0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşşallah rio güzel bir yavru gelecekte güzel işler çıkaracağınıza eminim hem anne hemde baba olarak iyi bir kan ömrü uzun olsun
İbrahim maşallah çok güzel bir yavru nice avlarda birlikte olmanızı diliyorum
İbrahim maşallahı var tüyü kadar ömrü olur inşallah allah kalbine göre vermiş MAŞALLAH.
..büyüdükce daha da güzel olacaga benziyor ömrü uzun avı bol olsun rasgele........
maşallah. çok güzel bi pointer.
maşallah İbrahim,RİO yu görünce ölen köpeğim BOY'u görmüş gibi oldum.rengide,araması ve koku tutuşuda aynı:(inşallah uzun yıllar birlikte kzasız belasız birçok avlar yaparsınız rastgele...
maşallah ibrahim rio kendini çok geliştirdi uzun yıllar birlikte avlanmak dileğiyle
ibrahim kardeşim çok güzel bir pointerin var DEVİL DEL AKGÜN süper bir av köpegi olacak , senin yavrunun bir dişi kardeşide bende DEYZİ DEL AKGÜN de bende inşallah bende en yakın zamanda paylaşacagım.. tekrar maşallah.
maşallah... ömrü uzun avı bol olsun ... rastgele
ibrahim senin gibi avcılıga gönül vermiş olan bir arkadaşıma yakışacak bir pointer maşallah kanınıda inkar etmiyor inşallah yarışmalarda başarı avlarında güzel işler yapmasını dilerim ...ayrıca Devil Del AKGÜNe vermiş oldugun emeklerden dolayı teşekkür ederim..
İbrahim olacak bu.... maşallah
İbrahim kardeşim herşeyden önce, bu sağlam kanlardan yavru alıp bunu işeyerek buhale getirip pointer sevenlere doyum suz keyifli seyirler sunduğun için sana çoç çok teşekür ederiz.RİO babası ARION gibi çok sitilli ve meziyetli geleceği parlak bir yavru,bunu görüntülemiş olduğun çekimlerdede bütün camia görüyor sanırım,tartışılacak aksi yönde eleştirilecek başka birşeyde olduğunu san mıyorum çünkü herşey ortada.Evet ibrahim ARION-ALORA yavrularından birtaneside bana nasip oldu DREAM çok yüksek kokusu olan hareketli bir yavru,ama isminin tenafus etmesi zor olduğu için ben onun adını RİBOT olarak değiştirdim.Dilerim yarışma meraralarında ve av sahalarında beraber koşturmak nasip olur.görüşmek üzere Selçuğa selam...