Gönderen Konu: avcıların ilgisini çekmek için Alman Tel Tüylü Pointer (Drahthaar) mı demek gere  (Okunma sayısı 3639 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail NAİR

• *
drahthaar cı arkadaşlar bizim bir klübümüz derneğimiz bir sitemiz yokmu . bana yardım ederseniz sevinirim ...
DD BIYIK Sonsuz Avlaklar, Breton Ares

Çevrimdışı Serkan OLGAÇ

• *
drahthaar türkiye var .
Serkan OLGAÇ
1980-Çavdarhisar

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Avcıların ilgisini çekmeye gerek yok abicim. Avcıların ilgisi var zaten. İlgisiz gibi gözükenler olsada bu bir fenomendir. ;D ;D Sevmesede içinde merakıyla birlikte gizli bir sevgileri her zaman vardır. ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Turgay SULU

• *
  • DRAHTHAAR YOLUN SONU :)
Nesini seviyorsunuz bu sakallı şeylerin yıllardır anlayamadım . :)

Turgay SULU 1969
AKSARAY - ANTALYA

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Türkiye'nin en aktif drahthaar klübü avlakforum.com'un klübü. Ayrıca adına ne derseniz deyin bazı arkadaşlar içlerinden çok merak ettikleri halde ilgisizmiş gibi görünmeye çalışmaya devam edeceklerdir. Ama bir drahthaarcınında söylediği gibi yolun sonu drahthaar. :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Kadir HASDEMİR

• *
  • avcıkadir
Yolun sonu drahthaar ama av keyfinin başıda drahthaar.
Yok böyle keyif veren bir partner.
Kadir HASDEMİR
1973 Ünye ORDU

adult image hosting

Çevrimdışı Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
ben kuş avına çok az gidiyorum yanlız drahtarlar büyük avlardada başarılı bir ırk aslında kuş avında ön eğitimini almış biraz kuş avı ve itaat eğitimi almış genç bir drahtar sahip olsam bende domuz avını öğretsem benim içinde bulunmaz bir köpek olur. yanlız itaat eğitimi ferma aport benim öğretmem gerekirse bir kopaydan farkı kalmaz çünkü bu konuda hiçbir bilgim yok.
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156

Çevrimdışı Zafer KÖSE

• *
ben kuş avına çok az gidiyorum yanlız drahtarlar büyük avlardada başarılı bir ırk aslında kuş avında ön eğitimini almış biraz kuş avı ve itaat eğitimi almış genç bir drahtar sahip olsam bende domuz avını öğretsem benim içinde bulunmaz bir köpek olur. yanlız itaat eğitimi ferma aport benim öğretmem gerekirse bir kopaydan farkı kalmaz çünkü bu konuda hiçbir bilgim yok.
abdullah kardeşim drahthaar domuz avında kullanılmaz çünkü kovucu bir köpek değildir haa vurursun domuz kaçar kan kokusundan nerede öldüğünü bulabilirsin kuş ve küçük avlarda sınır tanımaz ama dediğin gibi ise biraz zor kardeşim drahthaar tam bir ferma köpeğidir sadece yatağından kaldırdığında sana haber verir ve tüfek sesinden sonra ne yapması gerektiğini bilir.
Zafer KÖSE
1980 MANİSA-BALIKESİR
0532 725 3622
[email protected]