Gönderen Konu: ADOFF KEKLİĞİ ÇÖZDÜ AMA AYAĞINI SAKATLADI, MUMYA AYAK 2.SAYFADA :)  (Okunma sayısı 23617 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Sağol Ramazan abi, umarım haftaya kadar iyileşir. Ava köpeksiz gidilmiyor. :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
Büyük geçmiş olsun; tasmasına güzel bir nazarlık takmanı tavsiye ederim...
Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
geçmiş olsun emrah allah kimsenin başına vermesin zor bir durum
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Geçmiş olsun Emrahım. Adoff Küçük Emrah gibi bakmış. Nede olsa Drahthaar, acıların çocuğu ;D ;D ;D

Bu arada köpeksiz ava hakikaten gidilmiyor. Tez zamanda iyileşir inş.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Büyük geçmiş olsun; tasmasına güzel bir nazarlık takmanı tavsiye ederim...

Serkan kardeşim sağolasın kulübesinde kafam kadar nazar boncuğu var. Yine de nasıl oluyorsa bizi buluyor.

Kemal abi teşekkür ederim. Şükür ki sağlığı iyi, inşallah bu haftasonuna kadar kendine gelir.

Geçmiş olsun Emrahım. Adoff Küçük Emrah gibi bakmış. Nede olsa Drahthaar, acıların çocuğu ;D ;D ;D

Bu arada köpeksiz ava hakikaten gidilmiyor. Tez zamanda iyileşir inş.

Rıdvan çok sağolasın kardeşim. Benim bu şerefsizin içine insan kaçtığına dair düşüncelerim var. Gerçekten beni çok ama çok şaşırtıyor, insan gibi... :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu

Ramazan ASLAN
A Rh + 1963 İsmetiye BURSA   

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Ramazan abi sağolasın, bu hafta inşallah ava başlarız tekrar..
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
EMRAH BEY GEÇMİŞ OLSUN, BAZEN AKSİLİKLER ÜST ÜSTE GELEBİLİYOR, DAHA KÖTÜSÜ OLMADIĞINA ŞÜKÜR, ADOFF MÜKEMMEL KANA SAHİP DAHADA İYİ OLACAKTIR RASTGELE.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
EMRAH BEY GEÇMİŞ OLSUN, BAZEN AKSİLİKLER ÜST ÜSTE GELEBİLİYOR, DAHA KÖTÜSÜ OLMADIĞINA ŞÜKÜR, ADOFF MÜKEMMEL KANA SAHİP DAHADA İYİ OLACAKTIR RASTGELE.

Şükür Ömer bey ki can sıkacak bir konu çıkmadı altından. Adoff'un kanı sağlam, inşallah canı da sağlam olur...
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Ümit ÇAKIROĞLU

• *
emrah abi gecmiş olsun omarım kısa zaman da düzelir.köpek ihtiyacın olursa kont emrinde abi.:)
    Ümit Çakıroğlu 1985 Beypazarı / Ankara 05373760550

Çevrimdışı Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU

• *
Bu drahthaarlara ava çıkmadan önce bileklikli bot giydirmek lazım,ne hassas hayvanlar yaw,yaptığı naza bak keratanın :)
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
emrah abi gecmiş olsun omarım kısa zaman da düzelir.köpek ihtiyacın olursa kont emrinde abi.:)

Sağol Ümitcim. Adoff kendini iyice toparlamış. Ben gelene kadar birşeyi kalmaz keratanın. :)

Bu drahthaarlara ava çıkmadan önce bileklikli bot giydirmek lazım,ne hassas hayvanlar yaw,yaptığı naza bak keratanın :)

İşte biz bu yüzden drahthaarı seviyoruz. Domuzun girmeyeceği böğürtlen dikenine tereddütsüz giriyor. Bu arada diken hikaye, o şişliğin bu kadar çabuk iyileşeceğini beklemiyordum açıkçası..
Emrah ERDAL
1980-Ankara

• *
Emrah bey şaka biryana alman ırklarının nekadar manyak hayvanlar olduğunu biliyorum :) ,buyüzden kendimde bir almanla avlanıyorum.Kim bilir o ayağı burkmak için hangi uçuk yerlere girdi çıktı.İyleşmesi biryana,eminim birgün sonra ava götürsen o şiş bileği ile dört dörtlük av yapardı,çünkü bunlarda ağrı eşiği diye birşey yok.Bu arada geçmiş olsun.
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Onur bey bunlar dayanıklılık konusunda rakip tanımıyorlar. 4 veteriner köpeğin ayağını oyarken bile adam kuyruk sallıyordu. Bu nasıl köpek demekten kendilerini alamadılar. Sakin ve dayanıklı! ;D
Emrah ERDAL
1980-Ankara

• *
Onur bey bunlar dayanıklılık konusunda rakip tanımıyorlar. 4 veteriner köpeğin ayağını oyarken bile adam kuyruk sallıyordu. Bu nasıl köpek demekten kendilerini alamadılar. Sakin ve dayanıklı! ;D
Aynen öyle Emrah bey,şimdi hayvanseverler bana kızacaklar belki ama köpeğim bazen bana patronculuk oynadığında,kulağından tutup havaya kaldırıyorum ve fena şekilde silkeliyorum.Daha önce yetiştirdiğim ırklarda hafifce ensesinden tutup salladığımda cayırtıyı koparıyorlardı,ama bu ırk havada sallarken oyun oynadığımı zannedip kuyruğunu sallıyor :) ve yere bıraktığımdada oyuna devam etmek istiyor.Geçen yıl bir arkadaşım önündeki bıldırcına atarken kafasından fena vurdu,öyle biriki saçma değil ama fena halde kanadı ve köpek bunun farkına bile varamadı.Bu anlattıklarımda hiçbir abartma yok.
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU

Çevrimdışı Gökhan OVALI

• *
geçmiş olsun emrah bey allah kimsenin başına vermesin çok zor
Gökhan OVALI
1978 HAVRAN

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Gökhan bey teşekkür ederim. Bizim kara kız napıyor?
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
çok geçmiş olsun emrah  çok üzüldüm inşallah tez zaman da iyi olur..kusura bakma bafrada  kurzhaar süs  sınavı vardı  onun için konuyu şimdi gördüm
tekrar geçmiş olsun
selamlar

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
çok geçmiş olsun emrah  çok üzüldüm inşallah tez zaman da iyi olur..kusura bakma bafrada  kurzhaar süs  sınavı vardı  onun için konuyu şimdi gördüm
tekrar geçmiş olsun
selamlar

Kusur ne demek İsmail abi. Son gördüğümde epeyce toparlamıştı. Sanırım haftasonuna kadar birşeyi kalmaz.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Süleyman BALCI

• *
Çok geçmiş olsun...
Süleyman BALCI
1981 ANTALYA
0 533 771 52 00
[email protected]
BİZİ BİLEN BİLİR, BİLMEYEN KENDİ BİLİR...

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Süleyman kardeşim teşekkür ederim.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
Emrah abi geçmiş olsun aksilikler yaşanmş ama Adoff'un keklik performansı teselli olmuş . şimdi iyice toparlamıştır. nazar oluyor abi senin drahthaarlara sanırım. bu son olur inşallah
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Emrah abi geçmiş olsun aksilikler yaşanmş ama Adoff'un keklik performansı teselli olmuş . şimdi iyice toparlamıştır. nazar oluyor abi senin drahthaarlara sanırım. bu son olur inşallah

İnşallah bu son olur kardeşim, sağolasın.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Orhan ÖZHAN

• *
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Emrah büyük geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve birdaha böyle aksiliklerle karşılaşmazsınız.
Orhan ÖZHAN
1980 KAYSERİ

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Orhan teşekkür ederim. Adoff şu anda gayet iyi durumda. İnşallah önümüzdeki günlerde bol bol ava gideceğiz.
Emrah ERDAL
1980-Ankara