Gönderen Konu: ANTALYA'YA TOPLU TRANSFER..  (Okunma sayısı 20759 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Orhan ALTINOK

• *
Ynt: ANTALYA'YA TOPLU TRANSFER..
« Yanıtla #25 : 30 Ekim 2011, 00:50:51 »
sonunda almışsın kurzharrları hasan abi ömürleri uzun avları bol olsun hayırlı olsun
Orhan ALTINOK
1993 antalya/ kumluca/ mavikent

Çevrimdışı Hasan BACAKSIZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 31 Ekim 2011, 17:14:24 »
Hasan senin elinden olmayacak bi köpek olmayacak bir ırk yok . Güzel bir kurzhaarda bana bulalım .Yavruların hepsi birbirinden güzel maşallah.
teşekkür ederim aydın abi
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

KAHPEDEN DOSTUN OLACAĞINA DELİ KANLIDAN DÜŞMANIN OLSUNNNNNN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 31 Ekim 2011, 17:15:23 »
sonunda almışsın kurzharrları hasan abi ömürleri uzun avları bol olsun hayırlı olsun
teşekkürederim orhan
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 31 Ekim 2011, 17:19:18 »
iyi dilekleriniz ve temenileriniz için tekrar teşekkürederim bazı poınter sever arkadaşların zoruna gidiyor benim ve arkadaşlarımın  kurzhaar beslemem zorlarına gidiyor başka bir sitede aynı konoyu açtık konu tartışma konusu oldu çıktı bende üyüleğimin silinmesini istedim ve sildiler sildikleri için onlara çok teşekkür ederim ))))))))))))
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 31 Ekim 2011, 17:40:33 »
abi ne yapayım  güzeli görünce dayanamıyorum bu yavruyu hangi şartlar altında aldığımı biliyosun keklik avdayken aradımya hakan abiyi
keklik avında iken kuurzhaar sahibi arkadaşı niçin aramıştınız birde onun hikayesini dinlesek nasıl olur HASAN BEY..SİZİ BUNA İTEN ŞEY NEYDİ.... pointer deli etmiş olmasın.???
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 01 Kasım 2011, 07:43:10 »
keklik avında iken kuurzhaar sahibi arkadaşı niçin aramıştınız birde onun hikayesini dinlesek nasıl olur HASAN BEY..SİZİ BUNA İTEN ŞEY NEYDİ.... pointer deli etmiş olmasın.???
hakan by benim bu köpeyi almama arkadşım ahmet yarar vesile oldu elindeki köpeyini satı bana kurzhaar alalım diye tuturdu tamda o gün keklik avındaydık hakan becer abimizi aradık dağın tepesinde ordan burdan derken hakan abi bizi kırmadı elimde 3 yavru kaldı dedi beyendiğiniz yavruları vereyimdedi bizde tmmm dedik bizim izmire gelme imkanımız yok dedik o da ben size bir şekilde gönderirim dedi vede gönderdi yavrular umduğumdanda daha güzel çıktı hiç bir şey öğretmeden direk kuş ve silah sıktık kuşu canlı olarak getirdi yumuşak ağızlı yavrular silahtanda bir sorun çıkmadı yavrulardan memunuz ama bazı arkadaşlar fesatlanıp bu konun aynısı başka bir siteye açtım konu tartışma konusu oldu çıktı bende üyeliğimin silinmesini istedim vede sildiler sildikleri içinde çok teşekkür ederim
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

Çevrimdışı Hüseyin PİŞKİN

• DOZER
  • *
  • "Taş kırılır, tunç erir; ama Türklük ebedidir"
    • [url=http://2.imgland.net/Nrpt86.jpg][img]http://2.imgland.net/Nrpt86.jpg[/img][/url]
« Yanıtla #31 : 08 Kasım 2011, 18:24:59 »
Hasan kardeşim almış olduğun  yavruların şimdiden hayırını gör  yaruları  aldığın  kişi  bu camiada tanıdığım  en  iyi dostlardan birtanesi beslediği köpeklerde gerçekten çok güzel  sen bu yavruların üzerine düşersen  avda torba doldurtur   o şunu dedi bu şunu dedi  boşver sen elindeki kıymete bak  sana şimdiden rasgele kardeşim

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 09 Kasım 2011, 16:58:48 »
Hasan kardeşim almış olduğun  yavruların şimdiden hayırını gör  yaruları  aldığın  kişi  bu camiada tanıdığım  en  iyi dostlardan birtanesi beslediği köpeklerde gerçekten çok güzel  sen bu yavruların üzerine düşersen  avda torba doldurtur   o şunu dedi bu şunu dedi  boşver sen elindeki kıymete bak  sana şimdiden rasgele kardeşim
teşekkür ederim hüseyin bey yavrular gerçekten çok güzeller eğitime fazlasıyla yatgınlar şu anda herşeyi fazlasıyla yavruların ferma aport silah sesi uysalıkları benim elimde yoz köpekte av yapar  yeterki köpekte av hırsı olsun )))))))))))))
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

