Dahada beter olacak yarın. Gaziantep de her ay kurs açılıyor, Kahramanmaraş ta 250 tl ye 5 taksitle silah satılıyor, Yurtdışından alışveriş kısıtlanıyor, gümrük ve kota zorlaştırılıyor, Birileri bu işten nemalanıyor. Nekadar belgeli silahlı adam o kadar para... Bunlar iyi günlerimiz. Daha bekleyin neler çıkartacaklar. Otobüsle ava gidene kızmaya hakkımız yok. O adam ne yapsın. Arabası yok, 250 tl ye tüfek almış. Dişinden tırnağından arttırarak para biriktirmiş, Dr. Ali abisini izlemiş 6 ay gaza gelmiş. Otobüs parasını ancak denkleştirmiş. Ne diyeceksin bu adama. Kişiler ve olaylarla uğraşmayın sisteme bakın. Nereye gidiyoruz? Benim arabam var, istediğim yere giderim, baktım otobüs var başka meraya sürerim. Yok kuş kalmamış, yok sıkıştırılmış banane... Zaten o otobüsle gelen adamların hepsi limit peşinde değil, iki tüfek sıkalım, birtanede kuş vurursak bizden iyisi yok derler. Bende avcıyım, hani o tv dekiler gibi av yapıyorum, keklik şöyle vurulur, blıdırcın böyle avlanır .....vsvsvs konuşur dururlar kulüplerde bilmiş bilmiş. Bir sezonda kaç kuş vurdun dersin, önemli olan sportmenlik derler veya rakamları abartırlar. Ördek avına giden otobüs gördünüz mü? Yoktur. Mühre, bot, boy tulumu, kamuflaj ve kaliteli elbise gerekir çünkü. Alamazlar, fakat otobüs parasını herkes verir. Boşuna kendinizi sıkmayın, keklik için sürün arabanızı farklı bir meraya. Abilerimiz kazanırken, reyting yapıp mağzalar açıp hayran kitlesi yaratırken eleştirmeyin sistemi.