Sitenin tüm üyelerine selamlar. Büyük bir sorunum vardı. Çözemedim başarısız oldum. VE sabrım da tükendi malesef..
Köpeğim Aki 02/02/2011 doğumlu 500 TL vererek sitemizden aldığım her ay 56 TL bono cibo marka mama ile beslediğim hemen hemen her akşam bir çok sabah eğitim verdiğim bu sene önünde en az 150 bıldırcın ,3 tavşan, 4 keklik , tıkır ördek dahil 4 ördek vurduğum AKİmden ayrılmak zorunda kaldım Ben Kars da yaşıyorum bu söylediğim rakamlar burası için normaldir. Avı İzmirde avcı abilerimden öğrendim...
Köpeğim bıldırcını fermalıyor ısırmıyor sıkmıyor alıp getiriyor silahdan korkmak diye bir olayı yoktu arabaya binme inmede sorun yok tavşanı kaldırmadan kafasını kaldırıp sık sık bakıyor ve artık hazır ol tavşan kalkmak üzere diyordu sanki, ördekde su dan ördeği alıp gelmesi süperdi. Keklikde eksiklikleri vardı onu da tamamlatırdım ...
Ama bıraktıramadım pislik yeme olayını yanımda avda yiyecek götürüyordum su götürüyordum ama yok hırsla bulduğu anda pislikden ayıramıyordum . Kızdığımı bildiği için hızlı hızlı hırsla yiyordu. Aslında bayağı agresif bir insanımdır avda hiç düşünmeden tüfeği Akinin üstüne boşaltıbilirdim ama yapmadım biraz daha sabır ,sabır dedim durdum kendi kendime ...
Hatta bir keresinde kafes içinde bağlamadan bakıyordum kafesini bahçe telinde yapmışdım teli ama yamultarak ama kopararak dışarı çıkmış baktım yok, ıslık çaldım çağırdım baktım deli gibi koşarak geliyor hemen benimle oynamaya başladı otur Aki dur Aki derken elimi yaladı daha yeni pislik yemişmiş elim köpeğimin salyası ve pisliğe bulandı siz olsanız ne yapardınız? Hemde yem kabında yem var ayrıca ayrı bir kapta akşam yemeğinden kalan artıklar ...
Olmadı en sonunda uyutturmayı veya vurmayı çok düşündüm ama yapmadım. Ardahana yakın bir yerde görüp istiyen avla alakası olmayan bir çobana bıraktım...
Birde siteye ilan verip av eğitimi tam sayılır çok az bir eksiği var da diyebilirdim ama bu da hem bana yakışmazdı hemde sitedeki arkadaşlara çok büyük yanlış olurdu.Allah böyle yanlışları yapanlardan korusun...
Son olarak köpeğimi aldığım arkadaşa hiç bir lafım yok aksine kendisine teşekkür ederim ilgisine alakasına bizim burda ığdırda benim köpeğimin kardeşini alan arkadaşla konuşmuşdum benim köpeğimde böyle bir şey yok dedi, yalan söyleyecek bir arkadaş değildi. bu da benim şansımaymış ne yapalım.
HERKESE HAYIRLI AVLAR