0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eline sağlık serkan bende av hırsımı yenince çekeceğim video ))
maşallah serkan. topal bacak tek el 2 pointer ve vuruş:)) bravo
Maşallah...Rastgele.
Mera süper pointerlerde öyle elinize sağlık iyi atıştı...
TEK ELLE KEKLİK BÖYLE VURULUYORSA İKİ ELLE AF YOK DEMEKTİR. MAŞALLAH. USTAM
Köpek,köpek,köpek abi gerisi boş laf.Köpek avın %90 ını yapıyor bize vurmak kalıyor.Ama tek elle keklik vurmak konusunda Serkan kardeşimi kutlarım bu arada geçmiş olsun ayağın için.
Yürübe Serkan kim tutar seni...
sera diyorum ankarada fermasında çok keklik vurduk.ama ilk vurduğum kekliği unutamam sera bana 150 metre zirvede 10 dk kadar mesafede fermada sabırla bizi bekledi ee misafiriz ya serkan dostum çağırdı sağolasın yanaştım hala bekliyor serkan komutu verdi keklik kalktı vuruş ve harika aport daha ne olsun ..maşallah diyorum serkanım
maşallah diyelim rastgele...
Yakışır komutana işte bunlar kalitenin mücadelenin meyvasıdır tebrikler serkan bravoo
eyt be yakışır kardeşime,,,bravo
Yürü be kardeşim budur işte. Köpekler harika sen mükemmelsin. Yakışır kardeşime...
Bu mudur budur kocaman NOKTA.... Maşallah tebrikler..
çok güzel çekim olmuş eline sağlık
yok sımdı saanaa ne yazım ben abıı olmadı sole bır poınterımmı yoksa olmadı solee bır vıdyommu
tebrikler güzel bi atış köpekte bi okadar güzel ..
Dostum Diyarbakıra gelirsen eğer ekip ve yerler hazır... Maşallah pointerler çok fena... Avın daim olsun, Rastgele
Pehhhhh, havamızıda atarız "tek elle keklik böyle vurulur" diyerek. Serkan maşallah topal bacağınla iyi av yapmışsın. Sen bir Adoff iki zaten. Köpeksiz av tat vermeyeceği için inan bu hafta ava bile gitmedim. Neyse ki sizin keyifli görüntüleriniz bize bir haftalık gazı veriyor.Daha güzellerine rastgelsin.
çok güzel tebrik ederim valla tek elle nasıl vurdun kekliği hala anlayamadım bravo köpeklerinede maşallah rastgele
çok güzel çekim ve güzel atış olmuş eline sağlık hemşerim..
Boşuna komutan demiyoruz vuruyor işte adam
keklik daşım benim yakışır dostuma RASGELE selamlar tüm ekibe
cok cok güzel bir vuruş tebrikler