Gönderen Konu: Köpeğim insan , hayvan ne dışkısı buluyorsa yiyordu Malesef başarısız oldum  (Okunma sayısı 22453 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
Sitenin tüm üyelerine selamlar. Büyük bir sorunum vardı. Çözemedim başarısız oldum. VE sabrım da tükendi malesef..
Köpeğim Aki 02/02/2011 doğumlu 500 TL vererek sitemizden aldığım her ay   56 TL bono cibo marka mama ile beslediğim hemen hemen her akşam bir çok sabah eğitim verdiğim bu sene önünde en az 150 bıldırcın ,3 tavşan, 4 keklik , tıkır ördek dahil 4 ördek vurduğum AKİmden ayrılmak zorunda kaldım Ben Kars da yaşıyorum bu söylediğim rakamlar burası için normaldir. Avı İzmirde avcı abilerimden öğrendim... :'(
    Köpeğim bıldırcını fermalıyor ısırmıyor sıkmıyor alıp getiriyor silahdan korkmak diye bir olayı yoktu arabaya binme inmede sorun yok tavşanı kaldırmadan kafasını kaldırıp  sık sık bakıyor ve artık hazır ol tavşan kalkmak üzere diyordu sanki, ördekde su dan ördeği alıp gelmesi süperdi. Keklikde eksiklikleri vardı onu da tamamlatırdım ...
    Ama bıraktıramadım pislik yeme olayını yanımda avda yiyecek götürüyordum su götürüyordum ama yok hırsla bulduğu anda pislikden ayıramıyordum . Kızdığımı bildiği için hızlı hızlı hırsla yiyordu. Aslında bayağı agresif bir insanımdır avda hiç düşünmeden tüfeği Akinin üstüne boşaltıbilirdim ama yapmadım biraz daha sabır ,sabır dedim durdum kendi kendime ...
    Hatta bir keresinde kafes içinde bağlamadan bakıyordum kafesini bahçe telinde yapmışdım teli ama yamultarak ama kopararak dışarı çıkmış baktım yok, ıslık çaldım çağırdım baktım deli gibi koşarak geliyor hemen benimle oynamaya başladı otur Aki dur Aki derken elimi yaladı daha yeni pislik yemişmiş elim köpeğimin salyası ve pisliğe bulandı siz olsanız ne yapardınız?  Hemde yem kabında  yem var ayrıca ayrı bir kapta akşam yemeğinden kalan artıklar ...
     Olmadı en sonunda uyutturmayı veya vurmayı çok düşündüm ama yapmadım. Ardahana yakın bir yerde görüp istiyen avla alakası olmayan bir çobana bıraktım...
    >:D Birde siteye ilan verip av eğitimi tam sayılır çok az bir eksiği var da diyebilirdim ama bu da hem  bana yakışmazdı  hemde  sitedeki arkadaşlara çok büyük yanlış olurdu.Allah böyle yanlışları yapanlardan korusun...
  Son olarak köpeğimi aldığım arkadaşa hiç bir lafım yok aksine kendisine teşekkür ederim ilgisine alakasına bizim burda ığdırda benim köpeğimin  kardeşini alan arkadaşla konuşmuşdum benim köpeğimde böyle bir şey yok dedi, yalan söyleyecek bir arkadaş değildi. bu da benim şansımaymış ne yapalım.
 HERKESE HAYIRLI AVLAR
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Çoğu köpekte aynı alışkanlık var..Hatta bazı köpekler kendilerini dışkıya buluyor..
Sizinki biraz abartmış sanırım bu olayı.. :)
HAyırlısı olsun..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
İti iş üstünde yakalayıp sağlam bir dalsaydınız sorun kalmazdı diye düşünüyorum. Aslında bu konuda da şok tasması süper iş çıkartır. Pisliğin kokusunu aldığında ters yöne gitmez ise adam değilim. :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
köpeğin birsi insan pisliği yemeyesiye tövbe etmiş  bir gün adamın biri kayanın tepesine pislemiş  köpek bakmış bunudamı yemeyeyim yav demiş  tertemiz demiş

