 15:54:06 »
Hakkı Bey, Güvendiğiniz bir kayıkçınız yoksa hiç gitmeye heveslenmeyin bile.
Dalaverenin bini bir para.....
Evvel ki sene Yakasenek tarafından girdik göle,
Girmez olaydım :) :) :)
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Hüseyin AKTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2011, 16:13:19 »
ramazan abinin dediği gibi  işi bilen kayıkcınız yoksa gıtmeyı dusunmeyı butun iş kayıkcıda bıtıyo
Hüseyin AKTEPE
1980 selçuk-izmir
0532 301 20 03

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2011, 16:52:55 »
dün bir gazetede okumuştum uluabat gölünde bir arkadaş teknesiyle alabora olmuş  ve vefat etmiş.ben ördek avını çok severim ve çok yaparım.fakat kayıkla değil.kayıkla avcılık yapacak arkadaşlarada tavsiyem dikkatli olmaları.son zamanlarda böyle vakalar çoğaldı.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Serkan ERTENLİCE

• *
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2011, 17:01:00 »
2 3  hafta önce arkadaşlar gittiler konaklama kayık dahil günlük 75 tl yeşil yokmuş ama yinede kirik kaşık güzel av yapmışlar vurduğun avı tanesi 2 tl ye temizliyorlarmış odada soban hazırlanıp yakılıyormuş konaklama yerinden kayığa kadar tıraktörle götürüyorlarmış hatta mühreye kadar atıyorlarmış güzeldi dediler hatta bizde düşünüyoruz gitmeyi yanlız önceden aramak lazımmış isterseniz numaralarını alabiliriz arkadaşlardan. 
Serkan ERTENLİCE
1977 GAZİANTEP
KARDEŞ MECBURİ ARKADAŞTIR,ARKADAŞ SEÇİLMİŞ KARDEŞTİR

Çevrimdışı Süleyman DALAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 28 Aralık 2011, 18:39:47 »
eber golu bana 30 km haftaya bende av yapacam eberde cevresi koylu kayikcilar cok isnafsiz cok para aliyolar umdugun avida yapamiyosun dere karabag koyu var oranin kayikcillaliari biraz anlayisli dere karabag kiyisini tavsiye ederim

Süleyman DALAR
1973 FRANSA afyon

Çevrimdışı Serkan YILMAZ

• *
« Yanıtla #8 : 03 Ocak 2012, 14:48:34 »
  Bende müsait olduğum zamanlar eberde  avlanan biri olarak arkadaşların dediğine katılıyorum. Ben çay ilçesinde olan bir dostumun yanına gidiyorum.Kendisininde avcı olması sebebiyle gittiğimizde iyi avlar yapıyoruz fakat eğer göl çevresinde bu işi iyi bilen tanıdık bir kayıkçınız yoksa işiniz çok zor birde havayı çok iyi takip etmeniz gerek.hafta içi  şartlar ördek avı için çok güzel oluyor arkadaşım arıyor hafta sonu gelin güzel kuş var diyor 2 gün sonra hava değişiyor açıyor gidiyorsunuz doğru dürüst kuş olmuyor.birde eberde genelde ufak ördek çoğunlukta avı zevkli ama küçük ördek işte.Dediğim gibi eberde iyi av yapmak istiyorsan sağlam bir kayıkçı tanıyacaksın mühren sağlam olucak ve hava şartları müsait olucak. Şuna çok dikkat edin her kayıkçıyla ava gidilmiyor orda işi ticarete dökmüşler ördek olsada olmasada her av gününü boş geçirmek istemiyorlar telefon açtığınızda ördek var gelin ama nasip diyorlar gidiyorsunuz kuş felan yok ortada giderseniz size rast gelsin.
Serkan YILMAZ
1976 İSTANBUL/KDZ.EREĞLİ

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 03 Ocak 2012, 15:56:16 »
Eber de avlanan ve kayıkcı dostları olan biri olarak diyeceğim tanıdık ve güvenilirkayıkcı olmadan ve ördek var gelin denmeden eberin kahrı çekilmez.
DOĞRU SÖZE NE DENİRKİ AFYONLU OLMAMA RAĞMEN 2005 YILINDAN BERİ BİR KEZ BİLE GÖLE GİRMEDİM....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg