Gönderen Konu: BOR+BETY........(Onlara Yakıştığı Gibi.........)  (Okunma sayısı 15377 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
Ynt: BOR........(Ona Yakıştığı Gibi.........)
« Yanıtla #25 : 02 Kasım 2011, 22:41:11 »
Güzel sözleri ve yorumları için herkese teşekkürler... Yeni görüntülerle buluşmak dileğiyle...Selamlar

Çevrimdışı Cenk ÖZTÜRK

• *
« Yanıtla #26 : 02 Kasım 2011, 23:20:54 »
Maşallah, çok güzel gerçekten.Selamlar, rastgele
Cenk ÖZTÜRK
1973 SİLİVRİ

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #27 : 03 Kasım 2011, 00:25:03 »
Avcılıkla alakası olmayanı avcı,avcıyı da pointerci yapacak kadar etkili görüntüler,diğer videolarınızı da izledim,onlar da keza öyle-nefes tutularak izlenen cinsten-ne yazık ki kolay ulaşılabilecek,şansa kadere kısmet gelinebilecek düzey, tadılacak zevk değil,insanın kendisini vakfetmesi,tutku, beceri, zeka,bilgi, zaman ayırma hatta şans hepsi bir arada olacak çok çalışılacak vb(köpek mevzularına uzağım ama çok belli kalite).Maşallah.Ayrıcalıklı bir noktadasınız tebrik etmek lazım,tabi ki paylaştığınız için çok teşekkürler.
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Yahya ÇALIŞKAN

• *
  • L'espoir est ma force. . .
« Yanıtla #28 : 03 Kasım 2011, 05:43:34 »
Mehmet hocam bir kez daha tebrikler... Koyu bir setterci olarak Bor gibi çok yüksek kalitede ve ırkının özelliklerini çok fazlasıyla taşıyan bir pointerle yüreğime su serpiyorsun ve gerçekten çok fazlasıyla keyif alıyorum emeklerinden ve üstün biligin ve tecrubenden ötürü bir kez daha tüm site huzunda eğilerek tebrik eder başarılarının devamını diler saygı ve sevgilerimi sunarım...Sinop'tan kucak dolusu selamlar...

Çevrimdışı Arif KAŞLIOĞLU

• *
  • (0532 452 78 44) 0Rh+ ORTAKENT/BODRUM
« Yanıtla #29 : 03 Kasım 2011, 09:35:09 »
 avı bol ömrü uzun olsun

BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE,BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM "ADAM MI DİYE"

Çevrimdışı Ali AKIL

• *
« Yanıtla #30 : 03 Kasım 2011, 17:05:57 »
maşakllah    çok güzel yaklaşiyor ava   dorkan sonra getirdigin solit  bor daha iyi  darkan kısa sürdü kanser kaybetmiştik   inşahhal bor avı ömrü uzun olsun
  • BERETTA 690 Field lll
  • BERETTA S686 L SIPECIAL
Ali AKIL
1986-Antalya

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #31 : 03 Kasım 2011, 17:37:42 »
Avcılıkla alakası olmayanı avcı,avcıyı da pointerci yapacak kadar etkili görüntüler,diğer videolarınızı da izledim,onlar da keza öyle-nefes tutularak izlenen cinsten-ne yazık ki kolay ulaşılabilecek,şansa kadere kısmet gelinebilecek düzey, tadılacak zevk değil,insanın kendisini vakfetmesi,tutku, beceri, zeka,bilgi, zaman ayırma hatta şans hepsi bir arada olacak çok çalışılacak vb(köpek mevzularına uzağım ama çok belli kalite).Maşallah.Ayrıcalıklı bir noktadasınız tebrik etmek lazım,tabi ki paylaştığınız için çok teşekkürler.
SAYIN ÜNLÜTÜRK yazılması gereken ne varsa yazmış zaten ama birkaç şeyde ben ekleyeyim istedim... BOR gerçekten çok kaliteli bir köpek ,, bin değil birkaç bin pointerde ancak böyle birinde rastlanılabilecek özelliklerle donatılmış ve çok iyi eğitim almış avlanan mutena bir köpek ,, yıllar önce sahibi ben olmasamda böyle çok kaliteli bir solid pointer ile avlanmanın zevkini bende tatmış ,, önünde sayısız keklikler vurmuştum ,, solidlerin av kanının diğer pointerlere ağır bastığı çok açık bir gerçek ,, ne yazıkki pointer dünyasında MEHMET ARI beyinki gibi elit köpeklere rastlayabilmek maalesef çok güç ,, binlerce pointer arasında bu örnektede olduğu üzere sayıları ancak bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az sayıda olmaları pointer gerçeğinin taa kendisi aslında..... bu arada çil kekliklerin harıltısınıda baya bir özlemişim iyi geldi..... MAAŞALLAH diyorum.... RASTGELE....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 03 Kasım 2011, 18:53:34 »
Kamil Bey güzel sözlerinize teşekkürler. Bor ve diğer pointerlerimle güzel avlar yapıyor güzel heyecanlar yaşıyoruz. Umarım bu güzellikler gelişerek uzun yıllar devam eder. Sizin de dediğiniz gibi gerçekten bir çok faktörün bir araya gelmesi veya getirlmesiyle iyi köpeklerle av yapma fırsatı bulunuyor.Tekrar teşekkür ederim.Selamlar saygılar....

