0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 66 namlu Sarsılmaz Franchi otomatiğim varTavşanavında hangisini önerirsiniz aynen işe yarar mı? Etkisi ve saçma dağılımı nasıl? Bir de Dispersante fişekler nasıl? hangi avlarda işe yarar.Teşekkürler..
yakın kalktığı dönemlerde çok güzel randıman alırsın keçe ve bior tapayı denemeni tavsiye ederim ben 28 mirage bior tapa ile güzel sonuçlar aldım yarında kısmetse 30.5 mirage bior kullancam tavsiye ederim
Yukarıdaki bilgiler güzel ve yeterince açıklayıcı bana kalırsa. Dikkat ederseniz dispersante için dağıtıcı denmiş. kapalı şoklu namlularda yakın mesafe için randımanlı olur. Keçe ve bior tapalı fişekler birazcık daha açık dağılım verir. Ayrıca bazen saçma sıvaşması da olur. Otomatiklerde keçe veya bior tapa, özellikle keçe tapa temizlik açısından çok iyi olmaz ama dağılım iyi olabilir belki. Yani önce bir denemeniz gerekir. Tavşana kaç metreden atacağınıza ve mevsime göre fişek değişir aslında. Kışın daha kalın post ve yağla çevrildiği için sezon başından iri saçma ister. Tavşanla beraber keklik de avlayacaksanız çok iri de seçmeyin. Kişisel seçimdir ama bana sorarsanız en kalın 5 no saçma derim. Sırf tavşan avlayacaksanız 3-4 de olabilir. Yarım şok her türlü ortalamadır.