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
İti iş üstünde yakalayıp sağlam bir dalsaydınız sorun kalmazdı diye düşünüyorum. Aslında bu konuda da şok tasması süper iş çıkartır. Pisliğin kokusunu aldığında ters yöne gitmez ise adam değilim. :)
yaptım hatta yanımda götürdüğüm yemeği 1 metre öteye bıraktım tasmasında götürdüm yedirdim sevdim geri getirdim dövdüm bu 5  6 kez yaptım yok olmuyor iyi de haşladım nafile...
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Yakında olsaydık size çok sırada çözerdim sorununuzu. :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
Bizdede eskiden böyle pislik yiyen köpek vardı  döve döve yemeyi bıraktırdık artık pislik görünce kaçıyodu yanına yaklaşmıyodu :D
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Bence;

Sırf bu sebepten dolayı köpeğinizi vermeseydiniz,protein ihtiyacı olan köpekler genelde pislik yerler,yediği pislik ise mutlaka pisleyen canlı tarafından tam manasıyla sindirilmemiş gıdalardır.Köpeği bu huyundan vazgeçirmenin en etkili yolu köpeğinizin beslenme şeklini değiştirmeniz olmalıydı.Bunada kullandığınız mamayı değiştirmekle başlayabilirdiniz,demekki verdiğiniz mama yeteri kadar protein ihtiyacını karşılamıyor.Bir diğer nedeni ise aşağıda sunacağım yazıda  üstad KÖPEK EĞİTİM UZMANI MAHMUT ÇELİK bey'den alıntı bulacaksınız.Hatanın köpekte değil tamamen sizde olduğunu göreceksiniz.Bu yazıyı okuduktan sonra köpeğimi keşke vermeseydim diyeceğinize eminim

KÖPEKLER NEDEN KAKA YER

ASLINDA KÖPEKLERİN YARADILIŞINDA GENLERİNDE KAKA YEME ÖZELLİĞİ VERİLMİŞİTİR KÖPEK KAKA YEMESEYDİ NE OLURDU ÖNCE BUNU ANLAYALIM
ANNE KÖPEK BARINAGI TEMİZ TUTMAK İÇİN KAKA YER HENÜZ GÖZLERİ AÇILMAMIŞ
YENİ DOĞAN YAVRULAR DOGDUGU GÜNDEN İTİBAREN KAKASINI YAPMAYA BAŞLAR
ANNE KÖPEKTE YAVRULARIN YAPTIGI KAKA BİRİKİNTİSİ HASTALIK YAPMASIN MİKROP YAYILMASIN DİYE KAKALARI YİYEREK YOK EDER EGERKİ ANNE KÖPEK KAKA YAPAN YAVRU KÖPEĞİN KAKASINI YİYEREK YOK ETMESEYDİ YENİ DOGAN YAVRU KÖPEĞİN POPOSUNDA KAKA YAPIŞIR PİŞİK YAPAR PODAKİ DERİYİ KALDIRIR DERİNLEMESİNE CİLT HASTALIKLARI OLUŞURDU HATTA YAVRU KÖPEĞİN POPOSUNDA TIKANMALAR OLUŞUR ÖLÜME KADAR GİDERDİ HEPİMİZİN BİR AİLESİ VARDIR İNSAN OĞLU YENİ DOĞMUŞ BİR YAVRUSUNU NASIL TEMİZLER UYGUN BİR ISLAK BEZ VE SUYU İLE TEMİZLERKİ YENİ DOĞAN İNSAN YAVRUSU MİKROP KAPMASIN HASTALANMASIN ELLERİMİZİ KULLANIRIZ BU TEMİZLİK İÇİN VE SUYU KULLANIRIZ ALLAHA NE KADAR ŞÜKÜR ETSEK AZDIR YA İNSAN OLARAK BİZDE KÖPEKLER GİBİ YAVRUMUZUN POPOSUNU YALAYARAK TEMİZLESEYDİK DÜŞÜNE BİLİYORMUSUNUZ BİZLERİ HAYVANLARDAN AYIRAN ÖZELLİK VAR İNSAN OLARAK

ASLINDA ANNE KÖPEK KÖTÜ BİR ŞEY YAPMIYOR SADECE TEMİZLİK YAPIYOR YARADANIN ONA VERDİĞİ GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR. GÖZLERİ ACILAN YAVRU KÖPEKLER. ANNESİNİ TAKLİT EDEREK HAYATI ÖGRENİR VE KAKA YEMEYİ DE ÖGRENMİŞ OLUR. HER KÖPEKTE DE OLMUYOR TABİ BU ALIŞKANLIK AMA ÇOGUNLUKTA OLUR.