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 03 Kasım 2011, 18:56:11 »
Mehmet hocam bir kez daha tebrikler... Koyu bir setterci olarak Bor gibi çok yüksek kalitede ve ırkının özelliklerini çok fazlasıyla taşıyan bir pointerle yüreğime su serpiyorsun ve gerçekten çok fazlasıyla keyif alıyorum emeklerinden ve üstün biligin ve tecrubenden ötürü bir kez daha tüm site huzunda eğilerek tebrik eder başarılarının devamını diler saygı ve sevgilerimi sunarım...Sinop'tan kucak dolusu selamlar...
Değerli Yahya çok teşekkürler.Görüntüler keyif veriyorsa ne mutlu. BOR un geçen yıl bana ulaşması sezon sonuna denk gelmişti .Bu sene inşallah onunla çok güzel avlara imza atacağız...Saygı ve sevgiler bizden arkadaşım....

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 03 Kasım 2011, 18:59:34 »
avı bol ömrü uzun olsun
Teşekkür ederim Arif bey..Selamlar saygılar....

maşakllah    çok güzel yaklaşiyor ava   dorkan sonra getirdigin solit  bor daha iyi  darkan kısa sürdü kanser kaybetmiştik   inşahhal bor avı ömrü uzun olsun

Değerli Ali teşekkürler. Senin de dediğin gibi DORKAN da çok kaliteli bir pointerdi ama malesef erken kaybetmiştik onu.İnşallah BOR ile uzun yıllar avlanmak kısmet olur.Selamlar kardeşim....

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 03 Kasım 2011, 19:07:31 »
SAYIN ÜNLÜTÜRK yazılması gereken ne varsa yazmış zaten ama birkaç şeyde ben ekleyeyim istedim... BOR gerçekten çok kaliteli bir köpek ,, bin değil birkaç bin pointerde ancak böyle birinde rastlanılabilecek özelliklerle donatılmış ve çok iyi eğitim almış avlanan mutena bir köpek ,, yıllar önce sahibi ben olmasamda böyle çok kaliteli bir solid pointer ile avlanmanın zevkini bende tatmış ,, önünde sayısız keklikler vurmuştum ,, solidlerin av kanının diğer pointerlere ağır bastığı çok açık bir gerçek ,, ne yazıkki pointer dünyasında MEHMET ARI beyinki gibi elit köpeklere rastlayabilmek maalesef çok güç ,, binlerce pointer arasında bu örnektede olduğu üzere sayıları ancak bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az sayıda olmaları pointer gerçeğinin taa kendisi aslında..... bu arada çil kekliklerin harıltısınıda baya bir özlemişim iyi geldi..... MAAŞALLAH diyorum.... RASTGELE....

Hakan abi güzel sözlerinize teşekkürler.... Sizlerin de dediği gibi her av köpeği ırkının iyisi iyi, kötüsü kötü...Pointerin kötüsü diğer ırklara göre biraz daha bunaltıyor sanırım avcıyı :):):) Kınalı sesini tutmasa da çil harıltısı da güzel.....Selamlar , Saygılar abi....

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 03 Kasım 2011, 19:21:29 »
Mehmet bey,kalbi olan bu köpekle av yapmasın,bana göre muhteşem bir fizik,ferma stili,koku,aklıma gelmeyen beceri ve yetenek,Allah uzun ömürler nasip etsin...Lindayı göremedik...

