Gönderen Konu: lütfen yardım acemi olduğumdan anlamıyorum tüfek harabe olacak  (Okunma sayısı 2580 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali ÖZTÜRK 06

• Müdavim Üyemiz
herkeze selamlar yeni aldığım stoeger m3500 süper magnum için bana bi fişek önerin tavşan ördek kaz keklik üveyk ve bıldırcın için tefek 89mm fişey yatağına ve 71cm namluyo sahip bu güne kadar hep 16cal kullandığımdan 12 calın acamisiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
Ali ÖZTÜRK
1990 ANKARA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Merak etme harabe olmaz ;) Olsa olsa taşımaktan yorulursun. Neden dert ediyorsun ki, ucuzundan pahalısından al götür müsait yerde atışını yap seç. Keklik, ördek için tak yarım şoku veya çeyrek şoku, doldur boşalt bence. Hatta şu anda yerli fişekler de güzel. Selamlar
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Fırat TOPALOĞLU

• *
Ynt: lütfen yardım acemi olduğumdan anlamıyorum tüfek harabe olacak
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2011, 21:33:03 »
Merhaba,
Almak üzere olduğum bir tüfek kullanıyorsunuz. Memnun musunuz acaba? Gerçi ben daha çok domuz avına gidiyorum ve Stoeger m3500 ile ata neo arasında kararsız kaldım. Galiba stoeger'e daha yakınım ama her türlü yapıcı öneriye de açığım.
Selamlar...
Fırat TOPALOĞLU
1971 İSTANBUL

Çevrimdışı Bülent SÖNMEZ

• *
Ynt: lütfen yardım acemi olduğumdan anlamıyorum tüfek harabe olacak
« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2011, 21:42:33 »
Merhaba,
Almak üzere olduğum bir tüfek kullanıyorsunuz. Memnun musunuz acaba? Gerçi ben daha çok domuz avına gidiyorum ve Stoeger m3500 ile ata neo arasında kararsız kaldım. Galiba stoeger'e daha yakınım ama her türlü yapıcı öneriye de açığım.
Selamlar...
her türlü öneriye açıksanız ozaman alın bi akkar  silver  sentetik kasa hafif zarif saçması mükenmel eyer atan iyi ise kurşunu menzil dahilinde tuttugunuz yere vurur ben 13 yıldır kullanıyorum bikere bile üzmedi beni busene bakıma yolladım fabrikaya namlu gövde hariç heryeri deyişti hemde tekkuruş taleb etmediler bunca yıla ragmen
Bülent SÖNMEZ
1982 İSTANBUL

Çevrimdışı Ali ÖZTÜRK 06

• Müdavim Üyemiz
selamlar fırat abi kusura bakma biraz geç yazabildim tüfeğimden gayet memnunum ama alacaklara tavsiyem m2000 neden diyeceksin tüfeği 89 yatak diye aldım toplasan 10 tane anca atmışımdır 66 gr fişek ondan sonrası hep 36 tüfek ağır dolular için yapılmış olduğundanmıdır nedir aşırı derecede ağır usandırıyor yani ama tabi domuzda nasıl olur bilemem ama çok güzel tüfek öneririm arkadaşım gördü bende oda çok beğendi onada m2000 aldık oda harika bi tüfek ama dedğim gibi cidden ağır dolu kullanmayacaksanız m3500 yerine m2000 öneririm.......
Ali ÖZTÜRK
1990 ANKARA