DİĞER BİR KONUDA KÖPEK SAHİBİ FARKINDA OLMADAN KÖPEĞİNE KAKA YEMEYİ ÖGRETİR NASILMI BAKALIM YENİ BİR KÖPEK ALDINIZ NORMALDE YAVRU KÖPEKLER DÖRT AYLIK OLANA KADAR KAKALARINI TUTAMAZLAR VE RAS GELE GÖZÜMÜZE BAKA BAKA KAKASINI VE ÇİŞİNİ YAPARLAR BUNUDA KASLARI GELİŞMEDİĞİNDEN KAKASINI TUTAMAZLAR DEMEKKİ KÖPEK ALCAKSAK VE EVİN İÇİNDE BAKACAKSAK EN AZ ALACAGIMIZ KÖPEK DÖRT AYLIK OLAMLIYMIŞ

EVİN İÇİNE KAKASINI YAPAN YAVRU KÖPEK SAHİBİ TARAFINDAN DÖVÜLÜR AZARLANIR. ASLINDA YAPTIGIMIZ EN BÜYÜK YANLIŞTIR BU DURUM KÖPEĞE KAKASINI YEMEYE TEŞVİK ETTİĞİMİZ İLK YANLIŞ ADIMDIR SÜREKLİ KAKA İÇİN DAYAK YİYEN AZAR İŞİTEN KÖPEK SAHİBİNE KAKASINI GÖSTERMEMEK ADINA KAKASINI YİYEREK YOK EDECEKTİR. KÖPEK KENDİNCE HAKLI OLARAK BİR SAVUNMA SİSTEMİ GELİŞTİRMİŞ OLDU DAYAK YEMEMEK VE AZAR İŞİTMEMEK İÇİN

O ZAMAN ÖNCELİKLE TUVALAET EĞİTİMDEN BAŞLAYACAGIZ BUDA İÇERİĞİ ZENGİN İYİ BİR HAYVANSAL GIDAYLA BAŞLAR. BEN 18 YILDIR KÖPEK EĞİTİMİ VE BAKIMI YAPIYORUM YAPTIGIM ARAŞTIRMALAR OLUMLU SONUÇLAR VERDİ KÖPEĞİM KAKA YEMEKTEN HASTALANMAKTAN BU ŞEKİLDE KURTULDU VE GÜÇLÜ BİR KÖPEK HALİNE GELDİ.HEPİMİZİN MAHALLESİNDE YAŞADIGI YERDE ÇİGERCİLER VARDIR ÇİGERCİ DÜKKANINA GİDİYORUM BANA KUZU YADA DANA KIRTLAGI GETİRMESİNİ İSTİYORUM GERCEK DOGAL BİR BESİN KAYNAGI KUZU YADA DANA KIRTLAGIYLA BESLENEN KÖPEĞİN ASLA KAKASI KOKMAZ VE SIKÇADA TUVALETE ÇIKMAZ GÜNDE SABAH AKŞAM BİR DEFA TUVALET YAPAR BU SİZİN TUVALET KONUSUNDA RAHAT ETMENİZİ SAGLAR.KÖPEKLER YERLİ HAYVANSAL GIDAYI ALDIKLARI ZAMAN ASLA KAKA YEMİYORLAR BİRDE ASLA KÖPEĞİMİZE TUVALETİ İÇİN KIZMIYORUZ.

KÖPEĞİMİZİ YEMEKTEN HEMEN SONRA DIAŞRIYA YADA NEREYE TUVALETİNİ YAPMASINI İSTİYORSAK ORAYA GİDİP OYALANIYORUZ TUVALETİNİ YAPARKENDE YUMUŞAK BİR SES TONUYLA AFERİM KÖPEĞİME DİYEREK AVUÇ İÇİ İLE KÖPEĞİMİZİN SIRTINI OKŞUYORUZ ÖDÜLLENDİRMİŞ OLUYORUZ.

VE OYUNDAN SONRA UYKUDAN SONRA AYNI HAREKETE DEVAM EDİYORUZ 15 GÜN İÇİNDE ARTIK KÖPEĞİMİZ KENDİ TUVELET YERİNİ BULAÇAKTIR SİZİN SEÇTİĞİNİZ YERİ BİRDE DÖRT AYDAN SONRA MUTLAKA GÜNDE BİR DEFA YEMEK VERİYORUM ÖRNEK GECE 12 DE VERDİM SONRAKİ GÜNÜN GECESİ SAAT 12 VERECEM

ÇÜNKÜ VERDİĞİM KUZU YADA DANA KIRTLAGINDA ÇOK VİTAMİN VAR VE KARNINI TOK TUTUYOR ASLA CİGER TAVUK KEMİĞİ DALAK BÖBREK YADA NORMAL KEMİK GİBİ FAYDASIZ YEMEKLER VERMİYORUM YADA İÇERİĞİ KÖTÜ MAMALARDA VERMİYORUM İÇERİĞİ ZENGİN MAMA ANCAK KÖPEK KAKASINI YAPTIGINDA BELLİ OLUR 

KÖPEK EĞİTİM UZMANI
MAHMUT ÇELİK İSTANBUL AVRUPA YAKASI
CEP: 0536 785 07 43 - WWW.KOPEKNET.COM
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2011, 08:52:12 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Mustafa GÖKKAYA

• Müdavim Üyemiz
Köpeğe her gün et yiyecen demişler,abi be haftada bi gün de bok yiyim demiş.

bu onların doğasında var.Çok çeşitli sebepleri olabilir,bunlardan biri sindirilmemiş yemek kalıntılarıdır mesela,neticede bi hastalık bu.Fakat bu durumu köpek alışkanlık haline getirmeye başladımmı işte ipler orda kopuyor.ne yaparsan yap vaz geçmez.şok tasmasıydı v.s  çok fazla işe yaramaz.bakalım hayırlısı olsun sizin için.inş. başka bi av dostu edinirsiniz...
www.facebook.com/setterbartin
Setter mi? Tabi ki Setter..!
İyinin düşmanı ,ondan daha iyisidir..!
 MUSTAFA GÖKKAYA-1985/BARTIN-Kozcağız [email protected]

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
Verdiğim mamanın iyi olduğunu düşünüyorum ama sadece mama vermedim protein zengin olsun diye evden yemeklerden özellikle et ,tavuk ne varsa aile bireyi gibi ayırdım ayrıca vitaminler aldım eczaneden. köpeğim bana geldiği günden beri böyle bir olayı vardı birde inek pisliğinde ne gibi bir protein olabilirki hadi onda var dediniz ya at pisliğinde onda da mı protein var.
Hayır kabul etmiyorum her köpeğin bir karakteri vardır. Bu köpeğin böyle çıkmış olması benim suçum değil benim için duygusal açıdan zor bir karar olduğu gibi de maddi açıdan da değerlendirilmesi gereken bir karar benim 9 aylık masrafım 1500 TL bulmuşdu. EEE sonuç sıfır ... Hayırlısı

'''DİĞER BİR KONUDA KÖPEK SAHİBİ FARKINDA OLMADAN KÖPEĞİNE KAKA YEMEYİ ÖGRETİR NASILMI BAKALIM YENİ BİR KÖPEK ALDINIZ NORMALDE YAVRU KÖPEKLER DÖRT AYLIK OLANA KADAR KAKALARINI TUTAMAZLAR VE RAS GELE GÖZÜMÜZE BAKA BAKA KAKASINI VE ÇİŞİNİ YAPARLAR BUNUDA KASLARI GELİŞMEDİĞİNDEN KAKASINI TUTAMAZLAR DEMEKKİ KÖPEK ALCAKSAK VE EVİN İÇİNDE BAKACAKSAK EN AZ ALACAGIMIZ KÖPEK DÖRT AYLIK OLAMLIYMIŞ '''

bunu da biliyorum daha önce başka bir arkadaşımın başına gelmişdi ben köpeğime tuvalet eğitimi bile vermedim sadece yaptığı pisliği önünde kalırsa yer diye düzenli olarak toplayıp attım. her akşam dışarı çıkarıp pislemesi için gezdirdim.

yazılarınız için teşekkür ederim eğer bu saatten sonra bir geri dönüş olsa gider köpeği geri de alırım ama olacağını sanmıyorum.
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Dikkat edilmesi gereken diğer bir konunun ise aşağıda yazılan paragraf olduğunuda beyan etmiş sanırım onu gözden kaçırdınız

EVİN İÇİNE KAKASINI YAPAN YAVRU KÖPEK SAHİBİ TARAFINDAN DÖVÜLÜR AZARLANIR. ASLINDA YAPTIGIMIZ EN BÜYÜK YANLIŞTIR BU DURUM KÖPEĞE KAKASINI YEMEYE TEŞVİK ETTİĞİMİZ İLK YANLIŞ ADIMDIR SÜREKLİ KAKA İÇİN DAYAK YİYEN AZAR İŞİTEN KÖPEK SAHİBİNE KAKASINI GÖSTERMEMEK ADINA KAKASINI YİYEREK YOK EDECEKTİR. KÖPEK KENDİNCE HAKLI OLARAK BİR SAVUNMA SİSTEMİ GELİŞTİRMİŞ OLDU DAYAK YEMEMEK VE AZAR İŞİTMEMEK İÇİN

Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Bülent KOCA

• Müdavim Üyemiz
Pardon köpeğin cinsi ne ve ırk bu konuda etkili midir?
Bülent KOCA-1970  Çal   505 8281132 Alaşehir

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
köpek kaka yerde bu kadarmı yer abi,
bizimde başımızdan böyle bir olay geçti, baktıkki köpek b..k yemeye meyilli, bir üç beş ulan harbiden yiyo bu b..ku dedik, senmisin b..k yiyen diyerek b..ku aldık avuç avuç köpeğin ağzına zoraki tıka tıka verdik yesin diye, b..ktan boğulacaktı neredeyse :) bu olayı bir kaç defa yaptık, köpek tiskindi ve bıraktı, yani çözüm olurmu dedik oldu köpek b..k yemiyi bıraktı.
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı İbrahim ÇELİKEL

• Müdavim Üyemiz
dedikleri gibi köpek b..k yemekten bıkmazmış ..ama artık tıp teknoloji çok ilerledi ....veterinerlerde kendi dışkısını yiyen köpekler için kapsül haplar var veriyorsunuz o hap dışkıda köpeği tiskindirecek kötü tad ve koku bırakıyormuş kesin çözüm diyorlar..denemekte fayda var..ama başka dışkı yiyen köpeklerde bir seferliğine sağlam haşlama bencede etkili
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2011, 15:43:42 Gönderen: İbrahim ÇELİKEL »
İbrahim ÇELİKEL
A Rh + 1983 Selçuk İZMİR
0 546 579 03 26

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Abi sen hakikaten kaşarına, ahlaksızına denk gelmişsin. Ne denilebilirki? Avı daha güzel olan ve bu konuda mülayim bir köpek bulursun inş. Köpeğin ırkını yazmamışsınız, muhtemelen continental bir ırk. Yoksa dayakta yese, fırçada yese yaptığının yanlışda olduğunu bilse yapmaya devam ediyorsa kesin continentaldir. Patronluğun tam olarak sizde olduğunu kavrayamadığından kaynaklanıyor. Emrah kardeşimin dediği gibi 1-2 elektrik yese şarj olsa sorun hallolurdu. Çoban bence köşeyi döndü. Yemek verme derdi olmaz, ahırı tertemiz olur.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
abi nasıl bir köpektir bu hiç masrafı yok

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Taşkın GESİLİ

• Taşkın GESİLİ
  • Müdavim Üyemiz
  • Taşkın GESİLİ

Bu konuda bir arkadaşımın köpeğide nerde bir insan dışkısı bulsa yatıyor iyice b.ka bulanıyor ve öyle geliyordu yanında seyyar gezici tuvalet gibi arkadaşımda kafayı yiyecekti. Bir üstad onun bu hareketi avcılık ruhuna bağlayarak avlanacağı hayvanların bu kokuyu alarak kendi kokusunu kamufle ettiğini savunuyordu.... Ancak köpek allahtan unuttu ad arkadaşımda kurtuldu....