Çevrimdışı Hakan BECER

• *
« Yanıtla #33 : 14 Kasım 2011, 19:10:05 »
HASAN ım memnun olduğuna çok sevindim.yavruların maşallahı var.ama sen yinede aportla uğraşma söylenilenler doğru fermayı geciktirirsin.canlı bıldırcın olması sakıncalı kanat veya tavşan ayağıyla yaparsan daha iyi.bu ırkta aport sorunu pek olmaz.
tüyü kadar avları olsun RASGELE
Hakan Becer

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #34 : 14 Kasım 2011, 23:29:12 »
Merhaba şu atmı eşşekmi muhabbetini anlamadım arkadaşın biri attan inip eşşeğe binilirmi diye yazmış burada at pointer eşşekte KURZHAARMI oluyor anlamadım eğer öyleyse resimleri bi yanyana gelsin olmadı merada yanyana gelsinler valla doğruyu söylemek gerekirsede pointer biraz daha fazla anımsatıyor eşşeği:))He bu arada yorumlarada şimdiden şöyle bir cevap vereyim etme bulma dünyası söyleme işitme be abim:))
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Lütfi TÜRE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 15 Kasım 2011, 11:44:32 »
Hasan kardeş hayırlı olsun ,inşallah umduğundan daha iyi çıkar bu yavrular.
Lütfi Türe
1971 Burdur

Çevrimdışı Mehmet DEMİRDAĞ

• *
« Yanıtla #36 : 16 Kasım 2011, 21:46:33 »
Merhabalar, her köpeğin kendi ırkına özgü güzellikleri var.Ben drahtaarda, kurzhaar da besledim halen elimde E.breton ve pointer var.Benim av stilime uygun olanı pointerdir.Hani derin vadileri dağları inip çıkmak zor oluyor ya işte burada pointer devreye giriyor.Kışın su avı yapmadığım içinde sorun teşkil etmesede pointeriminde suya girmesinde sorun çıkmıyor.
Mehmet DEMİRDAĞ    1969 Mut/MERSİN
Yolu sevgiden keçenlerle elbet bir gün bir yerde buluşacağız.

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #37 : 16 Kasım 2011, 22:25:42 »
Hasanım hayırlı olsun

Yalnız kurzhaar'a yaralı yada canlı bıldırcın atmakla hayatınızın yanlışınızı yapıyorsunuz. Bu sitelerden 5-6 ay sonra köpeklerimiz bılıdrcına yada kekliğe ferma yapmıyor, direk dalıyor demeye başlıyacaksınız.

Sizler alışıksınız ota b.ka ferma veren ırklara ancak continentaller çok zeki hayvanlardır. O canlı kuşu yakaladı, bundan sonraki bütün canlı bıldırcınları yakalayacağını zannedip dalacaktır. Geçmiş olsun. Yalnız zararın neresinden döneseniz kardır.

Bu yanlışı düzeltirseniz bu köpekler sizin ellerinizde çok güzel avcı olurlar buna eminim.

Aport gayet güzel

Bu arada transfer nerden? Yurtiçi, yurtdışı, uluslararası, kıtalararası? ;D ;D ;D

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #38 : 17 Kasım 2011, 08:03:50 »
HASAN ım memnun olduğuna çok sevindim.yavruların maşallahı var.ama sen yinede aportla uğraşma söylenilenler doğru fermayı geciktirirsin.canlı bıldırcın olması sakıncalı kanat veya tavşan ayağıyla yaparsan daha iyi.bu ırkta aport sorunu pek olmaz.
tüyü kadar avları olsun RASGELE
hakan abi yavruların şu anda ferması aportu silah sesi her şeyi on numara eğitimlere devam bizi kırmayıp bu yavruları kazandırdığın için tekrar teşekkür ederim hakan abi selamlar
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 17 Kasım 2011, 08:06:55 »
Merhaba şu atmı eşşekmi muhabbetini anlamadım arkadaşın biri attan inip eşşeğe binilirmi diye yazmış burada at pointer eşşekte KURZHAARMI oluyor anlamadım eğer öyleyse resimleri bi yanyana gelsin olmadı merada yanyana gelsinler valla doğruyu söylemek gerekirsede pointer biraz daha fazla anımsatıyor eşşeği:))He bu arada yorumlarada şimdiden şöyle bir cevap vereyim etme bulma dünyası söyleme işitme be abim:))
bizim bulunduğumuz bölgede av merasında hızlı köpekle av yapamıyoruz çalılık olduğu için kurzhaarı tercih ettim bende poınterimde duruyo onun yeri bir başka yorumunuz için teşekkürler
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 17 Kasım 2011, 08:08:44 »
Hasan kardeş hayırlı olsun ,inşallah umduğundan daha iyi çıkar bu yavrular.
teşekkür ederim yorumunuz için lütfi bey
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 17 Kasım 2011, 08:12:47 »
Merhabalar, her köpeğin kendi ırkına özgü güzellikleri var.Ben drahtaarda, kurzhaar da besledim halen elimde E.breton ve pointer var.Benim av stilime uygun olanı pointerdir.Hani derin vadileri dağları inip çıkmak zor oluyor ya işte burada pointer devreye giriyor.Kışın su avı yapmadığım içinde sorun teşkil etmesede pointeriminde suya girmesinde sorun çıkmıyor.
poınterin yeri bir başka benim poınterimin bir kuu var sadece aportu başka bir sorunu yok kurzhaar beslememin sebebi bizim buraları çalılık kuş kalkınca sıktın sıkacan yoksa kaçar poınterde biraz hızlı olunca yapacak bir şey kalmadı
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 17 Kasım 2011, 08:14:17 »
Hasanım hayırlı olsun

