Gönderen Konu: DEL VENTO nun Torunu DREAM ALFA nın oğlu AREL ile keklik avımız.  (Okunma sayısı 3933 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kerem SELÇUK

• *
  • İyiye Değil En İyiye Sahip Olmak İçin İngiliz Poin
hafta sonu işlerimin yogunlugu sebebiyle öğleden sonra kısada olsa biraz dolaştım ve 3 tane kınalı
nasibimizi aldık.henüz 9aylık olan AREL in performansı beni çok memnun etti.huzurunuzda AREL i sahiplenmemde bana yardımcı olan sevgili abilerim NUSRET KAYA,RIZA DESTANOĞLU VE MAHİR İNCİ abilerime tekrar,tekrar teşekkür ederim.

« Son Düzenleme: 04 Kasım 2011, 00:17:40 Gönderen: Kerem SELÇUK »
Kerem SELÇUK
1978 UŞAK

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
Güzel köpek Güzel Kan Maşallah resim gibi Pointer hayrını görün bizlere fazla söz düşmez herkezin köpeği güzeldir ama herzaman iyinin iyisi vardır :) Kastamonudan sevgiler Kerem abi bol fermalı Avlar......
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
Kerem aynı doğumdan kıfta aras bende ares dediğim güzel bir kardeşi var siyah solit.
 En iyisi bizde dostum emin ol. Heleki yaşına girmeden bunları yapıyorlar sen sen ol seneye görme bunları.
Aman yarabbim bak ne fırtınalar kopartacak bu anne babadan doğanlar. Avın bereketli olsun kardeşim...
İbrahim ÖZEL 05304684000
[email protected] 1976 Bursa-Adana  

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
MAŞALLAH

Arel çok güzel olmuş ve ava başlamış bu yavrular çok muhteşemler bir kardeşide bende olduğundan dolayı hem yakın takibimde hemde bu yavruları alan arkadaşlardan aldığım bilgiler kadarıyla ben dahil herkez çok memnun.
Bende bu eşleşmeyi bilerek yapan Rıza DESTANOĞLU'na Nusret KAYA'ya ve sebep olan Mahir İNCİ'ye teşekkür ederim.
Arkasında nice avlar yapmanız dileklerimle

RASTGELE
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
avı bol tüyü kadar ömrü olsun
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Murat ÖNDER

• *
avın daim olsun güzel köpek
Murat ÖNDER
1984 uşak

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
ha maşallah güzelleşmiş serpilmiş,çok güzel olmuş kerem kardeşim,güzeli ve en iyileri ülkem avcısında olsun.özhan agbim ve kerem kardeşim tüyü kadar avları bol olsun inşallah,bu yavrular iyi olmasaydı bende almazdım,alfa,blankadan, dan doğan yavrular olsun,rita ve gila,dan doğan yavrular olsun hiç birinden şikayet duymadım alanlar hep memnun buda gösteriyorki  doğru yoldayız,bedeki kardeşi,de eskişehirde gençlerde r.cac tr aldı,yani ırkınıda güzel temsil eden yavrular bunlar,inşallah en güzele en iyiye doğru hep beraber yol alacağız.tüyü bir hayrını gör kardeşim.
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
iyi takip edilip güzel yavru alınmış çok güzel bir pointer avı bol olsun maşallah

Çevrimdışı Kadir ÇALIKLI

• Müdavim Üyemiz
Kerem güzel büyümüş çok harika pointer avınız daim olsun
Kadir ÇALIKLI
1972 UŞAK

Çevrimdışı Kerem SELÇUK

• *
yorumlarınız için herkese tşk.ederim.inşallah AREL benimde gurur duyacagım bir partner olacak.
Kerem SELÇUK
1978 UŞAK

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
Maşallah Kerem koca adam olmuş bu yaa.. İnanıyorum ki bu köpek sana çok işler çıkartacak.... Rasgelsin kardeşim....
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Kerem SELÇUK

• *
tşk.ederim hüseyim abi,gün geçtikce daha iyi olacak.
Kerem SELÇUK
1978 UŞAK