Taşkın GESİLİ
1976 KAYSERI
BLUE PICARDY SPANIEL

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Çok faydalı bilgiler var . Arkadaş gerçekten arsızına rastlamış . Bu problem bir iki kızmayla dövmeyle olıcak iş değil bunu çok iyi biliorm.Fakat ben köpek eğitim Eğitim Uzmanı Sn Mahmut Çelik'in yazısında bir detaya takıldım : ASLA CİGER TAVUK KEMİĞİ DALAK BÖBREK YADA NORMAL KEMİK GİBİ FAYDASIZ YEMEKLER VERMİYORUM .
Normal kemik yada ne bileyim paça gibi kemikler yada tavuk kemiği bile olsa faydasız diye nitelendirilmesi  çok garibime gitti .
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Bora TANKUL

• *
Ümit bey,
Meseleyi ilaç ile anında çözersiniz. Bu konuda çok etkili 3 tane ilaç var, bu ilaçlar veteriner tarafından yazılan reçeteli ilaç olmadığı için burada isimlerini yazmakta sakınca görmüyorum. Bu ilaçların en etkilisi FORBID ismindeki ilaçtır, diğerlerinin isimleri de NIXIT, DETER ve 8in 1 Pro-Pet Stool Eatining Preventative isimli ilaçlardır. Bu ilaçların tümü aynı tesiri yapar, tümü mamaya katılarak köpeğe verilir. Köpek ilaçı afiyetle yer ancak dışkı yaptığı zaman ilaç dışkının tadını köpeğin asla tahammül edemeyeceği bir hale getirir. Kısaca köpek değil dışkısını yemek, yanına bile yaklaşmaz.

Bu ilaçların en son yazdığım olanı Türkiye'de satılıyor.
http://www.petmarket.com.tr/Pro-Pet-Stool-Eating-Preventative-Corprophagia-Chewable-Tablets-Kopek-Diski-Yeme-Kaprofaji-Problemi-Tableti-,PR-4193.html
http://www.evcilal.com/ProPet-Stool-Eating-Preventative-Corprophagia-Chewable-Tablets-Kopek-Diski-Yeme-Kaprofaji-Problemi-Tableti-,PR-6531.html

Diğerleri yani çok daha etkisi güçlü olan FORBID ve DETER ise ancak yurtdışında var.
http://www.jefferspet.com/forbid/p/BW-F7/

http://www.amazon.com/8in1-Deter-Coprophagia-Treatment-120-Count/dp/B000FPL0N6/ref=pd_bxgy_petsupplies_text_c

http://www.amazon.com/gp/product/B004OA5XO0/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000YIG8W2&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1G3JKS81X84QWGD1SYHY

Yakın bir arkadaşımın setterinde yavruyken bu problem ortaya çıkmıştı, kendisi ilaç ile bu işi çözmüştü.Bende ondan aldığım bilgileri burada size aktarıyorum.
Saygılar.

• Stoeger M3000 Peregrine
  • Huğlu 103 DE
  • Deutch Kurzhaar
Bora TANKUL
1969 - İstanbul
Stoeger M3000 Peregrine, Max5
Huğlu 103 DE

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Sn bora Bey verdiğiniz bilgiler çok değerli fakat köpek kaldığı yerde kendi dışkısını yiyorsa çözm olacaktır.Yanlız arkadaşın köpeği kendi dışkısı ile kalmıyor ki ? At dışkısından insan dışkısından bahsediorus .Merada gezerken bulduğu çoban dışkısından bahsediorus.Ha siz çobana ata koyuna hepsine haptan verin diyorsanız o zaman sorun çözülür sanırım :))
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Bora TANKUL

• *
Sn bora Bey verdiğiniz bilgiler çok değerli fakat köpek kaldığı yerde kendi dışkısını yiyorsa çözm olacaktır.Yanlız arkadaşın köpeği kendi dışkısı ile kalmıyor ki ? At dışkısından insan dışkısından bahsediorus .Merada gezerken bulduğu çoban dışkısından bahsediorus.Ha siz çobana ata koyuna hepsine haptan verin diyorsanız o zaman sorun çözülür sanırım :))

:) :) :) :) :)
  • Stoeger M3000 Peregrine
  • Huğlu 103 DE
  • Deutch Kurzhaar
Bora TANKUL
1969 - İstanbul
Stoeger M3000 Peregrine, Max5
Huğlu 103 DE