Yalnız kurzhaar'a yaralı yada canlı bıldırcın atmakla hayatınızın yanlışınızı yapıyorsunuz. Bu sitelerden 5-6 ay sonra köpeklerimiz bılıdrcına yada kekliğe ferma yapmıyor, direk dalıyor demeye başlıyacaksınız.

Sizler alışıksınız ota b.ka ferma veren ırklara ancak continentaller çok zeki hayvanlardır. O canlı kuşu yakaladı, bundan sonraki bütün canlı bıldırcınları yakalayacağını zannedip dalacaktır. Geçmiş olsun. Yalnız zararın neresinden döneseniz kardır.

Bu yanlışı düzeltirseniz bu köpekler sizin ellerinizde çok güzel avcı olurlar buna eminim.

Aport gayet güzel

Bu arada transfer nerden? Yurtiçi, yurtdışı, uluslararası, kıtalararası?   

teşekkürler faruk bey.
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #43 : 17 Kasım 2011, 09:39:48 »
Hasan senin ve arkadaşlarının yeni yavruları hayırlı olsun.

Her seferinde aynı muhabbet sıkmadı mı arkadaşlar?
Şu ırk bu ırktan daha iyidir gibi sığ tartışmalar yüzünden kırıcı oluyor, sonunda üzücü olaylar yaşanıyor.

Elbette arkadaşlarımız arasında tatlı sataşmalar, atışmalar olabilir ama her üye bunun şaka olduğunun farkına varamayabiliyor sonra çok ağır sözler sarfediliyor.

Yorumlarımızı yaparken kırıcı olmamaya ve her yoruma kırılmamaya  :D dikkat etmeniz dileğiyle,
Keyifli paylaşımlar dilerim.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 17 Kasım 2011, 10:33:37 »
Hasan senin ve arkadaşlarının yeni yavruları hayırlı olsun.

Her seferinde aynı muhabbet sıkmadı mı arkadaşlar?
Şu ırk bu ırktan daha iyidir gibi sığ tartışmalar yüzünden kırıcı oluyor, sonunda üzücü olaylar yaşanıyor.

Elbette arkadaşlarımız arasında tatlı sataşmalar, atışmalar olabilir ama her üye bunun şaka olduğunun farkına varamayabiliyor sonra çok ağır sözler sarfediliyor.

Yorumlarımızı yaparken kırıcı olmamaya ve her yoruma kırılmamaya  :D dikkat etmeniz dileğiyle,
Keyifli paylaşımlar dilerim.

teşekkür erderim yorumunuz için her kezin iyi veya kötü eleştirilerine açığım bu site paylaşım sitesi yazan yasın biz avımıza bakalım saygılar ramazan bey
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

Çevrimdışı Zafer SOYGÜR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #45 : 24 Kasım 2011, 00:28:08 »
3 Ü DE BİRBİRİNDEN GÜZEL ALLAH NAZARDAN SAKLASIN
Zafer SOYGÜR
1977 Alaşehir MANİSA 0 532 545 61 43
---ALAŞEHİRLİ ZAFER ---
ZAFER'LER GETİREN ATLARIN NALLARI ALTINDANDIR

Çevrimdışı Ahmet YARAR

• *
« Yanıtla #46 : 11 Aralık 2011, 11:13:06 »
şu yeni fotoları paylaş sana kanka
Ahmet YARAR
1987 ANTALYA-MAVİKENT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #47 : 04 Mart 2012, 12:26:36 »
3 Ü DE BİRBİRİNDEN GÜZEL ALLAH NAZARDAN SAKLASIN

teşekkürler zafer bey
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #48 : 05 Mart 2012, 10:02:53 »
hayırlı ugurlu olsun hasan ömrüleri uzun olsun
selamlarımla.....

www.turkiyekurzhaar.com

upload images

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #49 : 05 Mart 2012, 10:12:44 »
Maşallah 3 ü de gayet güzeller. Sağlıklı ve hayırlı  avlar yapmalarını dilerim.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)