Turgay abi LİNDA da yanımda ..O benim için çok önemli ...Sadece geçen dönem RALP. ten olan yavrusu BETY daha fazla ava gitsin diye biraz geri planda kalıyor :):):) Kısmet olursa bu sene LİNDA nın  kızı BETY ile biraz daha fazla ava gideceğiz. BETY de en az LİNDA kadar keyifli avlar yaptıracağının işaretlerini veriyor. Umarım herşey dilediğimiz gibi gönlümüzce olur.....Selamlar saygılar....

BETY (LİNDA &RALP).... Hızlı+Hırslı+Estetik ve Kaliteli bir kokuya sahip...

ANA KIZ AVDA.........

BETY.............

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Ynt: BOR+BETY........(Onlara Yakıştığı Gibi.........)
« Yanıtla #37 : 03 Kasım 2011, 20:07:28 »
Mehmet bey gene devamında  çok güzel görüntüler eklemişsiniz,hele resimler, valla -iyi birşey değil ama- keyiften bir sigara yaktım daha bir yoğunlaşayım diye.Bir düşüncemi söylemek istiyorum bunlar sade Türkiye çapında değil dünya ölçeğinde türünün güzide ve istisnai örnekleri bence,daha iyisi yoktur da eşdeğerleri vardır belki ve Dünya çapında bir başarı yakalamışsınız siz bu konuda,darısı böylesi başarılar yakalamak adına avcılıkla ilgili imalat(silahtan aksesuara giysiye)sektörümüze diyerek bu vesileyle bir iyi dilekte bulunalım hiç değilse.
Tekrardan maşallah diyorum.Benden de selam ve saygılar.
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2011, 20:13:20 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Turgay ÖZCAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #38 : 03 Kasım 2011, 20:10:04 »
Mehmet hocam,bety de söylenecekleri kendi söylemiş,bize diyecek söz... Maşallah...ne demişler,anasına bak,kızını al...
Turgay ÖZCAN
1974 Kocaeli

Çevrimdışı Alpaslan ASLAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 03 Kasım 2011, 21:58:34 »
MEHMET hocam 41 kere maşallah her ikisinide mükemmel..paylaşımın için teşekkürler..
Alpaslan ASLAN
1974 izmir-Buca 0535 275 23 14

Çevrimdışı Hüseyin KARAOĞLAN

• *
  • ÖZÜ DOĞRU OLANIN SÖZÜDE DOĞRU OLUR
« Yanıtla #40 : 03 Kasım 2011, 22:40:08 »
allah nazarlardan saklasın.herkesin gönlünde böyle bir siyah inci yatar.maşallah.ömrü uzun avı bol olsun.
Hüseyin KARAOĞLAN
1979-Sakarya[img width=320 height=240]

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 04 Kasım 2011, 16:21:00 »
Herşeyden önce bir köpekte önce zeka,, sonrasındada iyi bir koku şart bu iki özellikten sonra ,, iyi ve güçlü bir fiziksel anatomi ve tüm bunları bilgi ve becerisi ile işleyecek EĞİTİM ŞART ,, MEHMET BEY,de öğretmenlik mesleği gereği eğitimleri layığı ile yerine getirmiş ve avın bol olduğu meralarda,, çok bol zaman harcayarak böyle güzel pointerleri yetiştirmiş kendisini tebrik ediyorum... şahsen bende böyle pointerlere rastlasam hiç düşünmeden pointer sahibi olurum... ama maalesef binlerce pointer içerisinde sayıları çok çok az....ne diyelim ALLAH sahibine bağışlasın MAAŞALLAH......
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 04 Kasım 2011, 18:00:23 »
Yürübe Mehme,t çok daha iyilerini çekeceğine eminim....
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Fehmi TALAN

• *
« Yanıtla #43 : 05 Kasım 2011, 10:26:21 »
Bor u Allah nazarlardan saklasın mehmet hocam,benzeri olmayan bir pointer,avınız ve dostluğunuz daim olsun...
Fehmi TALAN
1971MANİSA                                                    RİBOT

Uploaded with ImageShack.us

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 05 Kasım 2011, 19:41:17 »
Mehmet bey gene devamında  çok güzel görüntüler eklemişsiniz,hele resimler, valla -iyi birşey değil ama- keyiften bir sigara yaktım daha bir yoğunlaşayım diye.Bir düşüncemi söylemek istiyorum bunlar sade Türkiye çapında değil dünya ölçeğinde türünün güzide ve istisnai örnekleri bence,daha iyisi yoktur da eşdeğerleri vardır belki ve Dünya çapında bir başarı yakalamışsınız siz bu konuda,darısı böylesi başarılar yakalamak adına avcılıkla ilgili imalat(silahtan aksesuara giysiye)sektörümüze diyerek bu vesileyle bir iyi dilekte bulunalım hiç değilse.
Tekrardan maşallah diyorum.Benden de selam ve saygılar.

Kamil abi teşekkürler.Umarım herkes gönlünce iyilere sahip olur.Dediğiniz gibi ülkemiz her alanda gelişir inşallah.Selamlar saygılar....

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : 05 Kasım 2011, 19:48:05 »
Bor u Allah nazarlardan saklasın mehmet hocam,benzeri olmayan bir pointer,avınız ve dostluğunuz daim olsun...
Fehmi abi çok teşekkürler...Daha güzelleri sizlere kısmet olması dileğiyle.Selamlar saygılar....

MEHMET hocam 41 kere maşallah her ikisinide mükemmel..paylaşımın için teşekkürler..

Alpaslan abi çok teşekkürler.Selamlar saygılar.....

allah nazarlardan saklasın.herkesin gönlünde böyle bir siyah inci yatar.maşallah.ömrü uzun avı bol olsun.

Hüseyin Bey teşekkür ederim.Selamlar saygılar....

Yürübe Mehme,t çok daha iyilerini çekeceğine eminim....

Hüseyin abi çok teşekkürler.Umarım daha güzel görüntülerle birlikte oluruz.Selamlar saygılar....

Çevrimdışı Yakup DİLEKÇİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 09 Kasım 2011, 08:46:51 »
memet hocam eline sağlık , bor harika ,maşallah allah uzun yılar avlanman nasip olsun selamalr .
Yakup DİLEKÇİ
1952 ÇORUM

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #47 : 10 Kasım 2011, 19:14:40 »
Mehmet BOR hakkında çok fazla şeyler söylemeye gerek yok BOR gereken herşeyi zaten meralarda söylüyor.Stili,kokusu,şekli ne bileyim bir çok avcının hayel edipte elde edemediği bir köpek şekli maşallah demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.Dikkat edilecek olursa yurt dışından gelen yavru olsun büyük köpek olsun yapmış olduğu icraatlarla ben buradayım arkadaş diyebilen bir köpek,düne kadar fransız kanalları dahil bir çok avrupa kanallarında gıptayla izlediğimiz videoları elindeki kalitelerle bizlere izletme güzelliğinide gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

***** ŞİVA - LEXUS - BARBY *****

Çevrimdışı Tamer LEVENT

• *
« Yanıtla #48 : 10 Kasım 2011, 19:27:25 »
köpeklerinin ayrıayrı maşallahı var hepsini allah nazardan saklasın
Tamer LEVENT
1968 edremit balıkesir

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 11 Kasım 2011, 12:53:20 »
köpeklerinin ayrıayrı maşallahı var hepsini allah nazardan saklasın
Tamer Bey teşekkür ederim....Selamlar saygılar...

Mehmet BOR hakkında çok fazla şeyler söylemeye gerek yok BOR gereken herşeyi zaten meralarda söylüyor.Stili,kokusu,şekli ne bileyim bir çok avcının hayel edipte elde edemediği bir köpek şekli maşallah demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.Dikkat edilecek olursa yurt dışından gelen yavru olsun büyük köpek olsun yapmış olduğu icraatlarla ben buradayım arkadaş diyebilen bir köpek,düne kadar fransız kanalları dahil bir çok avrupa kanallarında gıptayla izlediğimiz videoları elindeki kalitelerle bizlere izletme güzelliğinide gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim
Kadir abi BOR çok güzel enstanteler yaşatıyor. Bor un yaşattığı güzellikler onun doğru bir karar olduğunun göstergesi. Yakında yeni görüntülerle birlikte olacağız inşallah....

memet hocam eline sağlık , bor harika ,maşallah allah uzun yılar avlanman nasip olsun selamalr .
Yakup abi teşekkür ederim .İnşallah uzun yıllar birlikte güzel avlar yaparız...