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
Ümit bey,
Meseleyi ilaç ile anında çözersiniz. Bu konuda çok etkili 3 tane ilaç var, bu ilaçlar veteriner tarafından yazılan reçeteli ilaç olmadığı için burada isimlerini yazmakta sakınca görmüyorum. Bu ilaçların en etkilisi FORBID ismindeki ilaçtır, diğerlerinin isimleri de NIXIT, DETER ve 8in 1 Pro-Pet Stool Eatining Preventative isimli ilaçlardır. Bu ilaçların tümü aynı tesiri yapar, tümü mamaya katılarak köpeğe verilir. Köpek ilaçı afiyetle yer ancak dışkı yaptığı zaman ilaç dışkının tadını köpeğin asla tahammül edemeyeceği bir hale getirir. Kısaca köpek değil dışkısını yemek, yanına bile yaklaşmaz.

Bu ilaçların en son yazdığım olanı Türkiye'de satılıyor.
http://www.petmarket.com.tr/Pro-Pet-Stool-Eating-Preventative-Corprophagia-Chewable-Tablets-Kopek-Diski-Yeme-Kaprofaji-Problemi-Tableti-,PR-4193.html
http://www.evcilal.com/ProPet-Stool-Eating-Preventative-Corprophagia-Chewable-Tablets-Kopek-Diski-Yeme-Kaprofaji-Problemi-Tableti-,PR-6531.html

Diğerleri yani çok daha etkisi güçlü olan FORBID ve DETER ise ancak yurtdışında var.
http://www.jefferspet.com/forbid/p/BW-F7/

http://www.amazon.com/8in1-Deter-Coprophagia-Treatment-120-Count/dp/B000FPL0N6/ref=pd_bxgy_petsupplies_text_c

http://www.amazon.com/gp/product/B004OA5XO0/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000YIG8W2&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1G3JKS81X84QWGD1SYHY

Yakın bir arkadaşımın setterinde yavruyken bu problem ortaya çıkmıştı, kendisi ilaç ile bu işi çözmüştü.Bende ondan aldığım bilgileri burada size aktarıyorum.
Saygılar.

ilgi alakanıza teşekkür ederim ama bunlar çözüm olucak mı köpeğimin ağzında taşıdığı avı nasıl yiyicem gönül rahatlığı ile ...
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Ümit KUZU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
abiler kardeşler aynı sorun yeni aldığım 4 buçuk aylık pointerimde var kendi dışkısını deil ama  dısarda kedi köpegın kini yiyo deli gibi  meraya çıkarıyorum alışsın diye  bi bakıyorum bi koku bulmuş deli gibi aranıyo takip ediyo  buluyo bende heveseniyorum acaba kuş mu var diye  bizimkisi domuz pisliği bulmuş   ;D napcam bilemedim
1983-İzmir

Çevrimdışı Ali GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
köpeklerinize test yaptırın illa bi vityamin eksikliği veya potasyum eksikliği vardır onun eğitimide çok zor bişey değil muzla çok kolay verilebiliyo bono cibo dediğiniz mama doyurmak amaçlı bi mama bana göre bi faydası yok market maması profesyonel bi mama değil purina nın mamalarını veya başka bir profesyonel mama alsaydınız belki değişebilirdi durum yazık olmuş
  • Baikal ij 58 MA
  • simson sulh
  • sarsılmaz camo 61 namlu

Ali GİRGİN / EDİRNE 1986

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
daha yeni kahvaltı yaptım üstünüze afiyet sucuk yedim midem kalktı.  ;D

FORBID,  NIXIT, DETER ve 8in 1 Pro-Pet Stool Eatining Preventative isimli ilaçlar iyi bir bilgi olmuş.

arkadaş dana gırtlağı yedirin demiş evet bu iyi fikir gerçekten. alman çoban köpee  beslediğim dönemde bir kere bile mama vermedim. veteriner fazla yağlı şeyler yemesin , balık kılçığı, tavuk kemiği verme onun dışında doğal olan herşeyden azar azar ver bişey olmaz dedi,
 hep doğal gıdalar aldı  bir sorun yaşamadık.. gayet neşeli ve güçlüydü.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 12:48:03 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK