Gönderen Konu: ACİL YARDIM LÜTFEN (Av bayii açmak)  (Okunma sayısı 17387 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali ÖZTÜRK 06

• Müdavim Üyemiz
ACİL YARDIM LÜTFEN (Av bayii açmak)
« : 27 Ekim 2011, 21:14:25 »
ankara da  bir av bayi açma niyetim var sizlerden yardım bekliyorum bir av bayisinden beklenti nelerdir neler olmalıdır nasıl olmalıdır lütfen fikirlerinizi benim le paylaşın görüyorum avrupada küçücük ülkelerdeki av bayileri ama bizim ülkemizde hepsi bariz ticaret hane ben dost ortamı herkezin gelip vakit geçire bileceği her kesime hitab eden bi mekan açmak istiyorum ve siz değerli avcı abilerim ve kardeşlerimden yardım istiyorum saygılar.....
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2012, 21:32:35 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
Ali ÖZTÜRK
1990 ANKARA

Çevrimdışı Ahmed DEMİRTAŞ

• *
Ynt: ACİL YARDIM LÜTFEN
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2011, 21:41:06 »
ALtabiki bütçe önemli cafe ortamında insanların muhabbet edebileceği bir avcı arkadaşı ile bir çay içebileceği ,çeşitli trofelerle süslenmiş ,2.el silahların alınıp satılabiliği bir yer olursa değişik olur ,hayırlı olsun diyelim
Ahmed DEMİRTAŞ
1975 İSTANBUL

Çevrimdışı Ali ÖZTÜRK 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2011, 21:49:10 »
teşekkür ederim abi baya heveslendim çünki bulgaristanda falan bakıyoruz av bayilerine çok güzel ama ülkemizde hiç yok ben karadeniz teknik üniversitesinde okudum trabzonda silaha çok düşkün insanlar olmalarına rağmen ordada güzel bir yer göremedim ama niyetliyim işallah açacağım dediğin gibi biyer hatta içinde av yemeklerinin yapıldığı insanların akşam yemeğine gelip muhabbet edebileceği bıldırcın tavşan keklik ve benzeri av hayvanlarından yapılmış yemekleri yiye bilecekleri bir yer düşünüyorum yani av adına ne varsa herşey olacak tabi sizin gii abilerimizin tavsiyeleri doğrultusunda...
Ali ÖZTÜRK
1990 ANKARA

Çevrimdışı Ahmet ERİŞ

• *
« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2011, 00:15:32 »
Ali kardeşim bu iş sende bitiyor. Bu işin formülü sevmek ve güleryüz. Gelen giden müşteriye güleryüz gösterdiğin sürece mekanına gelenlerin sayısı artar. Belirli bir müşteri ve dost potansiyeline ulaşmadan fazla açılma, yani hayallerini ertele derim. Düşüncen çok güzel ama fazla gaza gelme. Arz talep meselesi. Düşüncelerini talebi yakaladıktan sonra hayata geçirmeni öneririm. Senin gibi düşünenler çoğaldıkça avcılığımız da daha iyi bir yerlere gelecek. Sağlıcakla kal.
Ahmet ERİŞ
1958 Gökçeada- Çanakkale
0 533 579 86 92

Çevrimdışı Fatih KANDEMİR

• *
« Yanıtla #4 : 28 Ekim 2011, 00:29:33 »
Sadece alışveriş değilde avcılığın kokusunun tadının bulunduğu bir yer olursa çeşitli alanlarda hizmet verilerek başarılı olunabilir. konseptin ne olursa olsun, farkını ortaya koymalısın. unutulmamalı ki ekonomik güçlükler ortada fiyat faktörü çok önemli. oraya sohbete gelen yemeğe gelen kişiler başka yerde araştırma gereği duymadan senden alışveriş yapabilmeli. av yemekleri konusunda uzman bir ekiple çalışmalısın. bu işi yapacağın yerde çok önemli.

:)))))))

önemsiz hiç bir şey yok anlaşılan.

Doğru kararlar vererek hedefi 12  den vurmak lazım. Sunulan ürünlerin fiyatları uygun olmalı, kaliteli ve kapsamlı bir konsept tasarlanırsa doğru yerde bence başarılı olunur.
  • BENELLİ RAFAELLO DELUXE
  • Yıldız Elegant A1 E
  • Huğlu 103 CE
  • Ata Arms
  • Yıldız SPZ ME
  • POİNTERLERİM BONİ&BORA

Fatih KANDEMİR
1977-Ankara

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 28 Ekim 2011, 01:29:25 »
öncelikle bu iş için saglam bir maddiyat gerekiyor.
her türlü kesime hitap etmen gerekiyor.
çeşit cok olmalı insanlar aradıklarını bulmalı.
güler yüz ve insanları cok aptalca sorular sorsada dinlemeyi bilmelisin.
sattıgın mal hakkında bilgi sahibi olmalısın.
bir malı satarken deyil alırken KAZANMALISIN.
hitap edecegin kişi ler sadece avcılar deyil diyer av bayileri de olmalı civar köy kasaba gibi. toptan mal vermelisin.
veresiye verdigin malları geri gelmiyecek şekilde düşünmelisin ki hesabını kitabını ona göre yapmalısın.(gelecekle verecek ödenmez.
çalıştıgın toptancını fabrikayı iyi secmelisin her makın fiyatını ayrı ayrı sormalısın araştırmalısın alacagın malın fiyatını net ortamında vs.
zira sadece rakibin bulunduğun bölgedeki diger bayiler deyil türkiye genelinde olan butun bayilerdir. net ortamında herkes tek bir kalem mala en az 10 deyişik fiyat veriyor.
bu işte en zor bölüm tüfek satmaktır saglam lıgından emin oldugun sorun suz çalışan marka tüfekleri vitrinine koymanı tavsıye ederım,
dış görünüşüne aldanmamanı tavsiye ederim. ve sattıgın her tüfeyin bir arıza durumnun da kargosu nun müşterie ayit oldugunu belirt...yada fabri kayla anlaşmanı ona göre yap.
başın agrımasın....
son olarakta  SÖZÜNÜN ERİ OL LAFININ ARKASINDA DUR (ADAM GİBİ ADAM OL).ALLAHIN İZNİNLE İŞİN DE BÜYÜRSUN EKMEK TEKNEN OLUR. BAŞARILI OLURSUN. ALLAH UTANDIRMASIN.
HAYIRLI OLSUN. RASGELE.

• REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #6 : 28 Ekim 2011, 15:58:30 »
Arkadaşların her biri birbirinden güzel yorum yapmışlar. Fazla söz kalmamış gibi ama aslında aklımıza gelmeyen vardır.

Ben sadece şahsen ne istediğimi söyliyeyim: Benim favori alışveriş yerim, gittiğimde bana tek müşterisiymişim gibi davranandır. Ne ısrar ederek ne de baştan savarak... Müşterinin ya ava ya silaha veya ikisine tutkusu olduğunu, içeride vakit geçirmek isteyeceğini, belki ekonomisini zorlayarak alışveriş yapacağını düşünmeli. Yani kendini yerine koyabilmeli.

Bu güne kadar alışveriş konusunda başarılı olmuş bir çok esnafın, işin detaylarını iyi bilmesi yanında, müşterileri ile de tek tek yeteri kadar ilgilendiğini gördüm. Yanında çalışan yardımcıların da böyle seçilmesi çok önemli.

Fakat konu başlığı, "Acil yardım lütfen" biraz abartılı olmamış mı bu durumda ;)
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ali ÖZTÜRK 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 28 Ekim 2011, 16:12:09 »
abi açil yardım yazmamın sebebi çok uygun 4 katlı bi dükyan buldum ve elimdede biraz para varken orayı kaçırmak istemiyorum ama işte dediğim gibi nasıl biyer olacağı konusunda hala emin olamıyorum...bide ne kadar bi ticaret hane gibi olmasada en azından kendini cevirmesi de lazım yoksa 5 6 ay sonra kapatırsak bi manası kalmaz bence açelem ondan.....
Ali ÖZTÜRK
1990 ANKARA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #8 : 28 Ekim 2011, 21:19:47 »
Anlaşıldı. Yüzmüş kuyruğuna gelmişsiz. Kendinizi ne kadar hazır hissediyorsunuz bilmiyorum. Ama özenle yapılan işler para da kazandırır. Yani yürür. İstanbul'da bir yer duydum. Süs püs içinde ve fiyatları da ortalamdan çok uçuk olduğu halde işleri iyiymiş. Ben şaşıyorum ama neyse. Sürüm olması önemli olduğu için çok rağbet gören ürünlerden bazılarının genel dağıtımını alabilmeniz çok iyi olurdu kanımca. Bu tip distribütörlerin işleri de gördüğüm kadarıyla iyi.

Keşke aynı işle uğraşan birileri tüyo verse. Herkesin nasibi ayrı ne de olsa. Sizin gibi ava hevesli birinin sektörde sevileceğine de başaracağına da inanıyorum.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ali ÖZTÜRK 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 28 Ekim 2011, 21:56:16 »
işallah abi bakalım girdik bi yola ama işallah becere biliriz...
Ali ÖZTÜRK
1990 ANKARA

Çevrimdışı Süleyman DALAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 28 Ekim 2011, 22:33:18 »
ali kardes her seyden once maddi durum 2ci el tufek ve sayre once durstluk onemli durs esnafi her yerden musteri kendisi bulur cok av bayiine girdim adamlar yerli fsekleri sahteleri ital diye satanlar ilk 10 atsda tutuklik yapan otemetikleri iyi diye satan bayiler neleri var
Süleyman DALAR
1973 FRANSA afyon

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 31 Ekim 2011, 10:39:40 »
En başta kendi açımdan söyliyeyim,avcı adam veya silah meraklısı adam almıcak bile olsa bir av bayisine girip orada vakit geçirmeyi çok sever. Bu konuda müşterilerini rahat tutarsan bence kazanırsın.Bazı yerler var adam girmeye çekiniyor,birşey almadınmı suç işlemişsin gibi tavır takınıyorlar,almıcaksan oyalama der gibi. Bence en önamlisi o,ankaraya gittimmi illa ulus dışkapıya gitmek istiyorum av bayilerini tek tek dolaşayım ellerinde yani nevar diye,ama sadece bir ikisine girip rahat bakabiliyorum. Sermayen çok olacak,çeşidinde çok olacak,inanmadığın bilmediğin malı satma.Eski patronum ticaret yapacaksan ya o işi çok iyi bileceksin yada sermayen çok olacak derdi,hayırlı uğrulu olsun.
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Bülent KARAKUŞ

• *
Ynt: ACİL YARDIM LÜTFEN (Av bayii açmak)
« Yanıtla #12 : 11 Aralık 2012, 02:53:35 »
bir arkadas acmak isdedi 250.000tl gibi bir rakam cikardi sen birde 4 katli bir yerdenden bahsediyorsun bayagi bir para lazim ...sana kolay gelsin diyeyim .........acarsan buradan paylaski yolumuz düserde gelelim .....
Bülent KARAKUŞ
1967-GEMLIK-BURSA

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
  • AFFETMEK ; İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
« Yanıtla #13 : 11 Aralık 2012, 17:00:58 »
ilk önce eğer böyle bir av bayii açarsan hayırlı olmasını dilerim kardeşim.ALLAH utandırmasın şimdiden.tabi işini sevmen çok önemli dicem ama sevmesen açmassın zaten.

benim de ustalarıma şöyle bir sorum olacak.acaba böyle bir bayi açmak için ne kadar nakit gerekmektedir.? bir de illaki balık avı içinde malzeme bulundurmanız şartmı ? cvplarınız için şimdiden teşekkürler.saygılar.
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN
Çıraklığını yapmadığın işin , Ustalığını yapmayacakmışsın...

Çevrimdışı Oğuz ŞÜKRÜ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 11 Aralık 2012, 20:31:43 »
Ankarada büyümüş ve çocukluğunda tüm harçlıklarını av malzemelerine vermiş birisi olarak söyleyeyim, lütfen en büyük yeri de en küçük yeri de açmış olsanız, sakın milleti kandırmayın, sakın ederinden fazlaya birşey satmayın, zaten yapmazsınız biliyorum ama ben bu işe heveslenip hevesimi kursağımda bırakan, babama aldırdığım ilk tüfeğimin içinden şoku çalan, çocuk gördüğü için 2 katı fiyatla fişek satan, bu yeni avrupa marka diye elinde kalan fişekleri satan sanki almaya mecburmuşsun gibi esnaflıktan nasip almamış adamlara hakkımı helal etmiyorum. Artık onlardan oltama iğne almam. Daha daha neleeeer duyduuum neler... İsteyene özelden dükkan isimlerini atabilirim.
Oğuz ŞÜKRÜ
1981 BAYBURT

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 11 Aralık 2012, 21:28:23 »
Sen doğru ol,eğri kendini belli eder..Bismillah deyip başlamak bitirmenin yarısıdır.2005 yılında yolum Ankara ya düşmüştü.Bir çok av bayisinin Dışkapı da olduğunu öğrenmiştim.Hiç bir şey almasamda hepsini tek tek gezmiştim.Doğa spor(Rıfat Sivaslı bey)ve Kuzucular av bayisinin ilgi ve alakasını halen unutmam..İçilen çayın hatırı var..Allah yolunu açık etsin İnşallah..selamlar
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976